ESSA

Betway is lid van de European Sports Security Association (“ESSA”), een non-profit organisatie die patronen in onregelmatig wedden en mogelijke manipulatie van evenementen controleert. Dit lidmaatschap houdt in dat Betway ten volle deelneemt aan het vroegtijdige waarschuwingssysteem dat als doel heeft elke vorm van dergelijk gokgedrag te identificeren.

In het geval dat Betway een waarschuwing ontvangt, behoudt Betway zich het recht voor om (naar eigen absolute goeddunken):

  1. Het aanbod van een evenement of reeks evenementen in elk van zijn markten te schorsen; en
  2. Uitbetaling op een evenement of reeks evenementen in elk van zijn markten uit te stellen of te weerhouden totdat de integriteit van het evenement of een reeks evenementen door de relevante sportfederatie via het ESSA wordt bevestigd.

Bovendien, wanneer een actieve manipulatie van een evenement of reeks evenementen door ESSA bevestigd wordt, behoudt Betway zich het recht voor om, in samenspraak met het relevante sportbestuursorgaan, alle weddenschappen geplaatst op deze evenementen te schorsen (naar eigen absolute goeddunken). Dit zowel wanneer de weddenschap geplaatst werd door een individu dat door ESSA wordt beticht voorkennis te hebben over het evenement, of wanneer de weddenschap geplaatst werd door een ander individu, die naar Betway’s oordeel verbonden is aan het eerste individu of in samenwerking met dit individu heeft gehandeld.

Laatst bijgewerkt: 15/05/2015 op 12:00 GMT.

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play