Betway - Free Bet Club

Plaats in één week voor €25 aan sportcombi’s van minimaal drie selecties en wij crediteren jou een €10 Gratis Weddenschap.

Schrijf je in

Aanbiedingsvoorwaarden

 1. Klanten moeten zich via de volgende weblink inschrijven om in aanmerking te komen voor de promotie: https://betway.be/free-bet-club/
 2. Min. Kwalificerende Inzet: €25.
 3. Max. Gratis Weddenschap: €10.
 4. Weddenschappen moeten geplaatst worden tussen zaterdag 00:00 CET en de volgende vrijdag om 23:59 CET om in aanmerking te komen voor de promotie van die week.
 5. Weddenschappen worden niet overgedragen op de volgende week. De promotie start steeds iedere zaterdag opnieuw om 00:00 CEST.
 6. Gekwalificeerde gebruikers zullen de gewonnen Free Bets in twee delen ontvangen:

  €5 Free Bet zal gecrediteerd worden om 12:00 CET op zaterdag, en is geldig tot de eerstvolgende maandag omstreeks 12:00 CET.

  €5 Free Bet zal gecrediteerd worden om 14:00 CET op maandag in de eerstvolgende week, en is geldig tot vrijdag omstreeks 14:00 CET.

 7. Alle markten komen in aanmerking, met uitzondering van verhoogde prijsaanbiedingen en Betway Boosts.
 8. In aanmerking komende Kwalificerende Weddenschap(pen) moeten drie selecties of meer bevatten.
 9. Weddenschappen die e-sports selecties bevatten, komen niet in aanmerking voor de Free Bet Club.
 10. Weddenschap(pen) moeten geplaatst worden aan minimum 3.00 (2/1) kansen om in aanmerking te komen. Dit verwijst naar het totaal aantal kansen van de meervoudige weddenschap, niet naar iedere individuele selectie.
 11. In het geval dat een selectie resulteert in "ongeldig" of "onbeslist", dan komt de weddenschap nog in aanmerking zolang het een combi van drie selecties of meer blijft en voldoet aan de winstkansen-vereisten.
 12. Weddenschappen die gebruik maken van Cash Out of gedeetelijke Cash Out komen niet in aanmerking.
 13. Systeemweddenschappen komen tevens niet in aanmerking voor deze promotie (Lucky 31, Canadians, Accumulator-4 with 5 selections, etc.).
 14. Twee Gratis Weddenschappen per klant, per week. Zie voorwaarde 7 voor verdere details.
 15. Alleen wedden met echt geld.
 16. Promo ID – 92781.
 17. Promotie is geldig tot een volgende aankondiging.
 18. Enkel accounts geregistreerd in België komen in aanmerking voor deze aanbieding.
 19. Betway behoudt het recht om klanten op ieder gegeven moment uit te sluiten van de promotie.

Algemene Voorwaarden Gratis Weddenschap

 1. Indien deze niet gebruikt wordt, vervalt de Gratis Weddenschap 7 dagen na creditering (tenzij anders vermeld in de specifieke voorwaarden van de betreffende promotie).
 2. Een Gratis Weddenschap kan niet gebruikt worden om meervoudige weddenschappen met meerdere lijnen te plaatsen (vb. Trixie’s, Patents, Yankees, etc.)
 3. Indien een Gratis Weddenschap geplaatst wordt op een selectie die later ongeldig wordt gemaakt, zal uw inzet opnieuw gecrediteerd worden op uw account als een Gratis Weddenschap.
 4. Een Gratis Weddenschap is niet terugvorderbaar en een Gratis Weddenschap inzet wordt niet opgenomen in elke vorm van opbrengst.
 5. Het plaatsen van een Gratis Weddenschap op een each-way markt wordt beschouwd als één weddenschap (inclusief win- en plaats gedeelte). De opbrengst van deze weddenschap moet groter zijn dan de totale waarden van de geplaatste Gratis Weddenschap voordat winst wordt uitbetaald.
 6. Een Gratis Weddenschap wordt niet meegerekend in de kwalificatie om evenementen via stream te bekijken.
 7. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle Betway promotionele Gratis Weddenschappen (exclusief de Gratis Weddenschap Welkom Promo). Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden, gelieve contact op te nemen met de Klantendienst.
 8. Algemene voorwaarden en bepalingen gelden op alle interacties met Betway en moeten nagelezen worden samen met de relevante voorwaarden en bepalingen van de promotie.
 9. Tenzij specifiek anders vermeld, is de storting onderworpen aan minstens 1 verplichte weddenschap voordat een Gratis Weddenschap, specifiek aan de storting gelijkgesteld, wordt geactiveerd.
 10. Enkel de Betway Sport promoties afdeling neemt beslissingen aangaande aanbiedingen en promoties. Betway Sport behoudt zich het recht voor om, naar eigen oordeel, elke aanbieding en voorwaarde te herzien, inclusief het annuleren van de promotie zonder voorafgaande mededeling. Elke klant die afwijkt van de promotionele voorwaarden kan gediskwalificeerd worden zonder enige verwittiging.
 11. Voordat saldo-afnames worden verwerkt, wordt uw spel beoordeeld op alle mogelijke onregelmatige spelpatronen. In het belang van eerlijk spelen, worden combinaties van weddenschappen gebruikmakend van zowel een Gratis Weddenschap en cash op hetzelfde evenement, om gelijke-, nul-, of lage marge, of hedge betting weddenschappen te plaatsen, beschouwd als onregelmatig spelen in het kader van de doorspeelvereisten van een Bonus. Indien Betway oordeelt dat onregelmatig spelgedrag heeft plaatsgevonden, behoudt het zich het recht voor om saldo-opnames in te houden en/of winst in beslag te nemen

 

Laatst Bijgewerkt - 27/05/2017 om 09:00 CEST

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play