Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Jouw rechten

Hoe kan het Team Gegevensbescherming je helpen?

Disclaimer: Om een verzoek in te dienen via de online webformulieren, moet je ingelogd zijn op je account. Als je geen klant bent of geen toegang hebt tot je account, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Verzoek toegang tot persoonsgegevens

Wil je weten welke van je persoonsgegevens we bewaren?

Ons privacybeleid beschrijft welke persoonsgegevens we verzamelen en waar we ze voor gebruiken. Klik hieronder op Verzoek toegang tot persoonsgegevens indienen om je persoonsgegevens in te kijken. We raden je aan om dit formulier te gebruiken als je toegang tot je persoonsgegevens wilt aanvragen. Het formulier vraagt je alle informatie die nodig is om je verzoek te verwerken.

Nadat we je verzoek ontvangen hebben, beoordelen we het en markeren we het als 'Geaccepteerd' wanneer je account geverifieerd is. We moeten er zeker van zijn dat we te maken hebben met de rechtmatige aanvrager van de gegevens en kunnen je om aanvullende informatie vragen om je identiteit te verifiëren. Let op: dit is voor je eigen veiligheid. Als we vragen hebben over je verzoek, zullen we contact met je opnemen. 

Zodra je verzoek als 'Geaccepteerd' gemarkeerd is, gaan we verder met het verwerken van je verzoek. Je krijgt je informatie dan zo snel mogelijk en in ieder geval binnen één kalendermaand. Als we meer tijd nodig hebben om aan je verzoek te voldoen, laten we je dat zeker weten.

Verzoek toegang tot persoonsgegevens indienen

Verwijderingsverzoek

Je hebt het recht om Betway te verzoeken om je persoonsgegevens te verwijderen. Dat houdt in dat je gegevens niet meer worden verwerkt en dat je geen actief account meer hebt om te spelen bij Betway.

Houd er rekening mee dat 'het recht op verwijdering' geen absoluut recht is. Dit betekent dat we je gegevens alleen kunnen verwijderen in overeenstemming met de vereisten in jouw rechtsgebied, zoals deze die worden opgelegd door kansspel-, belasting- en anti-witwaswetten. Je persoonsgegevens zullen overeenkomstig verwijderd worden.

Als je wilt doorgaan met het verwijderingsverzoek en je account wilt sluiten, klik dan hieronder op 'Verwijderingsverzoek indienen'. Mochten we vragen hebben over je verzoek, dan zullen we contact met je opnemen. 

VERWIJDERINGSVERZOEK INDIENEN

Andere vragen of verzoeken met betrekking tot gegevensbescherming

Voor alle vragen over uw persoonlijke gegevens kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Als de vraag over uw account gaat, vermeld dan uw gebruikersnaam, e-mailadres waaronder de account is geregistreerd en uw geboortedatum, zodat wij uw account kunnen verifiëren. Wij behouden ons het recht voor om meer informatie te vragen, om er zeker van te zijn dat wij met de juiste persoon te maken hebben.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren, binnen een maand na ontvangst van uw verzoek.

Bedankt
Team Gegevensbescherming van Betway