Waterpolo

Waterpolo

1. Alle weddenschappen zullen verwerkt worden op basis van de officiële resultaten die vrijgegeven worden door de officiële Waterpolo instanties.

2. Tenzij anders vermeld door de Operator, worden alle weddenschappen verwerkt op basis van het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd.

3. Als een match gestopt wordt voor de reguliere speeltijd voltooid wordt, zullen alle weddenschappen op deze wedstrijd ongeldig verklaard worden, behalve op de markten die al duidelijk vastgesteld zijn.

4. Als een wedstrijd uitgesteld wordt en verplaatst wordt naar een ander tijdstip binnen de 24 uur na de originele start van de wedstrijd, dan zullen de weddenschappen behouden blijven.

5. Als de wedstrijd niet meer plaatsvindt op de originele locatie, zullen weddenschappen behouden blijven, tenzij de locatie veranderd is naar de thuisbasis van de tegenstander. Dan worden weddenschappen ongeldig verklaard. (In het geval van internationale wedstrijden: als de wedstrijd nog in hetzelfde land plaatsvindt, dan zullen weddenschappen behouden blijven).

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.