Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

UFC / Martial Arts regels

UFC / Martial Arts regels

1. Het resultaat zoals bekendgemaakt aan het einde van het gevecht door de officiële verslaggever zal gebruikt worden voor afhandelingsdoeleinden. Indien het resultaat later gewijzigd wordt, dan wordt hier geen rekening mee gehouden. Als de officiële verslaggever geen resultaat bekendmaakt aan het einde van een gevecht, dan wordt de markt afgehandeld op basis van het resultaat dat weergegeven wordt op de officiële website van de betreffende organisatie.

2. Als een gevecht eindigt in een gelijkspel, dan zal het restulaat van het gevecht als ongeldig beschouwd worden en worden alle inzetten terugbetaald.

3. Als een wedstrijd niet plaatsvindt binnen de 48 uur na de afgesproken datum en tijd, dan zal de weddenschap als ongeldig beschouwd worden en zullen inzetten terugbetaald worden. Indien gevechten worden beschouwd als “Geen Wedstrijd” of “Geen beslissing”, dan zullen de markten afgehandeld worden als ongeldig.

Toekomstige gevechten

Er is één uitzondering op de 48 uur regel hierboven vermeld: gevechten die vallen onder de categorie ‘toekomstige gevechten’. Deze gevechten verschijnen op de website vooraleer de juiste datum bekendgemaakt wordt en zullen nadat er een officiële aankondiging gemaakt wordt geclassificeerd worden onder het correcte evenement en de correcte datum. Deze gevechten worden enkel ongeldig verklaard als één van de boksers of beide boksers het tegen een andere tegenstander moet opnemen. Nadat een gevecht opnieuw geclassificeerd werd, is het gevecht onderhevig aan de 48 uren regel.

Wijziging gemaakt aan het totaal aantal geplande rondes

Alle eindwinaar weddenschappen op de wedstrijd blijven gelden. Ronde per ronde weddenschappen worden ongeldig verklaard.

Ronde wedden

1. Wedden op de ronde waarin het gevecht beslist wordt.

2. Als een gevecht gestopt wordt vooraleer het volledige aantal rondes voltooid werd, of als een bokser gediskwalificeerd wordt en een beslissing op punten wordt toegekend, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de ronde waarin het gevecht gestopt werd.

Totaal aantal rondes

1. Als een gevecht gestopt wordt vooraleer het volledige aantal rondes voltooid werd, of als een bokser gediskwalificeerd wordt en een beslissing op punten wordt toegekend, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de ronde waarin het gevecht gestopt werd.

2. Voor afhandelingsdoeleinden wanneer een “halve ronde” vermeld wordt, dan zal de helft gedefinieerd worden door 2 minuten 30 seconden van de respectievelijke ronde. Indien een ronde eindigt in exact die tijd dan zullen weddenschappen geplaatst op deze markt ongeldig verklaard worden.

Voorbeelden (uniforme standaardrondes van 5 minuten) – voor een weddenschap op:

“Meer dan 0.5 rondes” - komt uit als het gevecht langer duurt dan 2 minuten en 30 seconden in ronde 1.   

“Meer dan 1.5 rondes” - komt uit als het gevecht langer duurt dan 2 minuten en 30 seconden in ronde 2. 

“Meer dan 2.5 rondes” - komt uit als het gevecht langer duurt dan 2 minuten en 30 seconden in ronde 3.   

“Meer dan 3.5 rondes” - komt uit als het gevecht langer duurt dan 2 minuten en 30 seconden in ronde 4.   

“Meer dan 4.5 rondes” - komt uit als het gevecht langer duurt dan 2 minuten en 30 seconden in ronde 5.

Speler neemt niet deel aan de volgende ronde

Indien een speler niet in staat is deel te nemen aan de volgende ronde dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de tegenstander die in de vorige ronde het gevecht gewonnen heeft.

“Wint voor het einde van het voorziene aantal rondes”

KO, TKO, DQ of Submission tellen als overwinning voor het einde van het voorziene aantal rondes.

UFC Card Speciale acties

1. Enkel de “main card” en “undercard” gevechten tellen mee. Eerdere voorrondes tellen niet mee. Weddenschappen blijven gelden op het aantal gevechten dat gepland werd op de volledige card, hierin zijn alle “main card” en “undercard” gevechten inbegrepen.

2. Weddenschappen blijven gelden zolang het exacte aantal wedstrijden vermeld in de beschrijving van de markt plaatsvindt. Als een speler opgeeft en vervangen wordt, dan blijven weddenschappen gelden. Als een wedstrijd geannuleerd wordt zonder dat er een vervanging voorzien wordt, zodat het aantal wedstrijden dat plaatsvindt gewijzigd wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden.

3. Dead heat regels zijn van toepassing op “Gevecht van de avond”, “Submission van de avond” en “Knock-out van de avond”-markten indien twee of meerdere gevechten of boksers deze awards winnen.

Betway Boosts

Voor afhandelingsdoeleinden wordt het wedstrijdresultaat Win / Gelijk / Win gebruikt voor "winnen allemaal" boosts, tenzij anders bepaald.

Laatst bijgewerkt: 05/05/2021 om 09:15 CEST.