Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Drafsport


1. Alle weddenschappen geplaatst op drafsport zullen afgehandeld worden op basis van de resultaten van het officiële bestuursorgaan.

2. Voor drafraces worden alle weddenschappen verwerkt op basis van het officieel bekendgemaakte resultaat. De 'Eerste over de finish'-regels zijn NIET van toepassing. Als een paard om welke reden dan ook gediskwalificeerd is, dan worden weddenschappen op dat paard als verloren beschouwd.

3. De officiële resultaten worden gepubliceerd op www.atg.se (Zweedse drafsport), www.rikstoto.no (Noorse drafsport) en op www.hippos.fi (Finse drafsport).

4. Garantie voor beste odds is niet van toepassing op drafraces.


Dead-heats


In het geval van een dead-heat worden winnaars uitbetaald op basis van een “gedeelde inzet” (bv.: als 2 paarden eindigen in een dead-heat dan wordt de helft van de inzet uitbetaald als winnaar).


Regel 4


Racewinnaar wedden: in het geval van een of meerdere non-runners, zullen de winstkansen op de overgebleven paarden onderhevig zijn aan regel 4 vermindering gebaseerd op de laatste winstkansen die beschikbaar waren op het moment dat het paard teruggetrokken werd (zie tabel i.v.m. regel 4 vermindering onder de sectie “paardenraces”).


Drafsport H2H


1. Het paard met de beste eindpositie gebaseerd op het officiële resultaat zal als winnaar beschouwd worden.


2. Inzetten worden terugbetaald als een of beide van de paarden in een head-to-head non-runners zijn, als de race gestaakt wordt of als beide paarden de race niet uitlopen/geen officiële tijd kunnen neerzetten.


Laatst bijgewerkt: 13/05/2020 op 10:00 CEST.