Tennis

Tennis

1. Wedstrijd weddenschappen: als een wedstrijd begonnen is, maar niet afgewerkt wordt, zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden, behalve als de speler gediskwalificeerd werd. In dit geval zal de speler die naar de volgende ronde doorgaat gezien worden als de winnaar.

2. Alle weddenschappen blijven behouden, ook als de wedstrijd verplaatst wordt naar een andere dag of een ander moment.

3. Alle weddenschappen blijven behouden, ook als de wedstrijd op een andere locatie plaatsvindt, of als een wedstrijd van buiten naar binnen wordt verplaatst (en omgekeerd).

4. Set weddenschappen / Set scores: alle weddenschappen op een set zullen ongeldig verklaard worden als die set niet afgewerkt wordt.

5. Aantal sets per match: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

6. Totaal aantal games: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

7. Totaal aantal games Oneven/even: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt. Om weddenschappen gemakkelijker te kunnen verwerken wordt 0 (nul) gezien als een even nummer.

8. Totaal aantal games/handicap games: Aan het einde van de wedstrijd worden alle games die elke individuele speler gewonnen heeft opgeteld, en wordt de handicap toegepast om te bepalen wie de handicap winnaar is. Als de waarde van de handicap/de totaal aantal games een rond getal is, en het eindresultaat gelijk is aan dit getal, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden als “push” (onbeslist).

9. Game weddenschappen / Game score: Alle weddenschappen op een game worden ongeldig verklaard als die game niet afgewerkt wordt.

10. Correcte Score: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

11.Eindwinnaar weddenschappen, Kwartfinale weddenschappen, halve finale weddenschappen: alle weddenschappen blijven behouden ook als spelers opgeven of niet deelnemen.

12. Als een Toernooi niet afgerond wordt, zullen alle Eindwinnaar weddenschappen ongeldig verklaard worden.

13. Kies de Finalisten/Bereiken de Finale: een weddenschap geplaatst op een speler die opgeeft voor het begin van het toernooi zal ongeldig verklaard worden.

14. Wint een set/Wint geen Set: alle weddenschappen zullen ongeldig verklaard worden als de match niet afgewerkt wordt tenzij de uitkomst al bepaald is.

15. Meeste Aces: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

16. Toernooi Snelste Service: Speler moet minstens 1 bal serveren tijdens het toernooi anders is de weddenschap niet geldig.

17. Een wedstrijd tie-break wordt gezien als 1 game.

18. Als een wedstrijd bepaald wordt door een Match tie-break, dan wordt deze Match tie-break gezien als derde set.

19. Tie-break in de Eerste Set: als de eerste set niet voltooid wordt dan zullen weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard worden.

20. Meeste dubbele fouten: als een wedstrijd niet voltooid wordt of in het geval van een gelijkspel, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële statistieken bekendgemaakt door het toernooi.

21. Totaal aantal aces/dubbele fouten: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard, tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald werd.

22. Verliest de 1e set en wint de match: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard.

23. Eerste ace/eerste dubbele fout: als geen enkele speler een ace slaat of een dubbele fout maakt dan worden weddenschappen geplaatst op dit resultaat ongeldig verklaard.

24. 1e service break: indien geen enkele service gebroken wordt, dan worden weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard.

25. Set handicap wedden: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard.

26. 1e set – 1e service game van de spelers: markt aangeboden op een genoemde speler die zijn 1e service game van de wedstrijd behoudt of verliest. Het 1e service game moet voltooid worden anders gelden weddenschappen niet.

27. Wedstrijd specials: genoemde resultaten zijn onderhevig aan standaard tennis regels tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald werd. In het geval van dubbele markt resultaten, zoals speler A wint de wedstrijd met 2-0 en slaat de meeste aces of in het geval van een gelijkspel waar weddenschappen onbeslist zijn, dan zal de wedstrijd special ongeldig verklaard worden.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.