Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Tafeltennis

Tafeltennis

Algemene regels

1. Indien van toepassing zal de podiumpresentatie de afhandeling van de weddenschappen bepalen, ongeacht latere diskwalificaties en/of verzoeken.

2. In het geval dat een van de genoemde spelers gewijzigd wordt voor het begin van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

3. In het geval dat een wedstrijd gestart wordt maar niet voltooid wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd, of tenzij het uitspelen van de wedstrijd geen onvoorwaardelijke invloed heeft op het resultaat van een specifieke markt.

4. Live wedden wedstrijd markten – de specifieke wedstrijd moet voltooid worden anders gelden weddenschappen niet, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd.

5. Live ‘race naar’ markten – weddenschappen worden afgehandeld op de eerste speler die het betreffende aantal punten in een relevante wedstrijd bereikt. In het geval dat geen enkele speler het aantal vereiste punten bereikt (door opgave) dan zullen weddenschappen op die markt ongeldig verklaard worden. Als de relevante wedstrijd niet gespeeld wordt, dan zullen alle race markten voor die wedstrijd ongeldig verklaard worden.

6. Puntentotaal markten worden gebaseerd op het vastgelegde aantal wedstrijden dat gespeeld wordt. In het geval dat het vastgelegde aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden die aangeboden worden waarop u kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

7. Live handicap wedden – markten worden gebaseerd op het vastgelegde aantal wedstrijden dat gespeeld wordt. In het geval dat het vastgelegde aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden die aangeboden worden waarop u kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

8. Afhandeling van inzetten – statistieken geleverd door de officiële score providerof de officiële website van de relevante competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om weddenschappen af te handelen. Wanneer er geen statistieken bekendgemaakt worden door de officiële score provider of officiële website of er significant bewijs is dat de officiële score provider of officiële website incorrect is, dan zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om weddenschappen af te handelen.

9. Indien er geen consistent, onafhankelijk bewijs voor handen is of indien het bewijs tegenstrijdig is, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van onze eigen statistieken.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.