Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Speciale acties

Speciale acties

TV Shows

1. Eliminatie: eliminatie weddenschappen blijven gelden ook als de tv-zender een procedure aanpast, tenzij anders vermeld, en zolang een duidelijke winnaar bekendgemaakt wordt. Als meer dan één deelnemer geëlimineerd wordt en de volgorde van eliminatie duidelijk is, dan zal één enkele winnaar afgehandeld worden, anders gelden dead heat regels. Weddenschappen blijven geldig voor alle kandidaten in de eliminatie markt ongeacht ze later “immuniteit” verkrijgen door de TV show.

2. Algemeen: indien een deelnemer de show op eigen initiatief verlaat, dan zal deze deelnemer als verliezer gelden voor alle relevante markten.

Weer

Sneeuw op Kerstmis: afhandeling wordt gebaseerd op data bekendgemaakt door het Met Office. Sneeuwval wordt als volgt omschreven: er moet één enkele sneeuwvlok gevallen zijn op 25 december op de luchthaven van de desbetreffende stad. Sneeuw die is blijven liggen van vorige dagen zal niet meetellen voor afhandelingsdoeleinden.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.