Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Snooker & Pool

Weddenschappen worden verwerkt volgens de officiële competitieregels

Toernooiweddenschappen: voorspellen welke speler een toernooi wint. 

Als een speler niet start in een toernooi of match, worden alle weddenschappen op die speler ongeldig verklaard.

Alle ante-postweddenschappen op spelers die zich niet kwalificeren, worden als verloren beschouwd voor verwerkingsdoeleinden.

Groepsweddenschappen

Als een speler zich terugtrekt of vervangen wordt, worden de weddenschappen ongeldig verklaard. 

Matchweddenschappen 

Als een match wel start, maar niet wordt uitgespeeld, wordt de speler die doorgaat naar de volgende ronde als winnaar beschouwd voor verwerkingsdoeleinden en alle frame- en handicapweddenschappen worden ongeldig verklaard. Markten die al beslist zijn, blijven staan. Walk-overs tellen niet mee voor weddenschappen.

Weddenschappen: handicap/frame/totaal frames

Als het verplichte aantal frames in een match niet wordt uitgespeeld, wordt gewijzigd of anders is dan deze die voor weddenschapsdoeleinden worden aangeboden, worden de weddenschappen ongeldig verklaard. In geval van diskwalificatie, worden de weddenschappen ongeldig verklaard.

Eerste bal gepot: welke kleur wordt als eerste reglementair gepot in de volgende frame? De eerste kleur die reglementair wordt gepot en zijn eigen waarde scoort (d.w.z. niet als een free ball), wordt als winnaar beschouwd, ongeacht of er nog andere re-racks volgen.

Volgende frame - eerste speler die een bal pot: de eerste speler die reglementair een bal pot in het volgende frame. De eerste speler die reglementair een bal pot, wordt als winnaar beschouwd, ongeacht of er nog andere re-racks volgen.

Volgende frame break van 50: zal er het volgende frame een break van 50 gemaakt worden (door eender welke speler)?

Volgende Century break: wordt er het volgende frame een Century break gespeeld? Speler A, speler B, eender welke speler of geen van beide spelers.

Grootste break-/Century-markten

Bij gelijkspel worden alle weddenschappen ongeldig verklaard, behalve als er ook een prijs voor gelijkspel opgegeven is.

147 in de match: wordt er een 147 gescoord tijdens de match? Een break van 147 bestaat uit 15 opeenvolgende rode en zwarte ballen, gevolgd door alle kleuren. Breaks van 147 of meer waarbij free balls gebruikt zijn worden als verliezers verwerkt, behalve als de break een free ball was (rood of kleur), gevolgd door een traditionele 147.Laatst bijgewerkt: 29/10/2020 op 10:00 CET.