Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Rugby League/Union

Rugby League/Union

1. Voor eindwinnaar weddenschappen worden alle weddenschappen verwerkt op basis van 80 minuten speeltijd, ook in Cup Finales etc. behalve als een cup- of competitieprijs gegeven of aangevraagd wordt.

2. Die 80 minuten bevatten zowel spelonderbreking als blessuretijd, maar geen extra tijd. Als een wedstrijd gestopt wordt voor het laatste fluitsignaal, worden enkel weddenschappen die tot die tijd verwerkt kunnen worden, aanvaard. Alle andere weddenschappen zullen geannuleerd worden.

3. Winnende weddenschap-marge telt vanaf het begin.

4. Weddenschappen zullen aanvaard worden tot het moment van de daadwerkelijke aftrap. Als een weddenschap, die geplaatst werd na het moment van aftrap, per ongeluk aanvaard werd, zal deze weddenschap als een “non-runner” of ongeldig beschouwd worden. In het geval van “eerste poging scorer weddenschappen”, tellen strafschoppen niet mee. We doen er alles aan om alle spelers van een team weer te geven, maar als de eerste of laatste gemaakt wordt door een speler die niet genoteerd werd op de originele lijst, zal deze speler nog steeds gezien worden als de winnaar.

Divisie en titel weddenschappen:

De eindstand aan het einde van het geplande seizoen zal de rankschikking van de teams bepalen, dit houdt ook puntenaftrek in die de League voor het einde van het seizoen uitvoert. Play-offs die aan het einde van het seizoen gespeeld worden, of penalties die gemaakt worden na het einde van het seizoen, tellen niet mee.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.