Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Motorcross

Motorcross

Algemene Motorcross regels

1. Eindwinnaar Team/Motorcrosser Kampioenschap weddenschap - Weddenschappen geplaatst op deelnemers die uiteindelijk niet deelnemen worden gezien als verliezende weddenschappen. Weddenschappen worden bepaald door het aantal verzamelde punten meteen na de podium presentatie van de laatste race van het seizoen en zal niet beïnvloed worden door latere bekendmakingen.

2. Individuele Race/Ontmoeting weddenschap - Allen nemen deel of niet. In het geval van diskwalificatie zal de podium presentatie meetellen als “het wegen” en zal dit de verwerking van de weddenschappen bepalen. De start van een motorrace wordt gezien als het teken om aan de opwarmingsronde te beginnen. Elke coureur die zich op dat moment in de startopstelling bevindt en die de finish niet haalt, zal geclassificeerd worden als een “runner” en als “niet aangekomen”.

3. Wedstrijd weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die in de beste positie aankomt. Niet allebei de motorcrossers moeten aankomen. Als geen enkele van de motorcrossers aankomt, dan is degene die het meeste rondjes heeft gereden de winnaar. Mochten beide motorcrossers opgeven nadat ze evenveel rondjes gereden hebben, dan zullen alle weddenschappen geannuleerd worden.

4. Kwalificerende wedstrijd weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die de snelste tijd rijdt in de kwalificatieronde. Tijd, penalty's of degradaties in de startopstelling zullen dit resultaat niet beïnvloeden. Als een motorcrosser niet deelneemt aan de kwalificatieronde, worden weddenschappen op die wedstrijd geannuleerd. Als een motocrosser deelneemt, maar geen tijd kan neerzetten dan wordt hij geclassificeerd als “runner” en zullen de weddenschappen behouden blijven.

5. Kwalificeert in Pole Positie - Allen nemen deel of niet. Weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die zich kwalificeert in Pole Positie meteen na het einde van de kwalificatieronde. Latere degradatie of diskwalificatie zal het resultaat niet beïnvloeden.

6. Snelste ronde weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die officieel de snelste ronde van de race heeft gereden.

7. Podium/Punten finish weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrossers die de race uitrijden op een podium/punten positie, waarbij de podium presentatie telt als “het wegen”. Latere vragen zullen geen invloed hebben op de verwerking van weddenschappen.

8. Alle weddenschappen zullen verwerkt worden op basis van de officiële resultaten.

Motorsport

1. Racers die aan de start verschijnen of deelnemen aan de opwarmingsronde worden geclassificeerd als runners/deelnemers aan die wedstrijd.

2. Racers die opgeven in race 2 na race 1 zullen geclassificeerd worden als verliezers bij de verwerking van race 2.

Laatst bijgewerkt: 24/11/2017 op 08:00 GMT