Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Live Stream

Voorwaarden en Bepalingen:

Toegang tot Betway Live Video

1. De Betway livestream is enkel beschikbaar voor klanten met een Betway account, onderhevig aan de voorwaarden en bepalingen hieronder beschreven.

2. Klanten in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Hong Kong, Singapore en Zuid-Afrika kunnen niet live kijken naar races.

3. De Betway livestream is beschikbaar van race tot race, indien u minstens een enkelvoudige weddenschap van €2 plaatst of een enkelvoudige each-way weddenschap van €1 plaatst (totale inzet: €2) op de race die u graag zou bekijken. In het geval van meervoudige weddenschappen moet een equivalente inzet van €2 geplaatst worden om een bijkomende race te bekijken.

4. Lange termijn- en speciale weddenschappen komen niet in aanmerking.

Waarschuwing Livestream Vertraging

1. HOEWEL DE INHOUD OP BETWAY LIVE VIDEO AANGEKONDIGD WORDT ALS “LIVE”, MOET U ZICH ERVAN BEWUST ZIJN DAT DE BETWAY LIVESTREAM ALTIJD EEN BEETJE VERTRAGING KAN OPLOPEN. De exacte vertraging hangt af van verschillende factoren, maar in het algemeen loopt de livestream tussen de 2 en 5 seconden achter op het actuele evenement. Het kan echter gebeuren dat de vertraging langer is dan 5 seconden.

2. ALS U WEDDENSCHAPPEN PLAATST, GEBASEERD OP DE BETWAY LIVESTREAM, DOET U DIT VOLLEDIG OP EIGEN RISICO. Betway is niet aansprakelijk voor mogelijk verlies dat u geleden hebt doordat u zich gebaseerd hebt op de Betway Live Video voor het plaatsen van weddenschappen.

Uitsluiting van Aansprakelijkheid

1. Betway sluit hierbij uitdrukkelijk elke vertegenwoordiging of garantie uit, expliciet of impliciet, dat Betway Live Video aan uw verwachtingen zal voldoen, dat Betway Live Video altijd ononderbroken, op tijd en zonder fouten zal werken, dat Betway Live Video beschikbaar zal zijn tijdens bepaalde gespecifieerde uren (aangekondigd of niet) of dat Betway Live Video zal samenwerken met bepaalde software of hardware.

2. Betway is niet aansprakelijk voor mogelijk direct of indirect verlies, inclusief het verlies van winst, data, business of goodwill, opgelopen door uw gebruik of afhankelijkheid van Betway Live Video. Betway zal niet aansprakelijk zijn voor de capaciteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of het werken van Betway Live Video.

Wijzigingen aan de Betway Live Video Inhoud

1. Alle inhoud op Betway Live Video is onderhevig aan verandering en Betway kan, naar eigen wil, inhoud op Betway Live aanpassen, schorsen, vervangen of verwijderen zonder u hiervan op voorhand op de hoogte te brengen.

2. Betway behoudt zich het recht om de Betway Live Video diensten aan te passen, uit te stellen of op te zeggen zonder u hiervan op voorhand op de hoogte te brengen.

Intellectuele Eigendomsrechten

1. Betway Live Video is enkel voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. U mag de inhoud op Betway Live Video niet kopiëren, opslaan, aanpassen of verdelen (of een derde partij hierbij bijstaan) en u mag een derde partij geen toegang verschaffen tot de inhoud van Betway Live Video.

2. U mag geen geld vragen voor het bekijken van Betway Live Video of het doorverkopen, noch mag u Betway Live Video in het openbaar aan een publiek tonen (zelfs als u hiervoor geen geld vraagt), noch mag u een derde partij hierbij bijstaan.

Algemeen

1. Betway behoudt zich het recht om, naar eigen wil en met regelmaat, deze voorwaarden en bepalingen aan te passen. Indien we belangrijke aanpassingen maken aan deze voorwaarden en bepalingen zullen we de nodige stappen nemen om u hiervan op de hoogte te brengen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden en bepalingen van tijd tot tijd te bekijken om er zeker van te zijn dat u ermee akkoord gaat. Indien u verder gebruik blijft maken van Betway Live Video, wordt dit gezien als een aanvaarding van bepaalde wijzigingen aan de voorwaarden en bepalingen.

2. Deze voorwaarden en bepalingen worden beheerd door Engelse wetgeving en in geval van een dispuut zal deze behandeld worden door het Engelse gerechtshof.

3. Betway behoudt zich het recht voor om, in de toekomst, toelages, abonnementen, kosten of voorwaarden te introduceren m.b.t. de toegang tot Betway Live video. U zal hiervan op de hoogte gebracht worden voordat deze kosten of voorwaarden in werking worden gesteld.

4. Betway kan, naar eigen wil, de toegang van elke klant tot de Betway livestream weigeren.

5. Door Betway Live Video te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden en bepalingen.

Systeemvereisten

Web (Gebaseerd op de vereisten voor Adobe Flash Player):

Windows

 • 2.33GHz of snellere x86-verenigbare processor, of Intel® Atom™ 1.6GHz of snellere processor voor netbooks
 • 32- en 64-bit: Microsoft® Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7, Windows 8.x
 • Internet Explorer 8.0 of ouder, meest recente versies van Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera
 • 512MB RAM (1GB RAM aanbevolen voor netbooks); 128MB grafisch geheugen

Mac OS

 • Intel Core™ Duo 1.83GHz of snellere processor
 • Mac OS X v10.6, of ouder
 • Meest recente versies van Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera
 • 512MB RAM; 128MB grafisch geheugen

Linux

 • 2.33GHz of snellere x86-verenigbare processor, of Intel Atom 1.6GHz of snellere processor voor netbooks
 • Red Hat® Enterprise Linux® (RHEL) 5.6 of recenter (32 bit en 64 bit), openSUSE® 11.3 of recenter (32 bit en 64 bit), of Ubuntu 10.04 of recenter (32 bit en 64 bit)
 • Meest recente versies van Firefox of Google Chrome
 • 512MB RAM; 128MB grafisch geheugen

Opmerking: Flash Player 20.0 is de meest recente ondersteunde Flash Player versie voor Linux. Adobe zal blijven beveiligingsupdates geven.

Mobiel (HTTP Geleverde Streams, Niet RTMP):

Android (native mediaondersteuning)

 • Ondersteuning van HLS stream in de standaardbrowser of Chrome vanaf Android 4.1(met mogelijk kleine problemen).

iOS (native mediaondersteuning)

 • Volledige HLS ondersteuning. HLS streams kunnen bekeken worden via Safari zonder dat u hiervoor een app. van een derde partij nodig hebt.

Laatst bijgewerkt: 09/03/2016 op 07:00 GMT.