Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Lacrosse

  1. Alle wedstrijden moeten op de geplande lokale datum beginnen. Als de locatie van een wedstrijd wordt gewijzigd, blijven reeds geplaatste weddenschappen staan, mits het thuisteam nog steeds als zodanig wordt aangewezen. Als een wedstrijd naar een andere dag verplaatst wordt, of afgelast wordt voor de geplande aanvangstijd, vervallen alle weddenschappen.
  2. Verlengingen zijn van toepassing op alle markten, tenzij anders bepaald.

NCAA/National Lacrosse League

De reguliere speeltijd is 60 minuten. Voor geldige weddenschappen, moeten de volle 60 minuten van de wedstrijd uitgespeeld worden. Als een wedstrijd om eender welke reden dan ook wordt stilgelegd voordat de 60 minuten uitgespeeld zijn, vervallen alle weddenschappen, behalve markten die onvoorwaardelijk zijn vastgesteld. Als er een officiële uitslag wordt uitgeroepen, blijven alle weddenschappen geldig.

Premier Lacrosse League

De reguliere speeltijd is 48 minuten. Voor geldige weddenschappen, moeten de volle 48 minuten van de wedstrijd uitgespeeld worden. Als een wedstrijd om eender welke reden dan ook wordt stilgelegd voordat de 48 minuten uitgespeeld zijn, vervallen alle weddenschappen, behalve markten die onvoorwaardelijk zijn vastgesteld. Als er een officiële uitslag wordt uitgeroepen, blijven alle weddenschappen geldig.

Laatst bijgewerkt: 04/04/2022