Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

IJshockey

IJshockey (geldt niet voor NHL, AHL, OHL, WHL, QMJHL, ECHL en NCAA)

Algemene regels:

1. Tenzij anders vermeld zullen alle weddenschappen verwerkt worden op basis van de score aan het einde van de reguliere periode. Extra tijd of strafschoppenreeksen tellen niet mee.

2. Weddenschappen op perioden – De relevante periode moet voltooid zijn voordat weddenschappen in aanmerking komen. Extra tijd of strafschoppenreeksen in de derde periode tellen niet mee.

3. 60 minuten, i.e. Team Totaal, MEER/MINDER - Weddenschappen komen slechts in aanmerking als alle relevante wedstrijden helemaal gespeeld zijn (60 minuten speeltijd), tenzij de uitkomst van de specifieke markt al bepaald is.

4. Periode met hoogste score: voor de wedstrijd – Extra tijd telt niet mee, dead heat regels zijn van toepassing. Als de totalen van alle drie de periodes hetzelfde zijn, zal dit resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

5. Wedstrijd totaal, ONEVEN of EVEN – Als er geen score is, zullen alle weddenschappen resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

6. Team totaal, ONEVEN of EVEN – als je team niet scoort, zullen weddenschappen resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

7. In het geval van Speler match up weddenschappen (weddenschappen gerelateerd aan individuele spelers), zullen alle genoemde spelers op een bepaald moment moeten deelnemen aan de wedstrijd, anders komen de weddenschappen niet in aanmerking.

8. Als het resultaat van een 2 runner evenement een gelijkstand is of precies hetzelfde nummer van genoteerde punten is en er geen prijs wordt aangeboden voor dit resultaat, dan resulteert dit in een “push”. Als dit gebeurt, wordt de inzet terugbetaald op enkelvoudige weddenschappen. In het geval van meervoudige weddenschappen zal de selectie gezien worden als een “non-runner” (= deelnemer wordt vermeld maar neemt niet deel) en zal de weddenschap verwerkt worden op basis van overige selecties.

9. In het geval van Type van Eerste 2 Minuten Penalty (straftijd) , bevatten anderen: alle andere niet vermelde penalties, waaronder ook Eerste Penalty is een Double Minor (2 minuten), en inclusief Geen Penalty genomen in de wedstrijd. Dead heat regels zijn van toepassing in het geval dat twee types penalties op hetzelfde moment worden toegekend als de eerste penalty van de wedstrijd.

10. Penalty minuten - In het geval dat de 1e penalty van de wedstrijd op hetzelfde moment toegekend wordt aan beide teams, dan zullen weddenschappen op “Team dat de eerste penalty krijgt” ongeldig verklaard worden.

11. Scoort op gelijk welk moment - weddenschappen geplaatst op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijden worden ongeldig verklaard. Deze weddenschap voorspelt of een bepaalde speler of een bepaald team een goal zal scoren tijdens de wedstrijd. Weddenschappen blijven gelden tot het laatste fluitsignaal en indien er extra tijd gespeeld wordt, dan telt dit niet mee. Indien een wedstrijd, voor welke reden dan ook, gestaakt wordt voor het laatste fluitsignaal, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden ongeacht de gekozen speler gescoord heeft of niet. Own goals tellen niet mee. Elke speler die deelneemt aan de wedstrijd wordt als “runner” gezien voor deze weddenschap.

12. Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker – weddenschappen geplaatst op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd worden ongeldig verklaard. We zullen er alles aan doen om alle spelers van een team te vermelden, maar indien de eerste/laatste/volgende goal gescoord wordt door een speler die niet vermeld wordt in de originele lijst, dan zal deze speler nog altijd gelden als winnaar. Voor Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker weddenschappen zal elke speler die deelneemt aan de wedstrijd gezien worden als “runner” ongeacht hij zich op het ijs bevindt op het moment van de goal of niet.

13. Speler Strafschoppen – Weddenschappen zijn pas geldig wanneer de spelers in kwestie effectief deelnemen aan het spel. De weddenschappen hebben betrekking op de reguliere speeltijd en omvatten geen extra tijd. Indien de wedstrijd vroegtijdig gestaakt wordt, worden alle geplaatste weddenschappen ongeldig verklaard. Ongeacht of er een strafschop toegekend werd aan de speler in kwestie of niet.    

14. Belangrijke Strafschop – Verwijst naar een strafschop waarbij het team van de speler in kwestie gedurende 5 minuten minder spelers op het terrein heeft staan (Short-handed). De weddenschappen hebben betrekking op de reguliere speeltijd en omvatten geen extra tijd. Indien de wedstrijd vroegtijdig gestaakt wordt, worden alle geplaatste weddenschappen ongeldig verklaard. Ongeacht of er een belangrijke strafschop werd toegekend of niet.  

15. Grand Salami verwijst naar een geschat aantal doelpunten dat gemaakt zal worden in een specifiek aantal wedstrijden die diezelfde dag gespeeld worden. Er kan worden gewed of de daadwerkelijke score boven of onder dit aantal zal liggen. Push regels zijn van toepassing. Weddenschappen komen pas in aanmerking als alle relevante games volledig gespeeld worden (60 minuten), anders worden ze ongeldig verklaard.

Mythische Matchen:

De Winst/Gelijkspel/Winst markt in Mythische Matchen wordt bepaald door fictieve wedstrijden die twee teams spelen, met als doel een weddenschap te creëren. Het team dat het meeste doelpunten maakt in hun werkelijke match wordt als winnaar beschouwd. Weddenschappen zullen verwerkt worden als een gelijkspel als beide ploegen evenveel doelpunten maken. Beide echte wedstrijden moeten voltooid zijn anders zijn de weddenschappen niet geldig. Ijshockey regels zijn van toepassing.

Live wedden

1. Tenzij anders vermeld zullen alle weddenschappen afgehandeld worden op basis van de score aan het einde van de reguliere speeltijd (60 minuten speeltijd).

2. Hoogst scorende periode in play – extra tijd niet inbegrepen, indien 2 of meer periodes dezelfde score hebben, dan zal “gelijkspel” afgehandeld worden als winnaar.

3. Volgende gescoorde goal – extra tijd/strafschoppenreeks niet inbegrepen (enkel reguliere speeltijd)

IjsHockey (NHL, AHL, OHL, WHL, QMJHL, ECHL en NCAA)

Aanvaarding Weddenschap

Standaard Las Vegas regels gelden, indien niet hieronder vermeld.

Afhandeling Weddenschap

Een weddenschap wordt pas actief, nadat de ijshockey wedstrijd officieel wordt na 55 minuten speeltijd.

Afgekeurde wedstrijden

Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie) op wedstrijden die afgelopen of gestopt zijn voordat er volledig 55 minuten werd gespeeld, tenzij de weddenschap in een eerder stadium al bevestigd en afgehandeld is en er een officieel resultaat bekend is gemaakt.Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie), indien de wedstrijd plaatsvindt op een veschillende locatie, dan deze bekend gemaakt op de website.

Uitgestelde/Verplaatste Wedstrijden.

Alle wedstrijden moeten starten op de afgesproken datum (lokale tijd) vooraleer weddenschappen gelden. Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie), indien de wedstrijd plaatsvindt op een verschillende locatie, dan deze bekend gemaakt op de website.

Alle markten :

1. Tenzij anders aangegeven zijn alle weddenschappen inclusief overtime en/of shootouts.

2. In geval dat een wedstrijd wordt beslist door een penalty shootout, zal één goal worden toegevoegd aan de eindscore van het winnende team en de uitslag van de wedstrijd.

3. Op de Volgende markten zijn overtime en/of shootouts uitgesloten van de weddenschap:

 • Win/Gelijkspel/Win
 • Win/Gelijkspel/Win en Totaal aantal Goals 5.5
 • Eerste doelpunt (tweede doelpunt, derde doelpunt etc.)
 • Welk team wint de rest van de wedstrijd
 • Correcte Score
 • Winst Marge
 • Alle 1e periode markten
 • Alle 2e periode markten
 • Alle 3e periode markten
 • Scoort in alle periode markten
 • Periode met meeste doelpunten markten
 • Thuisploeg/Uitploeg shutout
 • Speler tegen Speler/Prestaties/Goalscorers (zie onder)

Speler match-ups/prestaties/goalscorers op gelijk welk moment:

1. Relevante spelers moeten hun spelerstenue dragen en op het ijs verschijnen vooraleer weddenschappen gelden.

2. Alle punten (doelpunten en assists), schoten, reddingen (of andere mogelijke statistieken) die tijdens de reguliere en extra speeltijd geregistreerd worden, worden in beschouwing genomen; de statistieken die betrekking hebben op penalty shootouts tellen niet mee voor weddenschapsdoeleinden.

3. Spelerspunten match-ups – spelerspunten verzameld in een wedstrijd verwijzen naar de som van goals en assists.

4. Doelman acties – een weddenschap is pas geldig indien de doelman in kwestie effectief aantreedt in het begin van de wedstrijd. 

NHL Dagelijke Props

1. Grand Salami - De Grand Salami heeft betrekking op jouw weddenschappen op het aantal doelpunten dat gescoord wordt in een geselecteerd aantal wedstrijden van die dag. Lijnen worden aangeboden om te bepalen of de score boven/onder deze quote is. Push regels van toepassing. Weddenschappen zijn pas geldig wanneer de wedstrijden de reguliere speeltijd volgen.

2. Thuis/Bezoek – Weddenschappen zijn pas geldig als de wedstrijden de officiële speeltijd volgen, anders worden ze ongeldig verklaard.

3. Laagst/Hoogst Scorende Team – Alle wedstrijden moeten op de voorziene datum afgewerkt worden vooraleer de weddenschap geldig is. In het geval van een tie zijn de dead-heat regels van toepassing.

NHL– toekomstige weddenschappen

1. NHL regulier seizoen punten/overwinningen/match-ups – een team moet tenminste 80 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld hebben vooraleer weddenschappen gelden tenzij de specifieke uitkomst van een markt al vastligt.

2. Divisie winnaar – team dat de divisie wint aan het einde van het reguliere seizoen.

3. Conference winnaar – team dat doorgaat naar de Stanley Cup finale zal als winnaar beschouwd worden.

4. Stanley Cup winnaar – team dat de play-offs van de Stanley Cup wint.

5. Eindwinnaar/Conference/Divisie wedden – alle weddenschappen blijven gelden ongeacht verhuizen van het team, wijziging van de naam van het team of duur van het seizoen.

6. Series wedden – weddenschappen worden ongeldig verklaard als het vastgelegde aantal wedstrijden (volgens de respectievelijke bestuursorganen) niet voltooid wordt of gewijzigd wordt.

7. NHL Topscorer Regulier Seizoen (goals + assists) – enkel goals en assists gescoord tijdens het reguliere seizoen binnen de vermelde competitie tellen mee voor deze markt, ongeacht het team (binnen deze competitie) waarvoor deze goals gescoord werden. Het team vermeld naast de speler wordt enkel vermeld ter referentie.De markt wordt afgehandeld op basis van de officiële statistieken vermeld op de website www.nhl.com. Alle eindwinnaar weddenschappen blijven gelden zelfs indien een selectie niet deelneemt. Dead heat regels zijn van toepassing.

8. NHL Awards – alle NHL awards worden afgehandeld op basis van de resultaten vermeld op www.nhl.com

Laatst bijgewerkt: 11/05/2021 op 15:45 CEST.