Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Gaelic Sporten

Gaelic Sporten

1. Als de afgesproken locatie gewijzigd wordt, blijven weddenschappen gelden zolang de wedstrijd plaatsvindt in de oorspronkelijke provincie. Als de wedstrijd gespeeld wordt op een locatie in de provincie van de tegenstander, zal de wedstrijd ongeldig verklaard worden.

2. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat van de wedstrijd van de dag, zonder dat er rekening gehouden wordt met beslissingen die na de wedstrijd genomen worden.

3. Alle weddenschappen geplaatst op uitgestelde wedstrijden blijven gelden zolang de wedstrijd gespeeld wordt binnen de 48 uur na de originele geplande starttijd.

4. Wanneer een wedstrijd uitgesteld wordt en niet gespeeld wordt binnen de 48 uur na de originele geplande starttijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

5. Indien een wedstrijd gestaakt wordt voor het einde, dan zullen alle markten die aangeboden worden op deze wedstrijd ongeldig verklaard worden, tenzij een definitief resultaat voor die markt al vastgesteld werd voor het moment dat de wedstrijd gestaakt wordt.

Wedstrijd wedden

alle weddenschappen worden afgehandeld op 60/70 minuten speeltijd respectievelijk aan de winstkansen die aangeboden worden. Met 60/70 minuten wordt bedoeld: de speeltijd inclusief de tijd die door de wedstrijdofficials toegevoegd wordt voor o.a. onderbrekingen. Extra tijd wordt niet meegerekend.

Doelpuntenmaker markten

1. in het geval van een dispuut over het toekennen van een doelpunt, dan zal het afhandelen gebeuren op basis van het resultaat dat bekendgemaakt wordt door GAA na het einde van de wedstrijd. Indien het resultaat later gewijzigd wordt, dan telt dit niet mee voor afhandelingsdoeleinden.

2. Own goals tellen niet mee bij het afhandelen van weddenschappen geplaatst op de Eerste/Laatste doelpuntenmaker.

3. Weddenschappen geplaatst op de Eerste Doelpuntenmaker zullen ongeldig verklaard worden als de speler niet deelneemt aan de wedstrijd of als hij het veld betreedt nadat de eerste goal gescoord werd.

4. Weddenschappen geplaatst op de “Scoort op gelijk welk moment”-markt zullen ongeldig verklaard worden als de speler niet deelneemt aan de wedstrijd. Weddenschappen blijven gelden als de speler wel deelneemt aan de wedstrijd.

Totaal aantal wedstrijd punten

alle weddenschappen worden afgehandeld op het eindresultaat aan het einde van de reguliere tijd (inclusief blessuretijd). Extra tijd telt niet mee.

Spelerspunten

1. weddenschappen worden afgehandeld op de totale score van een specifieke speler (inclusief goals). Extra tijd telt niet mee. Weddenschappen worden ongeldig verklaard indien de speler niet aan de wedstrijd start.

2. Voetballer en “Hurler of the Year”-markten zullen afgehandeld worden op basis van de officiële award winnaars bekendgemaakt door de GAA/GPA.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT