Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Voetbal

1. Tenzij anders aangegeven, worden alle weddenschappen op voetbalwedstrijden afgehandeld na 90 minuten speeltijd, inclusief blessuretijd. Wedstrijden die specifiek onder de ‘Jeugd’-noemer vallen (wedstrijden tussen teams met spelers, man of vrouw, die allemaal jonger zijn dan 23 jaar duren soms slechts 80 minuten). Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zich bewust te zijn van deze regels voordat hij/zij een weddenschap plaatst.

2. Wanneer een wedstrijd voor het laatste fluitsignaal wordt gestaakt, tellen alleen de weddenschappen waar het resultaat reeds van is bepaald op het moment van de staking. Alle andere weddenschappen zullen worden geannuleerd tenzij de resterende minuten van de wedstrijd binnen de 24 uur worden voltooid. In het geval van knock-out competities en playoff-wedstrijden, bedraagt de uitstelperiode 72 uur. Als de beslissing gemaakt wordt om de wedstrijd opnieuw te spelen, vervallen alle openstaande weddenschappen. In het geval dat één van de teams de wedstrijd verbeurt voor de aftrap, zullen alle weddenschappen geannuleerd worden. Als de wedstrijd na de aftrap wordt verbeurd, wordt deze voor de afwikkeling op dezelfde manier behandeld als een gestaakte wedstrijd.

3. Wanneer een reguliere seizoens-wedstrijd niet wordt gespeeld of wordt uitgesteld op de geplande datum, voor elke mogelijke reden, dan blijven alle weddenschappen de volgende 24 uur geldig. Wanneer de (hervatting van de) wedstrijd niet plaatsvindt op de dag na de vooraf geplande datum, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard. Wanneer een wedstrijd voor het laatste fluitsignaal wordt gestaakt, tellen alleen de weddenschappen waar het resultaat reeds van is bepaald op het moment van de staking. Alle andere weddenschappen zullen worden geannuleerd tenzij de resterende minuten van de wedstrijd binnen de 24 uur worden voltooid. In het geval van knock-out competities en playoff-wedstrijden, bedraagt de uitstelperiode 72 uur. Als de beslissing gemaakt wordt om de wedstrijd opnieuw te spelen, vervallen alle openstaande weddenschappen.

4. Alle weddenschappen worden afgehandeld op basis van de finale score zoals die weergeven wordt op het einde van de wedstrijd. Indien het resultaat na de wedstrijd wordt aangepast of indien het resultaat door een sportinstantie achteraf ongeldig verklaard wordt, dan zal dit in geen enkele omstandigheid een directe impact hebben op het resultaat van weddende klanten. Het oorspronkelijke resultaat zal dan bepalen welke weddenschappen en/of winsten reeds betaald zijn.

5. Lange termijn markten binnen een wedstrijd blijven geldig, bijvoorbeeld wanneer teams zich moeten kwalificeren na een gelijkspel.

6. Om te kwalificeren moeten weddenschappen afgehandeld worden naar de officiële uitslag van het evenement op de dag zelf, en niet op een navolgende beslissing van een relevant bestuursorgaan.

Top Doelpuntenmaker:

1. In de League Top Doelpuntenmaker markten zijn play-off wedstrijden inbegrepen. Dead Heat regels gelden.

2. Op alle wedstrijden worden zowel enkelvoudige- als meervoudige weddenschappen geaccepteerd.

3. Wanneer er ‘Eindwinnaar-‘ of ‘Om te Kwalificeren’-prijzen aangeboden worden voor een wedstrijd zullen deze de prijs aangeven per team om naar de volgende ronde door te gaan of om het toernooi/de cup te winnen, dit inclusief extra tijd of strafschoppenreeksen. Wanneer er zowel Wedstrijdprijzen en Eindwinnaar-prijzen worden aangeboden op een wedstrijd, wordt hieronder begrepen dat de weddenschappen gelden voor wedstrijdprijzen, tenzij er specifiek om Eindwinnaar- of ‘Om te Kwalificeren’-prijzen wordt gevraagd.

4. Weddenschappen worden geaccepteerd vóór de werkelijke tijd van aftrap. Wanneer een weddenschap onopzettelijk wordt geaccepteerd, ook nog na het moment van aftrap, wordt de weddenschap als non-runner (ongeldig) verklaard.

Doelpuntenmaker Markten:

Doelpuntenmaker geschillen: In geval van dispuut over wie een goal heeft gescoord, wordt de afhandeling gemaakt op basis van het resultaat dat bekendgemaakt wordt door een officieel bestuursorgaan, bv. UEFA voor de Champions League, FIFA voor WK-kwalificatiewedstrijden.

Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker:

Een mogelijkheid wordt aangeboden om te kiezen voor “Geen Doelpuntenmaker” in een wedstrijd. Eigen doelpunten worden niet meegerekend en in het geval dat het eerste/volgende doelpunt een eigen doelpunt is, wordt de volgende
doelpuntenmaker, beschouwd als de eerste doelpuntenmaker. Weddenschappen op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd zullen als ongeldig beschouwd worden. Voor eerste/volgende doelpuntenmaker, zullen weddenschappen op spelers die niet spelen voordat het eerste doelpunt valt, als ongeldig beschouwd worden. De Operator tracht alle spelers van het team te quoteren, echter, wanneer het eerste/laatste/volgende doelpunt wordt gescoord door een speler die niet op de lijst staat, telt deze speler toch als winnaar. Voor weddenschappen op de Laatste Doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat, ongeacht ze tijdens het moment van het laatste doelpunt op het veld staan of niet.

Willekeurige Doelpuntenmaker:

Deze weddenschap voorspelt of een bepaalde speler van één van de teams zal scoren tijdens de wedstrijd, op een willekeurig moment. Weddenschappen gelden tot het laatste fluitsignaal, Extra Tijd en Strafschoppenreeksen niet meegerekend. Eigen doelpunten worden niet meegerekend. Meervoudige weddenschappen op willekeurige doelpuntenmaker- weddenschappen zijn toegestaan. Voor weddenschappen op Willekeurige Doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat.

Eerste Doelpuntenmaker Verzekering:

Wanneer een Eerste Doelpuntenmaker Verzekering aangeboden wordt, worden winnende weddenschappen uitbetaald aan de prijs weergegeven voor de geselecteerde speler, indien deze het eerste doelpunt maakt binnen de 90 minuten. Bij alle volgende doelpunten die de geselecteerde speler maakt tijdens 90 minuten spelen (exclusief eigen doelpunten), wordt de weddenschap afgehandeld als een verliezende weddenschap, waarbij de inzet teruggestort wordt. Deze is onderhevig aan de maximale terugstorting op dat moment.

Doelpuntenmaker Head to Head (H2H):

Beide spelers moeten de wedstrijd starten voordat de weddenschap geldt.

Scorecast:

Deze weddenschap voorspelt tegelijk wie de eerste goal scoort en wat de eindscore zal zijn. Aangezien deze twee weddenschappen in deze dubbel gelijkaardig zijn, wordt voor de Scorecast een specifieke, aantrekkelijke winstkans aangeboden. In het geval dat de gekozen speler niet speelt voordat de eerste goal valt, wordt de weddenschap omgezet naar een enkelvoudige weddenschap waarbij de eindscore nog steeds kan winnen. Eigen doelpunten worden niet meegerekend en in het geval dat het eerste doelpunt een eigen doelpunt is, wordt voor de Scorecast gekeken naar de volgende doelpuntenmaker. Wanneer er enkel eigen doelpunten gemaakt worden in de wedstrijd, of wanneer de wedstrijd eindigt in 0-0, worden weddenschappen op alle spelers als doelpuntenmaker als verliezend beschouwd.

Pronostiek (eerste doelpuntenmaker en resultaat):

Indien een speler het terrein betreedt nadat het eerste doelpunt gescoord is, of indien hij niet deelneemt aan de wedstrijd, of indien er enkel eigen doelpunt(en) vallen – dan worden weddenschappen als enkelvoudig afgehandeld op de full-time resultaat markt. De winstkansen zijn daarbij gebaseerd op de oorspronkelijke winstkansen zoals die genoteerd zijn bij de aftrap van de wedstrijd.  

Pronostiek op ieder moment (scoort op ieder moment en resultaat)  

Indien een speler niet deelneemt aan de wedstrijd, of indien er enkel eigen doelpunt(en) vallen– dan worden weddenschappen als enkelvoudig afgehandeld op de full-time resultaat markt. De winstkansen zijn daarbij gebaseerd op de oorspronkelijke winstkansen zoals die genoteerd zijn bij de aftrap van de wedstrijd.

Markten spelervoorzetten

Tijdens een wedstrijd wordt een speler op basis van de officiële website van de betreffende competitie beoordeeld als een speler die een doelpunt heeft voorgezet. Indien de officiële resultaten niet beschikbaar zijn, tegenstrijdig zijn of anderszins onduidelijk zijn, zal de beslissing van Betway definitief zijn. Fictieve voetbalwebsites worden niet als ‘officieel’ beschouwd voor de schikking.

Correcte Score:

We bieden zoveel mogelijk score-uitkomsten aan als we noodzakelijk achten. Wanneer de uiteindelijke wedstrijdscore geen optie was die we aanboden, geldt deze uiteindelijke wedstrijdscore toch als winnaar.

Score op gelijk welk moment

winnende weddenschappen moeten de score op gelijk welk moment tijdens de wedstrijd voorspellen.

Tijdsperiode markten:

1. om het afhandelen van de weddenschappen vlotter te laten verlopen, zal volgende tabel gebruikt worden om de tijdsperiode te bepalen waarin een goal als gescoord beschouwd wordt.

Tijdspanne
Tijd verlopen op de wedstrijdklok (mm:ss)
1 – 10 Min
00:01 – 10:00
11 – 20 Min
10:01 – 20:00
21 – 30 Min
20:01 – 30:00
31 – 40 Min
30:01 – 40:00
41 – 50 Min
40:01 – 50:00 | Doelpunten gescoord in de eerste   helft blessuretijd worden enkel inbegrepen in deze tijdspanne
51 – 60 Min
50:01 – 60:00
61 – 70 Min
60:01 – 70:00
71 – 80 Min
70:01 – 80:00
81 – 90 Min
80:01 – 90:00 | Doelpunten gescoord in de   tweede helft blessuretijd worden enkel inbegrepen in deze tijdspanne


Tijdsband
Verstreken tijd op de match klok (mm:ss)
1 -15 min.
00:01 – 15:00
16 – 30 min.
15:01 – 30:00
31 – 45 min.
30:01 – 45:00 (goals gescoord tijdens de blessure tijd van de eerste helft gelden ook in deze tijdsband)
46 – 60 min.
45:01 – 60:00
61 – 75 min.
60:01 – 75:00
76 – 90 min.
75:01 – 90:00 (goals gescoord tijdens de blessure tijd van de tweede helft gelden ook in deze tijdsband)


2. De regeling zal gebaseerd worden op de opgenomen goal tijden van de officiële website van de competitie in kwestie of in het geval dat deze gegevens niet publiek verkrijgbaar zijn, van de gegevens verstreken door onze gegevens providers.

3. Own goals worden beschouwd als goal voor de andere ploeg. (B.V. Indien de uitploeg een own goal scoort wanneer de match klok op 25:15 staat, zal deze goal beschouwd worden als een goal van de thuisploeg op 25:15)

Tijd van de goal/ thuisploeg tijd van eerste goal/ uitploeg tijd van eerste goal/ Tijd van laatste goal/ thuisploeg tijd van laatste goal/ uitploeg tijd van laatste goal

Winnende inzetten moeten de tijdsband voorspellen waarin de eerste goal/ thuisploeg eerste goal/ uitploeg eerste goal/ laatste goal/ laatste thuisploeg goal/ laatste uitploeg goal worden gescoord.

Goals gescoord tussen minuten

Winnende inzetten moeten voorspellen of een goal al dan niet gescoord wordt binnen de tijdsband geïndiceerd in de markt titel (bv. Een inzet op de ‘Ja’ selectie in de ‘Goal gescoord tussen 61 – 75e min. Markt zal verwerkt worden als een winnaar als de goal gescoord word door ofwel de thuis of uitploeg tijdens de 61 – 75e min. Tijdsband).

Win/gelijkspel/win tussen minuten

Winnende inzetten moeten het resultaat (1/X/1) voorspellen, gebaseerd op het aantal goals gescoord door eender welke ploeg tijdens een gespecifieerde tijdsband (bv. Als de score op het einde van de eerste helft 2 – 1 is, in het voordeel van de thuisploeg, en geen goal wordt gescoord tijdens de 46 – 60 min. Tijdsband in de tweede helft, is het resultaat van een ‘Win/gelijkspel/win tussen 46 – 60 min ‘X’).

Goal gescoord voor minuten (opgenomen)

1. Winnende inzetten moeten voorspellen of een goal al dan niet gescoord zal worden voor de geïndiceerde minuten in de markt titel vervallen (bv. Een inzet op de ‘Ja’ selectie op ‘Goal gescoord voor de 30e minuut (opgenomen)’ zal verwerkt worden als winnende indien eender welke ploeg een goal scoort voor 30:00 verstreken is op de match klok).

2. De regeling zal gebaseerd worden op de opgenomen goal tijden van de officiële website van de competitie in kwestie of in het geval dat deze gegevens niet publiek verkrijgbaar zijn, van de gegevens verstreken door onze gegevens providers.

Corners:

Een Corners-weddenschap voorspelt of het totale aantal corners in een wedstrijd onder, exact, of over een specifiek aantal zal zijn. Enkel getrapte corners worden meegerekend. Corners die werden gegeven, maar niet getrapt worden, (bv.: een corner die toegekend werd maar de scheidsrechter fluit de eerste helft af vooraleer de hoekschop genomen wordt), tellen niet mee.

Eerste Corner:

Een eerste corner-weddenschap voorspelt welk team de eerste corner van de wedstrijd zal trappen. Wanneer er geen corners worden genomen, worden alle weddenschappen als verliezend beschouwd.

Meeste Corners:

Deze weddenschap voorspelt welk team aan het einde van de wedstrijd de meeste corners zal getrapt hebben (gebaseerd op de handicap, wanneer van toepassing). Een handicap is van toepassing op totale som van de corners van elk team, om te bepalen welk team de handicap wint.

Wedden op het aantal kaarten:

Een gele kaart telt als 1 kaart. Een onmiddellijke rode kaart of een 2e gele kaart voor een speler die tot een rode kaart leidt, tellen beide als twee kaarten. Bijgevolg kan één speler maximaal 3 kaarten behalen. Spelers die niet deelnemen aan het spel en die kaarten ontvangen (b.v. wisselspelers of vervangende spelers) en kaarten die zijn uitgedeeld aan het management, tellen niet mee voor het doel van deze weddenschap. Alle kaarten die na het laatste fluitsignaal worden getoond, tellen niet mee voor weddenschappen.

Wedstrijd Handicap:

een specifiek aantal goals wordt toegekend als “handicap” aan een van de teams. Dat cijfer wordt dan toegevoegd aan het aantal goals dat het team gescoord heeft aan het einde van de wedstrijd. Deze weddenschap voorspelt welk team de wedstrijd wint nadat de handicap toegevoegd werd aan het eindresultaat.

Tijd van Eerste Goal/Kaart:

Zoals beslist door het officiële bestuursorgaan, worden alle goals/kaarten naar de volgende minuut afgerond.

Blessuretijd Minuten:

Zoals bepaald door de Fourth Officials Board.

Team dat Beide Helften Wint:

Om deze weddenschap te winnen moet het gekozen team in beide helften meer goals scoren dan zijn tegenstander.

Team dat Volgende Goal Scoort:

Eigen doelpunten worden meegerekend en het team dat het doelpunt toegekend krijgt, wordt beschouwd als winnaar.

Wijze van Volgende Goal:

1. Directe Vrije Trap – Goal moet worden gescoord uit een directe vrije trap.

2. Directe Vrije Trap, Penalty of Eigen Doelpunt, tellen niet mee als “schot” voor deze markt.

3. In het geval onenigheid over hoe een doelpunt werd gescoord, is de beslissing van de Operator finaal.

Methode van overwinning:

Deze weddenschap houdt in dat je moet kiezen of de wedstrijd wordt beslist in Normale Tijd, Na Extra Tijd of Na Penalties. In een tweedelige (two-legged) wedstrijd moet er rekening worden gehouden met de score van het eerste deel (leg).

Even/Oneven:

In een Even/Oneven weddenschap telt 0 gemaakte doelpunten als even.

Beide Teams Zullen Scoren:

Selecteert u ‘Ja’, dan wedt u dat beide teams zullen scoren in een bepaalde wedstrijd. Selecteert u ‘Nee’, dan zal volgens u minstens 1 van de teams (of beide teams) niet scoren.

Beide teams scoren – Inzetten op helften:

Bij deze weddenschap voorspel je of beide teams zullen scoren in beide, één van beide of geen van beide 45 minuten durende helften. Verlengingen van iedere helft worden meegeteld.

Een verklaring van de uitkomsten:

Beide helften - om deze weddenschap te winnen moeten beide teams minstens één keer gescoord hebben in elke helft.

Enkel 1ste helft - om deze weddenschap te winnen, moeten beide teams minstens één keer scoren in de eerste helft, maar geen of slechts één van de teams scoort in de tweede helft.

Enkel 2de helft - om deze weddenschap te winnen, moeten beide teams scoren in de tweede helft, maar geen of slechts één van de teams scoort in de eerste helft.

Geen helft - om deze weddenschap te winnen, mag geen of slechts één van de teams in enkele helft een doelpunt maken.

Inzetten op helften via totaal aantal doelpunten Over/Under

Deze weddenschap houdt in dat wordt voorspeld hoeveel doelpunten er al dan niet worden gescoord in beide of één van de twee 45-minuten helften. De blessuretijd voor elke helft is inbegrepen.

Verklaring uitkomsten voor Totale aantal doelpunten Over 1,5:

Beide helften - om deze weddenschap te winnen moeten er meer dan 1,5 doelpunten gemaakt worden tijdens elke helft.

Enkel 1ste helft - om deze weddenschap te winnen, moeten er meer dan 1,5 doelpunten worden gemaakt in de 1ste helft, maar in de 2e helft minder dan 1,5.

Enkel 2de helft - om deze weddenschap te winnen, moeten meer dan 1,5 doelpunten worden gemaakt in de 2de helft, maar in de 1ste helft minder dan 1,5.

Geen van beide helften - om deze weddenschap te winnen, moet er in beide helften minder dan 1,5 doelpunten worden gescoord.

Ante-post-weddenschappen:

Voor de verwerking van alle uitstaande weddenschappen worden de competitieposities van de laatste dag van het seizoen gebruikt. Als een team niet al zijn geplande wedstrijden heeft voltooid, worden alle gerelateerde weddenschappen op wedstrijden en teamtotalen ongeldig verklaard en worden alle andere uitstaande weddenschappen beschouwd als verloren. In de gevallen waarin een hele competitie niet wordt voltooid als gepland, worden alle weddenschappen op wedstrijden en teamtotalen geannuleerd en worden andere uitstaande weddenschappen verwerkt op basis van de officiële eindpositie zoals aangegeven door het besturende orgaan. Als er geen officiële rangschikking voor een niet-voltooid toernooi beschikbaar is, worden alle resterende uitstaande weddenschappen ongeldig verklaard.  Play-offs worden niet meegeteld bij de bepaling van de eindposities in de competitie, tenzij anders aangegeven. Aftrek van punten of andere disciplinaire straffen die na de laatste dag van het seizoen worden toegepast, tellen niet meer mee voor verwerkingsdoeleinden.

Ante-post-degradatieweddenschappen:

De verwerking wordt bepaald door de competitietabel op de laatste dag van het seizoen. Alle weddenschappen op teams die tijdens het seizoen zijn verwijderd wegens financiële onregelmatigheden of andere redenen, worden ongeldig verklaard. Aftrek van punten die na de laatste dag van het seizoen wordt toegepast, telt niet meer mee voor verwerkingsdoeleinden. Met betrekking tot degradatieweddenschappen: als een team uit de competitie wordt verwijderd voordat het seizoen is gestart, worden alle weddenschappen op die markt ongeldig verklaard en wordt er een nieuwe markt geopend.

Land/Team dat het verste geraakt:

Als teams in dezelfde ronde worden uitgeschakeld, dan zullen dead heat regels gelden.

Wie wint de rest van de wedstrijd:

voor deze markt wordt de score van de wedstrijd gezien als 0-0 vanaf dit punt. Bijvoorbeeld: als de huidige score 2-1 is en de wedstrijd eindigt op 2-2 dan wordt deze wedstrijd afgehandeld als de uitploeg die wint met 0-1.

Wat zal er als volgende gebeuren?

Af en toe bieden we markten aan zoals “Wat zal er dit weekend als volgende gebeuren?” of “Wat zal er vandaag als volgende gebeuren?”. Deze markten worden afgehandeld op basis van wat er als eerste gebeurt in real time – niet op basis van de minuten in de wedstrijd.

Weekendtotalen / Ronde totalen

Als een geplande wedstrijd op een andere dag wordt gespeeld dan oorspronkelijk geadverteerd, blijven alle weddenschappen met betrekking tot weekend-/rondentotalen geldig, zolang de wedstrijd wordt voltooid binnen de relevante periode die wordt vermeld in voetbalregel 2.

In het verlengde van het bovenstaande: als er na de aftrap wedstrijden worden gestaakt, worden de markten die al zijn bepaald, zoals gewoonlijk afgehandeld. Alle resterende openstaande weddenschappen worden ongeldig verklaard.

Aziatische Handicap:

1. Een Aziatische Handicap is een weddenschap waarbij een handicap aan de wedstrijd wordt toegekend om de winstkans evenrediger te maken. Handicap prijzen variëren van Scratch (0 of Level Ball) tot elk mogelijk aantal doelpunten dat nodig is om de winstkans in ‘evenwicht’ te brengen en om elk van beide teams een relatief vergelijkbare prijs toe te kennen. De Handicap Lijn gaat van Scratch omhoog of omlaag per Kwartbal (1/4) – dus + of – ¼, ½, ¾, 1, 1 ¼, 1 ½, enz. om dominantie van het ene team op het andere aan te geven.

2. Een Favoriet voor de wedstrijd zal een negatieve handicap krijgen, met een (-) symbool en zal met meerdere goals verschil moeten winnen dan de handicap om als winnaar beschouwd te worden. De Underdog krijgt een positieve handicap toegewezen (+), die aan de eindscore zal worden toegekend.

3. Hele bal en halve bal handicaps: Een handicap wordt opgeteld aan de eindscore van de wedstrijd en het team dat na de handicap het meeste doelpunten heeft gescoord, wordt als winnaar beschouwd. Wanneer het aantal doelpunten na de handicap gelijk is, wordt de inzet terugbetaald.

4. Split Bal Handicap: Bij een Split Bal Handicap ligt het niveau tussen de Favoriet en de Underdog tussen een halve en hele bal. De handicap wordt aangeboden als 0 : 1/4. Op die manier wordt uw inzet gelijk verdeeld tussen de hele bal- en halve bal handicap.

Mythische Matchen:

De Win/Gelijkspel/Win weddenschappen in Mythische Matchen zijn opgemaakt uit denkbeeldige matchen tussen twee teams in een reeks wedstrijden, enkel voor weddenschapsdoeleinden. Het team dat de meeste doelpunten scoort in de daadwerkelijke wedstrijd, wordt als winnaar beschouwd. Weddenschappen worden afgehandeld als gelijkspel wanneer beide teams hetzelfde aantal goals scoren. Beide daadwerkelijke wedstrijden moeten worden gespeeld voor weddenschappen geldig worden verklaard. Alle voetbalregels zijn van toepassing.

BetYourWay:

1. De winstkansen die betrekking hebben op BetYourWay zijn uniek en verwijzen naar 90 speelminuten tenzij vooraf anders bepaald.

2. Elk BetYourWay-element dat "Kwalificeert zich", "Houdt de trofee omhoog" of een Extra tijd-markt bevat, is niet beperkt tot 90 minuten spelen. Alle andere delen van de weddenschap vallen nog steeds onder de 90 minuten regel.

3. BetYourWay is een prijs op maat die betrekking heeft op een aantal specifieke uitkomsten binnen een bepaald event. Indien een speler niet deelneemt aan een event, dan wordt de weddenschap ongeldig verklaard en wordt de inzet terug overgemaakt op het account van de gebruiker.

BetYourWay – Wedden op speler

1. Weddenschappen op deze markt worden vereffend op basis van de officiële website van de betreffende competitie en/of scoutinggegevens die door een derde partij worden verstrekt.

2. Tenzij anders vermeld, zal elke speler die op eender welk moment op het speelveld komt, worden beschouwd als runner, tenzij anders vermeld.

Laatst bijgewerkt: 26/07/2022