Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Veldhockey

Veldhockey

1. Wanneer een evenement geschorst of uitgesteld wordt, blijven weddenschappen gelden als het evenement binnen de 36 uur, op dezelfde plaats, wordt gespeeld. Wordt het op een andere plaats gespeeld, wordt de weddenschap ongeldig gemaakt en de inzet terugbetaald.

2. Alle winstkansen van een wedstrijd zijn gebaseerd op het resultaat na 70 minuten wedstrijd, tenzij anders aangegeven. Weddenschappen worden afgehandeld naargelang de score na deze 70 minuten, inclusief blessuretijd. Extra tijd of strafschoppenreeksen worden niet meegerekend.

3. Elke hockeywedstrijd die wordt afgebroken voordat de 70 minuten zijn afgerond, worden als ongeldig verklaard, tenzij de wedstrijd de volgende dag gespeeld wordt, of wanneer bij het moment van schorsing de uitslag van de wedstrijd reeds bekend is, dan blijft de weddenschap wel geldig.

4. Wanneer de locatie van de wedstrijd wijzigt, worden weddenschappen als ongeldig verklaard.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.