Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Esports

Esports


1. All bets will be settled on the official result supplied by the tournament officials.


2. Should the team line-up change once the markets have closed, all bets will stand. This applies to team/personnel changing after the event has begun. If a team starts with its line-up, and then a participant experiences connection errors, if another person stands in for them, all bets placed on that event will stand.


3. Should performance be hindered in any way, we reserve the right to void all bets on that game. For example, if a server change leads to a team’s performance being hindered in such a way that they are not able to play at a competitive level.


4. Un-played or postponed matches not played within 3 hours from the original start time, will be voided. Does not apply for LAN events (see LAN events).


5. If a tournament is not completed, all outright bets will be void.


6. Totals: If the map is not completed, all bets are voided.


7. Correct Score: If the match is not completed, all bets are void.


8. To win a map: If the match is not completed, all bets will be void.


9. Match Betting: Match Betting: If a match is started, but not completed, then all bets will be void, unless the team/player is disqualified, in which case the team/player progressing to the next round will be deemed the winner.


10. Outright Betting: Non-Starter – No Bet. Rule 4 may apply. If a team/player plays at least one map, they will be considered an entrant. If that team later does not complete the tournament, they will be settled as a loser. Each way bets – dead heat rules may apply.


11. A team ‘tapping out’ will be settled as a loss. For example, if a team calls GG before the final objective is achieved.


LAN


1. In the case of LAN events, un-played or postponed matches, not played within 48 hours from the original start time, will be voided.


2. Any change in venue, all bets stand.


Dota 2


1. Map Betting: in the event of a draw, win/win market will be voided.


2. All time based bets are settled on the in-game clock, and does not include the period before creeps spawn.


3. First blood markets are not time sensitive, and will be settled on the first kill of the game.


4. Voor weddenschappen die betrekking hebben op torens (towers), worden alle vernielde/afgewezen torens als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer een creep.


5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op kazernes (barracks), worden alle vernielde kazernes als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt. De “Ranged” en “Melee” kazernes tellen mee als afzonderlijke kazernes waardoor ieder team in totaal zes kazernes ter beschikking heeft.


6. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden (exclusief “First Blood), zijn de officiële uitzending of API game (indien deze beschikbaar is) belangrijk om te bepalen of de dood van een Held meegerekend wordt als een moord. Bijvoorbeeld, ingeval een Held vermoord wordt door een toren of een creep, en dit zonder toedoen van een Held van de tegenpartij, dan kan dit niet geregistreerd worden als moord op de uitzending, waardoor het eveneens niet meetelt als moord met het oog op de afhandeling van de weddenschap.


7. Met betrekking tot weddenschappen op First Blood, moet de uitzending of de officiële API score de moord registreren als First Blood. Waar, bijvoorbeeld, een moord ontkend wordt door een teamgenoot, kan het eventueel niet als First Blood beschouwd worden. Dit ongeacht of het als moord geregistreerd is op de broadcast kill counter. In dat geval wordt het niet beschouwd als First Blood voor het afhandelen van de weddenschap. Om twijfel te vermijden worden alle moordmarkten buiten First Blood afgehandeld zich baserende op de kill counter, maar een moord die geregistreerd is op de kill counter wordt enkel beschouwd als First Blood indien het zo aangekondigd is.


8. Met betrekking tot weddenschappen op Roshans, wordt het team dat de laatste treffer uitdeelt aan Roshan geacht Roshan gedood te hebben (zoals bepaald door de uitzending of spel API indien deze beschikbaar is), ongeacht de speler die de aegis van de onsterfelijkheid opraapt.


9. Voor weddenschappen die betrekking hebben op het volgende team dat een bepaald objectief haalt of het team dat het meeste objectieven behaalt, en waar een “geen” of “gelijk” optie wordt aangeboden en het een winnend resultaat betreft, worden weddenschappen op een van beide teams als verliezend beschouwd. Waar geen zulke selectie wordt aangeboden, worden alle weddenschappen op die markt ongeldig verklaard en inzetten vergoed.


10. Als een team zich overgeeft, zijn de weddenschappen geldig en worden weddenschappen die betrekking hebben op Roshans, kazernes en moorden afgehandeld op basis van de situatie ten tijde van de overgave.


Counter-Strike/CS:GO


1. All bets, unless otherwise specified, are settled based on regulation time (Plus Overtime).


2. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden met een mes, moord via een Molotov of He Granaat, worden alleen moorden die gepleegd worden door de tegenpartij in beschouwing genomen.


3. Weddenschappen die betrekking hebben op moord met een mes, moord via een Molotov en He Grantaat, worden alleen maar tijdens de ronde in beschouwing genomen. Alle weddenschappen met betrekking op moord met een mes, Molotov of He Granaat die na deze ronde plaatsvinden, worden niet in beschouwing genomen.


4. Weddenschappen die betrekking hebben op een bombardement, worden enkel in beschouwing genomen wanneer het bombardement plaatsvindt tijdens de ronde; wanneer het bombardement plaatsneemt na de ronde, dan wordt dit niet in beschouwing genomen.


5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op het aantal van moorden van een specifieke speler, tellen alleen de moorden mee die tijdens die ronde zijn gepleegd; alle moorden die buiten deze ronde plaatsvinden worden niet in beschouwing genomen.


League of Legends


1. Map Betting: in het geval van een gelijkspel zal de win/win-markt ongeldig worden verklaard.


2. Alle op tijd gebaseerde weddenschappen worden afgehandeld op de in-game klok.


3. De 'First Blood'-markten zijn niet tijdsgevoelig, en zullen worden afgehandeld bij de eerste kill van het spel.


4. Voor weddenschappen die betrekking hebben op torens (towers), worden de vernielde torens als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt.


5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op inhibitoren, worden alle vernielde inhibitoren als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt. Voor alle weddenschappen die betrekking hebben op het aantal vernielde inhibitoren, telt ieder van de zes inhibitoren slechts eenmaal mee, zelfs als ze vernield is, herspawnt en daarop opnieuw vernield wordt. Voor weddenschappen die de volgende vernielde inhibitor omvatten, telt iedere vernieling van een inhibitor afzonderlijk mee, zelfs als het herspawnt en voor een tweede opeenvolgende keer vernield wordt.


6. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden (inclusief “First Blood”, dat in League of Legends synoniem staat voor de eerste moord op de map), zijn de officiële uitzending of API game (indien deze beschikbaar is) belangrijk om te bepalen of de dood van een Held meegerekend wordt als een moord. Bijvoorbeeld, ingeval een Held vermoord wordt door een toren of een creep, en dit zonder toedoen van een Held van de tegenpartij, dan kan dit niet geregistreerd worden als moord op de uitzending, waardoor het eveneens niet meetelt als moord met het oog op de afhandeling van de weddenschap.


7. Voor weddenschappen die inhouden dat het volgende team een bepaald objectief haalt of het meeste van de vooropgestelde objectieven behaalt, en waar een “geen” of “gelijk” optie wordt aangeboden en er sprake is van een winnend resultaat, dan worden die weddenschappen op een van beide teams als verliezend beschouwd. Waar geen zulke selectie wordt aangeboden, worden alle weddenschappen op die markt ongeldig verklaard en inzetten vergoed.


8. Als een team zich overgeeft, blijven de weddenschappen geldig. Weddenschappen die betrekking hebben op draken, barons en moorden, baseren zich voor hun finale afhandeling op de situatie ten tijde van de overgave.


Starcraft 2


No draw market will be available in the win/draw/win; as such, bets placed on the win/win market, will be voided in the eventuality of a draw.

VALORANT

1. Tenzij anders aangegeven, worden alle weddenschappen verwerkt op basis van de reglementaire tijd, inclusief verlenging.

2. In geval van gelijkspel, wordt de 2-way wedmarkt winst/winst ongeldig verklaard.

3. Als de bom ontploft en de overgebleven spelers van de tegenpartij worden erdoor gedood, dan telt deze ronde als een uitschakeling en niet als bomontploffing.

4. Weddenschappen met bommen blijven geldig als minstens één speler van elk team nog leeft op het moment dat de bommen worden geplaatst. Bommen die worden geplaatst nadat de ronde afgelopen is, tellen niet mee voor de verwerking.

5. Bij weddenschappen op het aantal doden van een speler, tellen alleen de doden van die specifieke speler. Doden die door bommen vallen, tellen niet mee.

Last updated: 10/05/2022