Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Wielrennen

Wielrennen

Alle weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat van de podiumpresentatie. Indien er geen podiumpresentatie plaatsvindt, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van het resultaat dat meteen door het officiële bestuursorgaan bekendgemaakt wordt, ongeacht latere navraag.

Wedstrijd & etappewinnaar

1. Alle eindwinnaar of etappewinnaar weddenschappen geplaatst op individuele renners zullen ongeldig verklaard worden indien een renner niet aan de start van een wedstrijd of etappe verschijnt. Weddenschappen blijven wel gelden als de renner opgeeft nadat hij deelgenomen heeft aan de competitie of etappe. We behouden ons het recht voor om regel-4 vermindering toe te passen in het geval van één of meerdere non-runners.

2. Bolletjestrui, Groene Trui, Beste jongere en andere categorieën – weddenschappen op deze categorieën worden afgehandeld op basis van het officiële resultaat dat bekendgemaakt wordt op de laatste dag van een specifieke ronde. Eventuele latere diskwalificaties zullen niet meegeteld worden voor afhandelingsdoeleinden.

3. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de renners die de beste eindpositie behalen. In het geval dat renners binnen dezelfde tijd eindigen in het officiële klassement dan zal de hoger geklasseerde renner als winnaar beschouwd worden. Dead heats worden enkel maar afgehandeld als dead heat als beide renners geclassificeerd worden als aangekomen op dezelfde positie / binnen dezelfde tijd.

Wedstrijd/Groep wedden – Etappe en Algemeen klassement

1. Minstens één van de renners of teams moet de etappe of wedstrijd uitrijden, anders gelden weddenschappen geplaatst op de wedstrijd markt niet.

2. Bovendien moeten alle renners of teams aan de etappe of de wedstrijd starten anders gelden weddenschappen niet.

3. Als beide/alle renners waarop winstkansen aangeboden worden de etappe of wedstrijd niet uitrijden, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard.

4. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de renner die de beste eindpositie behaalt. In het geval dat twee of meer renners op hetzelfde moment over de aankomstlijn rijden, dan geldt de renner die als hoogste geclassificeerd staat als winnaar. Dead heats worden enkel maar zo afgehandeld als beide renners geclassificeerd worden als aangekomen op dezelfde positie / binnen dezelfde tijd.

5. Wanneer weddenschappen aangeboden worden op één renner tegenover het peloton voor een bepaalde etappe of eindwinnaar markt, dan moet de renner in kwestie de wedstrijd starten, anders gelden weddenschappen niet. Indien de renner in kwestie niet start, dan zullen alle weddenschappen ongeldig gemaakt worden.

Evenement – speciale acties

Alle weddenschappen blijven gelden zelfs als een selectie niet deelneemt. Het specifieke evenement moet volledig voltooid worden (het aantal etappes dat vooraf vastgelegd werd), anders worden weddenschappen ongeldig verklaard tenzij het resultaat al bepaald is. Voor speciale acties i.v.m. “aantal renners” moet het vastgelegde aantal teams aan het specifieke evenement starten, anders gelden weddenschappen niet.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.