Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Uitbetalen

Uitbetalen – Voorwaarden & Bepalingen

Eis uw winst snel op. Elke keer u de knop Uitbetalen ziet, kan u uw winst opeisen.

Wat is Uitbetalen?

1. Uitbetalen is de real-time optie tot afrekening van een weddenschap die exclusief door de Operator wordt aangeboden.

2. Uitbetalen geeft u volledige controle. Overal waar de Uitbetalen-knop verschijnt, kan u uw winst opstrijken of verlies staken, voor het einde van het spel.

3. Uitbetalen is beschikbaar op een uitgebreid aanbod sporten en markten.

4. Het Uitbetalen-icoon en de huidige Uitbetalen-prijs zullen weergegeven worden tegen weddenschappen die in aanmerking komen maar nog niet afgehandeld zijn in “Mijn Weddenschappen”.

Uitbetalen –Voorwaarden en Bepalingen van gebruik:

5. Uitbetalen geldt voor enkelvoudige -, meervoudige - en systeemweddenschappen.

6. Uitbetalen is van toepassing voor weddenschappen, zowel voor de wedstrijd als tijdens de wedstrijd.

7. Uitbetalen is niet geldig voor weddenschappen die Each Way-selecties bevatten.

8. Wanneer u op de Uitbalen-knop drukt, wordt uw afrekening meteen verwerkt in het Uitbetalen-scherm. Opmerking: Eenmaal u op Uitbetalen drukt, kan u het proces niet meer ongedaan maken.

9. De Operator behoudt zich het recht om Uitbetalen te weigeren indien:

  • a) het te uitbetalen-bedrag niet correct wordt weergegeven; of
  • b) het te uitbetalen-bedrag een concrete fout in de markt weergeeft; of
  • c) als de Operator redenen heeft om aan te nemen dat "uitbetalen" werd geselecteerd nadat de uitkomst van het desbetreffende evenement reeds bekend was.

10. De Operator garandeert niet dat de Uitbetalen-knop te allen tijde beschikbaar zal zijn, zelfs niet wanneer de aanwezigheid van de functie werd aangekondigd in verband met het evenement.

11. De Operator kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de Uitbetalen-knop niet beschikbaar is omwille van technische kwesties. In dergelijke omstandigheden zijn geplaatste weddenschappen geldig, ongeacht de aanwezigheid van de Uitbetalen-knop.

12. Eenmaal verwerkt, worden de details van het Uitbalen beschikbaar gemaakt in uw Wed Geschiedenis.

Cash Out – Paardenraces

Uitbetalen beschikbaar bij meervoudige Win Only-weddenschappen. (Uitbetalen is niet beschikbaar bij meervoudige Each Way-weddenschappen).

Meervoudige weddenschappen moeten één geresulteerde selectie bevatten voordat ‘cash out’ mogelijk is.

Wij willen u erop attent maken dat de ‘cash out’ aanbieding een BOG omvat, geen verdere BOG uitbetaling zal van toepassing zijn.

Gedeeltelijke Cash Out

Gedeeltelijke Cash Out stelt u in staat om een gedeelte van uw Cash Out-aanbieding uit te cashen terwijl u het overige saldo onaangeroerd laat tot de finale score bekend is. U kan meer informatie over Gedeeltelijke Cash Out terugvinden in de “Mijn Weddenschappen”-sectie. De Gedeeltelijke Cash Out-functie vindt u terug in de gebruikelijke Cash Out-ruimte. Indien u klikt op het functie-icoon, dan wordt de Gedeeltelijke Cash Out schuifbalk meteen zichtbaar.

Laatst bijgewerkt: 05/03/2019