Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Betway Boosts

Algemene Regels

Betway Boosts worden afgehandeld op basis van het resultaat aan het einde van de regeling, inclusief blessuretijd. Tenzij anders vermeld tellen de extra tijd, penalties e.d niet mee voor de afhandeling.

Als 1 selectie die is opgenomen in een Betway Boost (vb. een voetbal Treble) een non-runner is/niet plaatsvindt, zullen alle weddenschappen op die boost nietig zijn, tenzij het resultaat reeds bekend is.

Betway Boosts worden alleen voor promotionele doeleinden aangeboden. De aangeboden prijzen kunnen aanzienlijk hoger zijn dan die aangeboden op dezelfde uitkomsten elders in het sportsbook. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk klanten kunnen profiteren van deze promoties kan het maximaal toegestane inzetbedrag aanzienlijk lager liggen in vergelijking met het reguliere sportsbookaanbod.

Betway Boost prijzen zijn onderhevig aan verandering.

Relevante regels voor sportweddenschappen gelden voor Betway Boosts, tenzij anders vermeld (vb. Tennisregels gelden voor een tennis Boost).

Regels paardenraces

Meervoudige selectie-boosts (bv. Dubbel/drievoudige boosts): als een paard dat vermeld wordt in een Boost met meerdere renners een niet-renner is, wordt de volledige weddenschap ongeldig verklaard.

De regel First Past Post - FPP (eerste voorbij de paal) is van toepassing op Betway-boosts voor [Horse Racing]. Als de selectie de race wint, maar daarna gedegradeerd wordt, win je de weddenschap.

Laatst bijgewerkt: 08/02/2022