Wedsystemen

Systeemwedden Uitgelegd


Enkelvoudig-, Accumulators en Systeemwedden op Betway:


1. Om een weddenschap te selecteren, klikt u op de desbetreffende winstkans – uw selectie wordt daarna aan uw wedcoupon toegevoegd.

2. Op dezelfde manier, kan u zoveel selecties aan uw wedcoupon toevoegen als u wil, zowel enkelvoudige weddenschappen en alle variaties meervoudige weddenschappen.

3. Mocht u verdere hulp wensen betreffende onze beschikbare aanbiedingen in ons sportkantoor, gelieve contact op te nemen met de Klantendienst.


Enkelvoudig


Een enkelvoudige weddenschap is 1 weddenschap met 1 selectie. Uw selectie moet het betreffende evenement winnen om winst te boeken.


Dubbel


Een dubbele weddenschap is 1 weddenschap met 2 selecties, waarbij beide selecties moeten winnen.


Drievoudig


Een drievoudige weddenschap is 1 weddenschap met 3 selecties, waarbij alle drie de selecties moeten winnen.


Accumulator 4+


Een accumulator is 1 weddenschap met 4+ selecties, waarbij alle selecties moeten winnen.


Trixie


Een Trixie is een meervoudige weddenschap met tot 3 selecties in verschillende evenementen. Het totale aantal weddenschappen is 4 – drie dubbele en één drievoudige. Om winst te boeken moeten minimum 2 selecties juist zijn.


Patent


Een Patent is een meervoudige weddenschap van enkelvoudige weddenschappen. Het bevat 3 selecties van 3 enkelvoudige weddenschappen, 3 dubbele- en 1 drievoudige-. Met deze weddenschap moet slechts één selectie winnen om winst te boeken.


Yankee


Een Yankee bestaat uit 11 weddenschappen – 6 dubbele, 4 drievoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.


Lucky 15


Een Lucky 15 bestaat uit 15 weddenschappen – 4 enkelvoudige, 6 dubbele, 4 drievoudige en 1 viervoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.


Canadian


Een Canadian bestaat uit 26 weddenschappen – 10 dubbele, 10 drievoudige, 5 viervoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.


Lucky 31


Een Lucky 31 bestaat uit 31 weddenschappen – 5 enkelvoudige, 10 dubbele, 10 drievoudige, 5 viervoudige en 1 vijfvoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.


Heinz


Een Heinz bestaat uit 57 weddenschappen – 15 dubbele, 20 drievoudige, 15 viervoudige, 6 vijfvoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.


Lucky 63


Een Lucky 63 bestaat uit 63 weddenschappen – 6 enkelvoudige, 15 dubbele, 20 drievoudige, 15 viervoudige en 6 vijfvoudige en 1 zesvoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.


Super Heinz


Een Super Heinz bestaat uit 120 weddenschappen met 7 selecties – 21 dubbele, 35 drievoudige, 35 viervoudige, 21 vijfvoudige, 7 zesvoudige en 1 zevenvoudige. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.


Goliath


Een Goliath bestaat uit 247 weddenschappen – 28 dubbele, 56 drievoudige, 70 viervoudige, 56 vijfvoudige, 28 zesvoudige, 8 zevenvoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.


Straight Forecast


Een “straight forecast” (ook wel gekend als “forecast”) is een weddenschap waar de klant kan kiezen uit twee selecties die deelnemen aan hetzelfde evenement, die als 1e en 2e moeten eindigen in de gekozen volgorde.


Combination Forecast


Een “combination forecast” is een weddenschap waar de klant kan kiezen uit drie of meer selecties in één evenement, waarvan twee selecties als 1 en 2e moeten eindigen in willekeurige volgorde. Een Combination Forecast is een serie van Straight Forecast weddenschappen waarvoor meerdere inzetten moeten ingezet worden naargelang het aantal selecties. Veelvoorkomende combinaties zijn:

  • 3 selecties = 6 weddenschappen
  • 4 selecties = 12 weddenschappen
  • 5 selecties = 20 weddenschappen
  • 6 selecties = 30 weddenschappen

Reverse Forecast


Als u een “reverse forecast” plaatst voorspelt u wie als eerste en tweede eindigt in een race (in willekeurige volgorde). Uw inzet wordt verdubbeld omdat u 2 Straight Forecast weddenschappen plaatst.


Tricast


Een “Tricast” weddenschap is een weddenschap waarin de klant de eerste, tweede en derde plaats juist voorspelt. Het aantal weddenschappen is afhankelijk van het aantal selecties. Een tricast is beschikbaar op handicap races met 8 of meer deelnemers in gelijk welke paardenrace.


Combination Tricast


Een “Combination Tricast” is een weddenschap waar de klant een aantal selecties in een Tricast race kan uitkiezen, waarvan 3 selecties als 1e, 2e en 3e moeten eindigen (in willekeurige volgorde). Een Combination Tricast is een serie van Straight Tricast weddenschappen en daarom wordt uw inzet meerdere keren ingezet afhankelijk van het aantal selecties dat u inzet. Veelvoorkomende combinaties zijn:

  • 3 selecties = 6 weddenschappen
  • 4 selecties = 24 weddenschappen
  • 5 selecties = 60 weddenschappen
  • 6 selecties = 120 weddenschappen

Laatst bijgewerkt: 11/01/2023