Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Aangeboden Wedmarkten

Correct / Correcte Score:

Bij Correcte Score, voorspelt u de score na 90 minuten reguliere speeltijd (vb. Liverpool 2 Real Madrid 2).

Eerste Doelpuntenmaker:

Bij Eerste Doelpuntenmaker voorspelt u de speler die het eerste doelpunt scoort binnen de 90 minuten reguliere speeltijd.

Eerste Helft/Eindscore:

Bij Eerste Helft/Eindscore voorspelt u de uitkomst na de eerste speelhelft en aan het einde van de 90 minuten reguliere tijd (vb. Eerste Helft Gelijkspel, Eindscore Thuisploeg).

Uitslag Eerste Helft:

Selecteer de score na de eerste speelhelft (vb. Thuisploeg wint).

Handicap Wedden:

Handicap Wedden geeft u de kans om te wedden op de eindstand van een wedstrijd waarbij de ene club een aantal doelpunten of punten voorsprong krijgt. Weddenschappen worden verrekend na het aanpassen van de handicap.

Gelijkspel Inzet Terug:

Dit is gelijkaardig aan een Eindscore weddenschap waarbij gelijkspel geen optie is. U kan voor winst, na 90 minuten reguliere speeltijd, op beide teams wedden en bij een gelijkspel krijg u uw inzit terug.

2 way:

Dit is gelijkaardig aan een Eindscore weddenschap waarbij gelijkspel geen optie is. Bij tweerichting, behalve de reguliere speeltijd, tellen ook extra tijd en strafschoppen mee.

Dubbele Kans:

Bij Dubbele Kans kan u twee van de drie mogelijke winst/verlies/winst uitslagen (1X2) in één weddenschap combineren.

Dubbele Kans weddenschappen hebben 3 selecties:

1/X – De thuisploeg wint of de wedstrijd eindigt in gelijkspelX/2 – De uitploeg wint of de wedstrijd eindigt in gelijkspel1/2 – Thuisploeg noch uitploeg wint de wedstrijd

Scorecast:

Bij Scorecast voorspelt u de eerste doelpuntenmaker en de eindscore na 90 minuten reguliere speeltijd. Om te winnen moeten beide resultaten correct zijn.

De Handicap Lijn:

De Handicap Lijn wordt gewonnen door een meerderheid aan goals, waarbij de relatieve sterkte van de twee teams van belang zijn. Bij even sterke clubs – gelijke kans op winst – staat de lijn op ‘standaard’. Om te winnen moet u hier het team kiezen dat de meeste goals scoort. Bij een gelijkspel krijgt u uw inzet terug. Bij ongelijke wedstrijden – ene club is beter dan de andere - wordt aan de beste club een handicap gegevens (goals).

Doelpunt/Geen Doelpunt:

Voor de Doelpunt/Geen Doelpunt-markt staat "Doelpunt" voor beide teams scoren en "Geen Doelpunt" voor één van beide teams scoort niet.

Boekingen:

Bij Boekingen wedt u erop dat het totaal aantal kaarten tijdens een wedstrijd ‘boven’, ‘onder’ of ‘tussen’ een bepaald aantal zullen vallen. Aan kaarten worden punten gegeven: 10 punten voor een gele kaart en 25 voor een rode kaart. De hoogste score die één speler tijdens een wedstrijd kan krijgen is 35. (2 keer geel is rood). Kaarten voor spelers die niet aan de wedstrijd deelnemen of kaarten die aan de managers of staff worden gegeven, worden niet meegerekend. Ook kaarten of uitsluitingen na het eindsignaal tellen niet mee.

Totaal Aantal Doelpunten in Minuten:

Totaal Aantal Doelpunten in Minuten: ieder doelpunt dat gescoord wordt in de extra tijd van de eerste helft zal opgetekend worden als doelpunt in de 45ste minuut, net zoals elke treffer in de extra tijd van de tweede helft genoteerd wordt als doelpunt in de 90ste minuut.

Voor de Totaal Aantal Doelpunten in Minuten-markt worden alle minuten waarin een doelpunt valt met elkaar opgeteld. Vb. In Liverpool (2) – Arsenal (1) werd er gescoord in de 21ste, de 65ste en de 83ste minuut, bijgevolg is hier het Totaal Aantal Doelpunten in Minuten 169 minuten. Dit wordt dan vergeleken met de aangehaalde marge van het Totaal Aantal Doelpunten in Minuten.

Winnende afstand

Winnende afstand is een weddenschap op de totale winstmarge tussen het eerste en tweede geplaatste paard in een race tijdens een bepaalde ontmoeting.

Top 2, Top 3 en Top 4 finish

In het geval dat een paard teruggetrokken wordt voor het aan de start verschijnt, dan zullen inzetten op die selectie terugbetaald worden.

In het geval dat het aantal non-runners gelijk is of groter is dan het het aantal deelnemers, dan wordt de weddenschap ongeldig verklaard.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. In de onderstaande tabel wordt het niveau van deductie aangegeven. *Bijvoorbeeld paard X is 5/4 geprijsd in de Top 3 Finish markt, paard X is dan teruggetrokken dus een deductie van 15p zal toegepast worden.

De naam zal de winnende selectie bepalen, bv. top 3 finish betekent dat uw selectie als 1e, 2e of 3e moet aankomen.


2e plaats
3e plaats
4e plaats
1/9 of kleiner
45
30
25
2/11 – 2/17
45
30
20
1/4 - 1/5
40
30
20
3/10 – 2/7
40
25
20
2/5 – 1/3
35
25
20
8/15 – 4/9
35
20
15
8/13 – 4/7
30
20
15
4/5 - 4/6
30
20
15
20/21 – 5/6
25
20
15
EVS – 6/5
25
15
10
5/4 – 6/4
20
15
10
13/8 – 7/4
20
15
10
15/8 – 9/4
15
10
5
12/5 – 3/1
15
10
5
10/3 – 4/1
10
5
0
9/2 – 11/2
5
0
0
Meer dan 11/2
0
0
0

Wedden zonder

De “zonder” selectie zal bepaald worden door Betway en zal duidelijk zichtbaar zijn voor klanten van Betway.

De winstkansen zullen lager zijn dan de originele race winstkansen omdat één selectie niet meegerekend wordt in de vergelijking.

Een weddenschap kan maar winnen als de gekozen selectie de race wint of als tweede eindigt na de genoemde “zonder” selectie.

Dead heat regels zijn van toepassing.

In het geval dat een paard teruggetrokken wordt voor het aan de start verschijnt, dan zullen inzetten op die selectie terugbetaald worden. Weddenschappen geplaatst op de overgebleven paarden in die race zullen verminderd worden conform regel 4 gebaseerd op de win prijs van het paard dat uit de race gehaald wordt op het moment van terugtrekking.

Verzekerde weddenschap (paardenraces)

Een verzekerde weddenschap verzekert de weddenschap van de klant als zijn/haar paard verslagen wordt. U krijgt uw geld terug in de vorm van cash geld als uw paard als tweede of derde eindigt. Als u één van beide opties kiest (tweede of derde), ontvangt u een lichtjes verlaagde prijs.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. *Bijvoorbeeld paard X wordt ondersteund in de Valler Verzekering markt op 11/4, wanneer de standaard Race Winnaar prijs 4/1 is. Een regel 4 deductie van 20p gebaseerd op de 4/1 wordt toegepast.

Verzekering bij een val

Als uw geselecteerde paard valt, zijn jockey uit het zadel werpt, neergehaald wordt tijdens de race dan wordt uw inzet teruggestort.

Als uw geselecteerde paard uit de race wordt gehaald (pull up), uitglijdt (slip up), door toedoen van een ander paard geduwd wordt (carried out), de omheining raakt of weigert te racen dan wordt de inzet niet teruggestort.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. *Bijvoorbeeld paard X wordt ondersteund in de Valler Verzekering markt op 11/4, wanneer de standaard Race Winnaar prijs 4/1 is. Een regel 4 deductie van 20p gebaseerd op de 4/1 wordt toegepast.

Laatst bijgewerkt: 17/08/2016 op 09:00 GMT.