Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Basketbal

Basketbal uit de VS (NBA/WNBA/NCAA/WNCAA/TBT)

1. Alle wedstrijden moeten starten op de lokale geplande tijd vooraleer weddenschappen gelden. Als de plaats waar de wedstrijd plaatsvindt gewijzigd wordt, dan blijven weddenschappen die reeds geplaatst werden gelden zolang de oorspronkelijke thuisploeg nog altijd als thuisploeg beschouwd wordt. Als een wedstrijd uitgesteld wordt naar een andere dag, of geannuleerd wordt voor de start van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

2. Extra tijd komt in aanmerking voor alle markten tenzij anders vermeld.

3. Win/Gelijk/Win en Dubbele Kans markten worden afgerekend op het resultaat van een wedstrijd aan het einde van de reguliere speeltijd, exclusief de extra tijd.

NBA

Reguliere speeltijd is 48 minuten. Er moeten minstens 43 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op NBA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 43 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

WNBA

Reguliere speeltijd is 40 minuten. Er moeten minstens 35 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op WNBA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 35 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

NCAA

Reguliere speeltijd is 40 minuten. Er moeten minstens 35 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op NCAA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 35 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

TBT

De reguliere speeltijd is gepland op 36 minuten. Elke kwart (quarter) duurt 9 minuten, maar tijdens het vierde kwart wordt volgens de wedstrijdregels de “Elam Ending” gebruikt. Elam Ending houdt in dat de wedstrijdklok bij de eerste stopzetting op of onder 4 minuten van het vierde kwart wordt stilgezet. Op dit moment wordt er een streefscore ingesteld, gelijk aan de score van het team aan de leiding plus acht (8). Hierdoor wordt de kans op verlengingen weggenomen. Er moet minstens 32 minuten gespeeld worden voordat weddenschappen op TBT-wedstrijden geldig zijn. Als een wedstrijd om eender welke reden dan ook wordt stilgelegd voor er 32 minuten gespeeld is, zijn alle weddenschappen ongeldig met uitzondering van die markten die onvoorwaardelijk zijn vastgesteld. Als er een officiële uitslag wordt uitgeroepen, blijven alle weddenschappen geldig.

Regels die gelden voor de wedstrijd, inclusief wedstrijd props:

1. “Onbeslist” regels zijn van toepassing op 2-way markten tenzij anders vermeld hieronder. Inzetten op enkelvoudige weddenschappen worden teruggestort en in het geval van meervoudige weddenschappen/parleys zal de selectie beschouwd worden als een “niet-deelname” (non-runner).

2. Wedstrijdwinnaar of “Money Line” – voorspel welk team de wedstrijd zal winnen. Extra tijd telt mee.

3. Handicap wedden of “puntenspreiding” – voorspel welk team de wedstrijd zal winnen nadat een handicap werd toegepast op de werkelijke score. Extra tijd telt mee.

4. Totaal aantal wedstrijd punten – voorspel of het totaal aantal punten gescoord in de wedstrijd hoger of lager dan een specifiek getal zal zijn. Inclusief extra tijd.

Speler Match-Ups/Prestaties

1. U kan inzetten op de prestatie van een genoemde speler in verschillende categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, vrije worpen. “Onbeslist” regels zijn van toepassing.

2. Relevante spelers moeten de teamoutfit dragen en het veld betreden vooraleer weddenschappen gelden. Extra tijd telt mee voor speler props tenzij anders vermeld.

3. Prestaties van individuele spelers worden gematcht voor weddenschapsdoeleinden in een speler match-up. Handicaps kunnen gebruikt en toegepast worden op de werkelijke score van iedere speler om het resultaat te bepalen. “Onbeslist” regels zijn van toepassing.

4. Dubbel/Dubbel: de speler moet 10 of meer behalen in twee van de volgende vijf statistische categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, steals.

5. Treble/Dubbel: de speler moet 10 of meer behalen in drie van de volgende vijf statistische categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, steals.

Weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd

Als een wedstrijd uitgesteld of geannuleerd wordt na de start, dan blijven alle weddenschappen geplaatst op de wedstrijd en tweede helft geldig zolang het resultaat al bepaald werd of als er 5 minuten of minder van de geplande tijd overblijft op het moment van het uitstellen/afgelasten, anders worden weddenschappen ongeldig verklaard.

Helft weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd (exclusief extra tijd)

De eerste helft moet voltooid zijn vooraleer weddenschappen geldig zijn. Als een wedstrijd uitgesteld of geannuleerd wordt na de start, moeten er 5 minuten of minder over zijn van de geplande tijd vooraleer weddenschappen geldig zijn, tenzij de afhandeling van de weddenschappen al bepaald is.

Kwart weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd (exclusief extra tijd)

Het kwart moet voltooid zijn vooraleer weddenschappen geldig zijn, tenzij de afhandeling van de weddenschappen al bepaald is.

Toekomstige speciale aanbiedingen/Toernooi props

1. Regulier NBA seizoen overwinningen/match-ups – team moet minstens 80 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld hebben vooraleer weddenschappen gelden tenzij het overgebleven aantal wedstrijden van het seizoen geen invloed kunnen hebben op het resultaat.

2. Wint divisie – NBA tie-break regels zijn van toepassing.

3. Wint de conference – het team dat doorgaat naar het NBA Championship wordt beschouwd als winnaar van de conference.

4. De afhandeling van alle markten wordt bepaald door de officiële ranglijst en statistieken verschaft door het bestuursorgaan van het toernooi, bv. NBA, WNBA, NCAA.

5. Helft- en kwartweddenschappen houden geen extra tijd in.  

Eindwinnaar, divisie, conference en regionaal wedden

Alle weddenschappen gelden ongeacht relocatie of naamswijziging van het team of duur van het seizoen.

Series wedden

Weddenschappen worden ongeldig verklaard als het vastgelegde aantal wedstrijden (conform de respectievelijke besturende organisaties) niet allemaal gespeeld worden of gewijzigd worden.

Afhandeling van inzetten

Statistieken verschaft door de officiële score provider gepubliceerd op de officiële website van de relevante competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om inzetten af te handelen. Wanneer statistieken van een officiële score provider of website niet beschikbaar zijn of wanneer er significant bewijs is dat de officiële score provider of website niet correct is, zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om de weddenschap af te handelen.

In het geval dat consistent en onafhankelijk bewijs niet voor handen is of in het geval van significant tegenstrijdig bewijs, zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van onze eigen statistieken.

Alle andere basketbal

1. Extra tijd wordt meegerekend op alle markten tenzij anders aangegeven. Markten die verwijzen naar het 4e kwart zijn exclusief extra tijd. Markten met betrekking tot de 2e Helft van het spel zijn inclusief extra tijd.

2. Win/Gelijkspel/Winst en Dubbele Kans markten worden afgehandeld naargelang het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd. Extra tijd wordt hier niet meegerekend.

3. Voor Speler Match-up weddenschappen moeten alle aangeduide spelers deelnemen aan de wedstrijd voordat de weddenschap geldt.

4. Wanneer een twee-speler-evenement onbeslist eindigt, in een gelijkspel of met het exacte aantal gequoteerde punten, en er vooraf geen mogelijkheid was om op gelijkspel in te zetten, dan is het eindresultaat een ‘push’. Als dit gebeurt, wordt de inzet voor een enkelvoudige weddenschap terugbetaald. Voor systeemweddenschappen wordt de selectie gezien als een non-runner en wordt de weddenschap afgehandeld naargelang de openstaande selecties.

5. Voor Wedstrijdhelften -Quarter Wedden moet de gehele wedstrijdhelft of –quarter afgemaakt worden voordat een weddenschap geldig is.

6. De wedstrijd moet volledig worden uitgespeeld voordat alle props, totale punten en speciale markten gelden. Wanneer de wedstrijd niet volledig gespeeld wordt, worden weddenschappen terugbetaald behalve voor die markten die zonder voorbehouden worden bepaald.

7. Extra tijd geldt voor alle speler props tenzij anders vermeld.

Laatst bijgewerkt: 08/02/2021 op 11:30 CET.