Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

Honkbal

Honkbal


1. Alle wedstrijden moeten aanvatten op hun oorspronkelijk geplande locale datum. Indien een wedstrijd verplaatst wordt naar een andere dag of nog voor aanvang van de wedstrijd geannuleerd wordt, dan worden alle selecties ongeldig verklaard. Als er sprake is van een ongeldige selectie binnen een combi of systeemweddenschap, dan wordt die individuele selectie ongeldig verklaard en blijft de weddenschap geldig voor alle resterende selecties. Ter illustratie: indien je een combi van drie selecties plaatst waarvan één selectie ongeldig blijkt, dan wordt dit door ons geïnterpreteerd als een combi van twee selecties. Eenzelfde benadering is van toepassing op alle combi- en systeemweddenschappen.


2. Amerikaanse en Nationale League-winnende markten worden afgerekend op de winnaar van de twee Championship League-series in de play-offs.


Regels die gelden voor de wedstrijd:


1. Pitchers die vermeld worden op de lijst moeten starten bij een weddenschap die voorspelt welke twee pitchers er zullen starten. Bij iedere verandering die gemaakt wordt tellen weddenschappen niet mee. Inzetten op “Eén specifieke pitcher” en “Vermelde pitchers moeten starten”, die geplaatst worden wanneer de gekozen pitcher op de originele lijst vermeld wordt, gelden niet als de gekozen pitcher vervangen wordt en dan opnieuw op de lijst wordt geplaatst.


2. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op de hoogte te zijn van alle relevante veranderingen.


3. Indien extra innings worden gespeeld, tellen in alle markten, behalve de Win/Gelijk/Win-markt en alle Inning/Periode specifieke markten.


4 ½ innings regel:


Als een wedstrijd stilgelegd of uitgesteld wordt, worden winnaars en verliezers van weddenschappen officieel gemaakt na minstens 5 volledig gespeelde innings, tenzij de thuisploeg aan de leiding staat na 4 ½ innings. Als een wedstrijd stilgelegd of uitgesteld wordt, dan wordt de winnaar bepaald door de score na de laatste volledige inning (tenzij de thuisploeg scoort en gelijkspeelt, of aan de leiding staat in de tweede helft van de inning. In dat geval wordt de winnaar bepaald door de score op het moment dat de wedstrijd stilgelegd wordt). Uitgestelde wedstrijden worden niet overgedragen.


6½ innings regel:


1. Totale en run-line weddenschappen (voor 7 innings wedstrijden) – De wedstrijd moet minstens 7 volledige innings tellen (of 6½ innings als het team dat het tweede aan slag is leidt) vooraleer de weddenschap geldig is. In het geval dat een Mercy regel van toepassing is, dan zullen alle weddenschappen blijven gelden op basis van de score op dat moment.


8 ½ innings regel:


Totale- en run-line (handicap) weddenschappen – De wedstrijd moet minstens 9 volledige innings tellen (8 ½ innings als de thuisploeg aan de leiding staat) voordat weddenschappen geldig zijn. Uitgestelde wedstrijden worden niet overgedragen. Winnaars in American en National League markten worden afgehandeld naargelang de winnaar van de twee League Championship Series in de play-offs.

Win/Gelijk/Win-Markt: 

Extra innings tellen niet mee voor de afhandeling. Voor 7 innings spellen – het spel moet 7 volledige innings afwerken (of 6½ innings als de ploeg de tweede slagbeurt voor de boeg heeft) opdat weddenschappen worden aanvaard. Voor 9 innings spellen – het spel moet 9 volledige innings afwerken (of 8½ innings als de thuisploeg voorop loopt) opdat weddenschappen worden aanvaard. In het geval de Mercy Rule wordt geroepen echter, zullen alle weddenschappen worden aanvaard op de score van dat moment.


Side- and Prop Betting:


Wanneer een wedstrijd wordt geschorst, worden winnaar en verliezers erkend na tenminste 5 wedstrijd-innings, of vier en halve innings (Zie 4 ½ innings regel) wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is. Wanneer een wedstrijd wordt geschorst, wordt de winnaar bepaald uit de score van de vorige, volledige inning. (Tenzij de thuisploeg scoort en gelijkmaakt of de leiding neemt in de laatste helft van de inning. In dat geval wordt de winnaar bepaald uit de score op het moment dat de wedstrijd geschorst wordt.) Inzet wordt terugbetaald wanneer de thuisploeg gelijkspeelt en de wedstrijd daarna wordt geschorst.


Totals Betting:


Bij het wedden op Total Runs, moet de wedstrijd tot 9 innings gespeeld worden voordat de weddenschap geldt (Zie 8 ½ innings regel wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is), tenzij het Wedstrijdtotaal reeds overschreden is. Wanneer de score het gequoteerde aantal reeds overschrijdt, worden weddenschappen op de ‘Over’ beschouwd als winnaars en weddenschappen op de ‘Onder’ als verliezers. Dit impliceert ook daar waar het natuurlijke resultaat van de wedstrijd de uitslag van de totale quota zou hebben bepaald (vb. de MLB regulier seizoen wedstrijd wordt door de scheidsrechter vroegtijdig beëindigd of geschorst bij 5-5). Weddenschappen op 10 of 10.5 ‘Over’ worden beschouwd als winnaars en 10 of 10.5 ‘Onder’ als verliezers, omdat elke natuurlijke uitslag van de wedstrijd minstens 11 runs zou hebben. Specifiek voor MLB Spring Training-wedstrijden, wordt de uitbetaling gebaseerd op slechts 9 innings, in gevallen waarin de natuurlijke conclusieregel kan worden toegepast.


Team Totaal:


Onderworpen aan de 8,5-innings-regel, BEHALVE daar waar het team totaal het gequoteerde totaal reeds overschrijdt. (wanneer het team totaal het gequoteerde totaal overschrijdt, worden weddenschappen over de ‘Over’ afgehandeld als winnaars en weddenschappen op de ‘Onder’ als verliezers.)


Run Line (Handicap) Wedden:


Bij het wedden op Run Lines (Handicaps) moet de wedstrijd tot 9 innings worden gespeeld (8 ½ wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is) voordat weddenschappen gelden.


Individuele Innings Weddenschappen:


De volledige innings moeten worden afgemaakt voordat weddenschappen gelden, tenzij extra tijd geen veranderingen meer teweeg zouden kunnen brengen.


Winstmarges:


Onderhevig aan de 8 ½ innings regel. Afhandeling is inclusief extra innings voor de MLB. Als een MLB wedstrijd eindigt in een gelijkspel wanneer een wedstrijd afgelast/uitgesteld wordt, worden weddenschappen ongeldig verklaard.


Eerste x aantal innings weddenschappen:


Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat nadat de eerste x aantal innings gespeeld zijn. De volledige innings of periode moet gespeeld worden anders gelden weddenschappen niet tenzij extra speeltijd het resultaat niet kan beïnvloeden.


Scoort als eerste weddenschappen:


Het eerste team dat het vereiste aantal runs bereikt zal afgehandeld worden als winnaar. Weddenschappen op geen van beide vereisen de 8½ innings regel om afgehandeld te worden als winnaars.


Team dat als eerste scoort wint de wedstrijd:


8½ innings regel van toepassing.


Scoort als laatste


8½ innings regel van toepassing.


Spelergerelateerde Markten:


1. Op spelergerelateerde markten, moeten de vermelde speler(s) starten in het aangewezen spel om het vrijspelen te activeren, zoniet zijn de weddenschappen ongeldig.


2. Weddenschappen gelden als er 8 ½ innings gespeeld worden. In het geval dat een pitcher voor het spel gewijzigd wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden (geen actie).


3. Weddenschappen geplaatst op totaal aantal honken worden berekend door alle hits/treffers die een speler maakt mee te rekenen: single = 1 honk, double = 2, triple = 3, home run = 4. Enkel deze hits/treffers gelden.


Regels die gelden tijdens de wedstrijd:


1. Alle weddenschappen die tijdens de wedstrijd geplaatst worden zijn geldig ongeacht welke pitchers starten.


2. Indien extra innings worden gespeeld, tellen in alle markten, behalve de Win/Gelijk/Win-markt en alle Inning/Periode specifieke markten.


3. Money line weddenschappen zijn onderhevig aan de 4 ½ Innings regel.


4. Totale / Run line weddenschappen zijn onderhevig aan de 8 ½ Innings regel.


5. Win/Gelijk/Win-Markt – Extra innings tellen niet mee voor de afhandeling. Voor 7 innings spellen – het spel moet 7 volledige innings afwerken (of 6½ innings als de ploeg de tweede slagbeurt voor de boeg heeft) opdat weddenschappen worden aanvaard. Voor 9 innings spellen – het spel moet 9 volledige innings afwerken (of 8½ innings als de thuisploeg voorop loopt) opdat weddenschappen worden aanvaard. In het geval de Mercy Rule wordt geroepen echter, zullen alle weddenschappen worden aanvaard op de score van dat moment.


6. Inviduele Innings / Periodespecifiek: weddenschappen zijn pas geldig als de volledige Inning of periode gespeeld wordt, tenzij extra spel het resultaat niet kon beïnvloeden.


Enkel voor MLB Play-off Games:


Voor alle geschorste MLB play-off wedstrijden die worden (verder) gespeeld binnen 72 uur na schorsing, gelden alle geplaatste weddenschappen (worden afgehandeld na afronding van de wedstrijd). Wanneer de wedstrijd niet binnen de 72 uur na schorsing wordt (verder) gespeeld, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard, behalve wanneer de afhandeling van de weddenschap reeds bepaald is.


Non-MLB Baseball (inclusief Minor League Baseball):


8½ innings regel zijn van toepassing. Ondanks dat een Mercy Rule uitgesproken kan worden, zullen alle weddenschappen geldig zijn op de score op de tijd. Voor 7 innings spellen die gespeeld worden als onderdeel van een doubleheader, is de 6 ½ inning regel van toepassing.


Prop bets:


1. Reguliere Seizoen Reeksweddenschappen: Weddenschappen op de Reguliere MLB Seizoensreeks worden geplaatst op het resultaat van de eerste drie wedstrijden die in elke Reeks gespeeld worden. Pitchers worden niet vermeld op de lijst; alle inzetten zijn geldig ongeacht welke pitchers starten. Geen enkel team kan spelen tegen een andere tegenstander tussen de geplande wedstrijden door.


2. Er kunnen enkel weddenschappen geplaatst worden op de eerste drie gespeelde wedstrijden.


3. Weddenschappen gelden als er tenminste twee wedstrijden gespeeld worden. Als twee van de drie eerste wedstrijden uitgesteld of geannuleerd worden, zijn alle weddenschappen ongeldig.


4. Wedstrijden die stilgelegd worden zullen meetellen voor de rangschikking als de wedstrijd officieel verklaard wordt als reglementaire wedstrijd (4 ½ innings regel).


Reguliere Seizoensoverwinningen:


Inzetten gelden pas als alle 162 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld worden, tenzij het eindresultaat al bepaald is.


Grand Salami:


De Honkbal Grand Salami wordt bepaald op het totale aantal runs gescoord in alle MLB wedstrijden die op die dag gespeeld worden (lokale tijd). Pitchers worden niet vermeld op de lijst. Voor alle geplande wedstrijden geldt de 8 ½ Innings regel. Als een wedstrijd geannuleerd of gestopt wordt voor 8 ½ Innings gespeeld werden, dan worden alle inzetten op de Grand Salami geannuleerd.


Afhandeling van weddenschappen:


Alle weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële score die vrijgegeven wordt door de officiële bron van de league.


Laatst bijgewerkt: 19/08/2019 om 15:00 CEST