Badminton/Squash

Badminton/Squash

Algemene regels

Statistieken bekendgemaakt door de officiële score(s) aanbieder of de officiële website van de betreffende competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om weddenschappen af te handelen. In het geval dat statistieken van een officiële score(s) aanbieder of officiële website niet beschikbaar is/zijn of als er duidelijk bewijs is dat de officiële score aanbieder of officiële website niet correct is, dan zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om de weddenschap af te handelen. In het geval dat er geen consistent, onafhankelijk bewijs voor handen is, of in het geval dat het bewijs tegenstrijdig is, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van onze eigen statistieken.

Wedstrijd wedden

1. In het geval dat een wedstrijd gestart maar niet voltooid wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij dat een speler na aanvang van de wedstrijd gediskwalificeerd wordt. In dat geval zullen de speler en het team die/dat doorgaat naar de volgende ronde of aan wie de overwinning toegekend wordt, beschouwd worden als winnaar bij het afhandelen van weddenschappen.

2. In het geval dat een statutair aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden waarop men kan wedden, dan zal de speler/het team die/dat doorgaat naar de volgende ronde of aan wie de overwinning toegekend wordt, beschouwd worden als winnaar bij het afhandelen van weddenschappen.

3. In het geval dat één van de aangeduide spelers gewijzigd wordt voor de start van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

Eindwinnaar wedden

1. Eindwinnaar wedden wordt beschouwd als: allen nemen deel of niet.

2. Waar van toepassing zal de podiumpresentatie de afhandeling van weddenschappen bepalen.

3. Latere diskwalificaties en/of verzoeken zullen geen invloed hebben op weddenschappen.

Handicap wedden / wedstrijd totalen

1. In het geval dat iemand opgeeft of gediskwalificeerd wordt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij de uitkomst al vastligt.

2. In het geval dat een statutair aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden waarop men kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

Puntentotaal speler / puntentotaal wedstrijd

In het geval dat iemand opgeeft of gediskwalificeerd wordt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij de uitkomst al vastligt, of indien er geen enkele mogelijke manier is dat de set en/of wedstrijd op een normale manier uitgespeeld kan worden zonder dat het resultaat van die markt onvoorwaardelijk bepaald wordt.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.