Cookies stellen ons in staat om onze gebruikerservaring te optimaliseren en de marketingervaring beter af te stemmen op uw behoeften. Lees ons Cookiebeleid voor meer details.

American Football

Omvat NFL, NCAA College Football, CFL, XFL, Indoor Football League en Arena Football1. Verlengingen zijn van toepassing op alle markten, tenzij anders bepaald. Als het wordt aangeboden, worden de "Winst/Gelijkspel/Winst" en "half time - full time" markten verwerkt op basis van het resultaat aan het einde van de regulatietijd en deze omvatten geen verlengingen.

2. Voor weddenschappen op wedstrijdhelften of -kwartieren moet de volledige wedstrijdhelft of het volledige wedstrijdkwartier worden gespeeld opdat de weddenschappen geldig zouden zijn.

3. Als de uitslag van een tweerunner-evenement een gelijkspel of precies het aantal opgegeven punten is en er wordt geen prijs aangeboden voor deze uitslag, dan is het eindresultaat een "push". In dit geval, moet de inzet voor enkelvoudige weddenschappen worden teruggegeven. Voor meervoudige weddenschappen wordt de selectie behandeld als een non-runner en de weddenschap zal worden verwerkt op basis van de uitstaande selecties.

4. Afgelaste of uitgestelde wedstrijden zijn ongeldig, tenzij ze opnieuw worden georganiseerd en gespeeld in dezelfde NFL-weekplanning (donderdag-woensdag, tijdstip van het lokale stadion), behalve voor de weddenschappen die reeds werden vastgelegd op het ogenblik dat ze werden afgelast of uitgesteld.

5. “De speler die de touchdown scoort is de speler die in balbezit is in de eindzone van de tegenpartij (de speler die de touchdown scoort is niet de speler die de TD gooit)”


Pre-Game Regels:

1. Voor Money Line, Point Spread, Totaal aantal punten en Winst/Gelijkspel/Winst markten moeten er maximum 5 minuten voorziene speeltijd over zijn opdat weddenschappen geldig zouden zijn, tenzij de uitslag van de specifieke markt reeds vastgelegd werd, tenzij anders bepaald. 

2. Alle NFL-wedstrijdmarkten en pre-game props worden verwerkt op basis van de wedstrijdstatistieken op http://www.NFL.com, gepubliceerd op de dag van het evenement. Latere wijzigingen beïnvloeden de verwerking niet. 

3. Alle CFL-wedstrijdmarkten en pre-game props worden verwerkt op basis van de wedstrijdstatistieken op http://www.CFL.ca, gepubliceerd op de dag van het evenement. Latere wijzigingen beïnvloeden de verwerking niet.

In-Play Regels:

1. Voor Money Line, Point Spread, Totaal aantal punten en Winst/Gelijkspel/Winst markten moet de wedstrijd of het desbetreffende kwartier/de desbetreffende helft volledig worden gespeeld, opdat weddenschappen geldig zouden zijn, tenzij de verwerking van de weddenschappen reeds vastgelegd werd.

Spelergerelateerde en andere propmarkten:

1. Voor Player Match-Up weddenschappen moeten alle opgegeven spelers minstens in één 'down' meedoen opdat de weddenschappen geldig zouden zijn. Voor Player Props zijn weddenschappen geldig als de speler in één 'down' meespeelt.

2. De wedstrijd moet volledig worden gespeeld opdat alle props en speciale markten geldig zouden zijn. Als de wedstrijd niet volledig wordt gespeeld, worden de weddenschappen terugbetaald, tenzij verlengingen het resultaat niet konden beïnvloeden.

3. 1ste Aanvalsspel - Deze markt wordt bepaald door het eerste aanvalsspel door scrimmage (uitgezonderd penalty's). Wanneer na de kick-off return een touchdown volgt, zullen weddenschappen geldig zijn voor de volgende kick-off. Onvolledige of onderweg onderschepte passes en QB Sack of Fumble zijn geldig als een Pass Play. Een fumble tijdens het doorspelen naar de RB is geldig als een Run Play.

4. Voor de volgende markten moet je speler zijn spelerskleren dragen/actief zijn opdat weddenschappen geldig zouden zijn: Eerste/Laatste en Anytime Touchdown Scorer. ([D/ST] verwijst naar Verdediging/Speciale teams).

5. Voor Touchdown/Fieldgoal markten (zoals 'langst gescoorde', 'kortst gescoorde', 'team dat het langst heeft gescoord' en 'Time of First') zullen weddenschappen in het geval van geen score (door middel van de opgegeven methode) ongeldig zijn.

6. Team dat de eerste turnover maakt - Een turnover op downs (mislukte pogingen op de 4de down) telt mee voor de verwerking.

7. Totaal aantal turnovers - Een turnover op downs (mislukte pogingen op de 4de down) telt mee voor de verwerking.

8. Team dat de 1ste time-out neemt - Voorspellen welk team de 1ste time-out neemt. Time-outs die op een andere manier worden verloren, bv. uitdagingen voor coaches, blessures, enz. tellen niet mee.

9. Zal een van de teams 3 onbeantwoorde keren scoren - Voorspellen of een van de teams 3 opeenvolgende keren tijdens de wedstrijd zal scoren. Een score sluit PAT's (point after touchdown of tweepuntenconversies) uit.

10. Zal een van de teams 4 onbeantwoorde keren scoren - Voorspellen of een van de teams 4 opeenvolgende keren tijdens de wedstrijd zal scoren. Een score sluit PAT's (point after touchdown of tweepuntenconversies) uit.

11. Zal een van de teams 5 onbeantwoorde keren scoren - Voorspellen of een van de teams 5 opeenvolgende keren tijdens de wedstrijd zal scoren. Een score sluit PAT's (point after touchdown of tweepuntenconversies) uit.

12. Totaal aantal offensieve yards - De verwerking is gebaseerd op de netto yards voor beide teams (inclusief verloren 'sack yardage').

13. Team dat de meeste passing yards wint - De verwerking is gebaseerd op de meeste in totaal gegooide yards.

14. Team dat de meeste rushing yards wint - De verwerking is gebaseerd op de meeste totale rushing yards (inclusief negatieve yardage).

15. Team dat het eerste puntert - In geval van geen 'punt' worden weddenschappen ongeldig verklaard.

16. Penalty's - Alle penalty-markten zijn gebaseerd op aanvaarde penalty's. Afgewezen penalty's worden niet meegerekend.

17. Totaal Touchdown Shirts – De totale som van de rugnummers van de spelers die een touchdown gescoord hebben in de wedstrijd. 

18. Volgende score - De deelnemer 'Andere' heeft betrekking op een andere scoremethode dan touchdown of fieldgoal. Als er geen punten worden gescoord, zijn de weddenschappen ongeldig. Als er geen punten worden gescoord (specifiek voor de opgegeven scorevolgorde), zijn de weddenschappen ongeldig.

19. Volgende team dat scoort - PAT's tellen niet mee als scores. Als er geen punten worden gescoord (specifiek voor de opgegeven scorevolgorde), zijn de weddenschappen ongeldig.

20. Zal er een gemiste fieldgoalpoging plaatsvinden? - Geblokkeerde fieldgoals tellen mee als gemiste fieldgoal-pogingen.

21. Resultaat van de huidige/volgende drive - Sluit eventuele verlengingen uit. Als Team A de bal heeft en deze laat vallen, en de bal wordt opgeraapt door Team B, dat de bal daarna weer kwijtraakt aan Team A, dan zal het resultaat worden verwerkt als een turnover, omdat de bal twee keer in handen van de tegenpartij is terechtgekomen. Een turnover op downs (mislukte poging op de 4de down) wordt verwerkt als een turnover. Als het ontvangende team een 'punt' laat vallen dat wordt opgepikt door het kicking team, worden weddenschappen verwerkt als een 'punt' en er zal een nieuwe drive markt worden aangeboden. In het geval van een onvolledige drive, worden weddenschappen ongeldig verklaard.

22. De 1ste down tijdens de huidige drive - De optie 'Ja' wordt bepaald door het bereiken van een nieuwe reeks 'downs', en dit door te lopen, een pass te geven (ook als er een TD wordt gescoord als resultaat) of door een automatische penalty in de 1ste down. Veiligheid en fieldgoal worden verwerkt als 'Nee' (ongeacht of er een fieldgoal werd gemaakt). Opnieuw gespeelde downs omwille van niet-automatische penalty's, bv. offside, inbreuken, vertraging van de wedstrijd, onwettige vervanging, te veel time-outs, toevallig grijpen van het gezichtsmasker, inbreuk op de neutrale zone, tegen de kicker lopen of even meer dan 11 spelers op het veld tijdens de beginpas, tellen niet mee, tenzij ze worden uitgevoerd wanneer er nog 5 yards of minder moet worden gelopen.

In de toekomst:

1. Kampioenschapswinnaarsmarkten worden verwerkt op basis van de winnaar van de kampioenschapsfinales in de play-offs.

2. Weddenschappen op teams die de divisie hebben gewonnen, worden verwerkt op basis van officiële klassementen.


Laatst bijgewerkt: 26/11/2021.