Hulp Bij Wedden

Aangeboden Wedmarkten

Correct / Correcte Score:

Bij Correcte Score, voorspelt u de score na 90 minuten reguliere speeltijd (vb. Liverpool 2 Real Madrid 2).

Eerste Doelpuntenmaker:

Bij Eerste Doelpuntenmaker voorspelt u de speler die het eerste doelpunt scoort binnen de 90 minuten reguliere speeltijd.

Eerste Helft/Eindscore:

Bij Eerste Helft/Eindscore voorspelt u de uitkomst na de eerste speelhelft en aan het einde van de 90 minuten reguliere tijd (vb. Eerste Helft Gelijkspel, Eindscore Thuisploeg).

Uitslag Eerste Helft:

Selecteer de score na de eerste speelhelft (vb. Thuisploeg wint).

Handicap Wedden:

Handicap Wedden geeft u de kans om te wedden op de eindstand van een wedstrijd waarbij de ene club een aantal doelpunten of punten voorsprong krijgt. Weddenschappen worden verrekend na het aanpassen van de handicap.

Gelijkspel Inzet Terug:

Dit is gelijkaardig aan een Eindscore weddenschap waarbij gelijkspel geen optie is. U kan voor winst, na 90 minuten reguliere speeltijd, op beide teams wedden en bij een gelijkspel krijg u uw inzit terug.

2 way:

Dit is gelijkaardig aan een Eindscore weddenschap waarbij gelijkspel geen optie is. Bij tweerichting, behalve de reguliere speeltijd, tellen ook extra tijd en strafschoppen mee.

Dubbele Kans:

Bij Dubbele Kans kan u twee van de drie mogelijke winst/verlies/winst uitslagen (1X2) in één weddenschap combineren.

Dubbele Kans weddenschappen hebben 3 selecties:

1/X – De thuisploeg wint of de wedstrijd eindigt in gelijkspelX/2 – De uitploeg wint of de wedstrijd eindigt in gelijkspel1/2 – Thuisploeg noch uitploeg wint de wedstrijd

Scorecast:

Bij Scorecast voorspelt u de eerste doelpuntenmaker en de eindscore na 90 minuten reguliere speeltijd. Om te winnen moeten beide resultaten correct zijn.

De Handicap Lijn:

De Handicap Lijn wordt gewonnen door een meerderheid aan goals, waarbij de relatieve sterkte van de twee teams van belang zijn. Bij even sterke clubs – gelijke kans op winst – staat de lijn op ‘standaard’. Om te winnen moet u hier het team kiezen dat de meeste goals scoort. Bij een gelijkspel krijgt u uw inzet terug. Bij ongelijke wedstrijden – ene club is beter dan de andere - wordt aan de beste club een handicap gegevens (goals).

Doelpunt/Geen Doelpunt:

Voor de Doelpunt/Geen Doelpunt-markt staat "Doelpunt" voor beide teams scoren en "Geen Doelpunt" voor één van beide teams scoort niet.

Boekingen:

Bij Boekingen wedt u erop dat het totaal aantal kaarten tijdens een wedstrijd ‘boven’, ‘onder’ of ‘tussen’ een bepaald aantal zullen vallen. Aan kaarten worden punten gegeven: 10 punten voor een gele kaart en 25 voor een rode kaart. De hoogste score die één speler tijdens een wedstrijd kan krijgen is 35. (2 keer geel is rood). Kaarten voor spelers die niet aan de wedstrijd deelnemen of kaarten die aan de managers of staff worden gegeven, worden niet meegerekend. Ook kaarten of uitsluitingen na het eindsignaal tellen niet mee.

Totaal Aantal Doelpunten in Minuten:

Totaal Aantal Doelpunten in Minuten: ieder doelpunt dat gescoord wordt in de extra tijd van de eerste helft zal opgetekend worden als doelpunt in de 45ste minuut, net zoals elke treffer in de extra tijd van de tweede helft genoteerd wordt als doelpunt in de 90ste minuut.

Voor de Totaal Aantal Doelpunten in Minuten-markt worden alle minuten waarin een doelpunt valt met elkaar opgeteld. Vb. In Liverpool (2) – Arsenal (1) werd er gescoord in de 21ste, de 65ste en de 83ste minuut, bijgevolg is hier het Totaal Aantal Doelpunten in Minuten 169 minuten. Dit wordt dan vergeleken met de aangehaalde marge van het Totaal Aantal Doelpunten in Minuten.

Winnende afstand

Winnende afstand is een weddenschap op de totale winstmarge tussen het eerste en tweede geplaatste paard in een race tijdens een bepaalde ontmoeting.

Top 2, Top 3 en Top 4 finish

In het geval dat een paard teruggetrokken wordt voor het aan de start verschijnt, dan zullen inzetten op die selectie terugbetaald worden.

In het geval dat het aantal non-runners gelijk is of groter is dan het het aantal deelnemers, dan wordt de weddenschap ongeldig verklaard.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. In de onderstaande tabel wordt het niveau van deductie aangegeven. *Bijvoorbeeld paard X is 5/4 geprijsd in de Top 3 Finish markt, paard X is dan teruggetrokken dus een deductie van 15p zal toegepast worden.

De naam zal de winnende selectie bepalen, bv. top 3 finish betekent dat uw selectie als 1e, 2e of 3e moet aankomen.

  2e plaats 3e plaats 4e plaats
1/9 of kleiner 45 30 25
2/11 – 2/17 45 30 20
1/4 - 1/5 40 30 20
3/10 – 2/7 40 25 20
2/5 – 1/3 35 25 20
8/15 – 4/9 35 20 15
8/13 – 4/7 30 20 15
4/5 - 4/6 30 20 15
20/21 – 5/6 25 20 15
EVS – 6/5 25 15 10
5/4 – 6/4 20 15 10
13/8 – 7/4 20 15 10
15/8 – 9/4 15 10 5
12/5 – 3/1 15 10 5
10/3 – 4/1 10 5 0
9/2 – 11/2 5 0 0
Meer dan 11/2 0 0 0

Wedden zonder

De “zonder” selectie zal bepaald worden door Betway en zal duidelijk zichtbaar zijn voor klanten van Betway.

De winstkansen zullen lager zijn dan de originele race winstkansen omdat één selectie niet meegerekend wordt in de vergelijking.

Een weddenschap kan maar winnen als de gekozen selectie de race wint of als tweede eindigt na de genoemde “zonder” selectie.

Dead heat regels zijn van toepassing.

In het geval dat een paard teruggetrokken wordt voor het aan de start verschijnt, dan zullen inzetten op die selectie terugbetaald worden. Weddenschappen geplaatst op de overgebleven paarden in die race zullen verminderd worden conform regel 4 gebaseerd op de win prijs van het paard dat uit de race gehaald wordt op het moment van terugtrekking.

Verzekerde weddenschap (paardenraces)

Een verzekerde weddenschap verzekert de weddenschap van de klant als zijn/haar paard verslagen wordt. U krijgt uw geld terug in de vorm van cash geld als uw paard als tweede of derde eindigt. Als u één van beide opties kiest (tweede of derde), ontvangt u een lichtjes verlaagde prijs.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. *Bijvoorbeeld paard X wordt ondersteund in de Valler Verzekering markt op 11/4, wanneer de standaard Race Winnaar prijs 4/1 is. Een regel 4 deductie van 20p gebaseerd op de 4/1 wordt toegepast.

Verzekering bij een val

Als uw geselecteerde paard valt, zijn jockey uit het zadel werpt, neergehaald wordt tijdens de race dan wordt uw inzet teruggestort.

Als uw geselecteerde paard uit de race wordt gehaald (pull up), uitglijdt (slip up), door toedoen van een ander paard geduwd wordt (carried out), de omheining raakt of weigert te racen dan wordt de inzet niet teruggestort.

Non-runners kunnen onderhevig zijn aan R4 deductie. *Bijvoorbeeld paard X wordt ondersteund in de Valler Verzekering markt op 11/4, wanneer de standaard Race Winnaar prijs 4/1 is. Een regel 4 deductie van 20p gebaseerd op de 4/1 wordt toegepast.

Laatst bijgewerkt: 17/08/2016 op 09:00 GMT.

Systeemwedden Uitgelegd

Enkelvoudig-, Accumulators en Systeemwedden op Betway.be:

1. Om een weddenschap te selecteren, klikt u op de desbetreffende winstkans – uw selectie wordt daarna aan uw wedcoupon toegevoegd.

2. Op dezelfde manier, kan u zoveel selecties aan uw wedcoupon toevoegen als u wil, zowel enkelvoudige weddenschappen en alle variaties meervoudige weddenschappen.

3. Mocht u verdere hulp wensen betreffende onze beschikbare aanbiedingen in ons sportkantoor, gelieve contact op te nemen met de Klantendienst.

Enkelvoudig

 • Een enkelvoudige weddenschap is 1 weddenschap met 1 selectie. Uw selectie moet het betreffende evenement winnen om winst te boeken.

Dubbel

 • Een dubbele weddenschap is 1 weddenschap met 2 selecties, waarbij beide selecties moeten winnen.

Drievoudig

 • Een drievoudige weddenschap is 1 weddenschap met 3 selecties, waarbij alle drie de selecties moeten winnen.

Accumulator 4-15

 • Een accumulator is 1 weddenschap met 4-15 selecties, waarbij alle selecties moeten winnen.

Trixie

 • Een Trixie is een meervoudige weddenschap met tot 3 selecties in verschillende evenementen. Het totale aantal weddenschappen is 4 – drie dubbele en één drievoudige. Om winst te boeken moeten minimum 2 selecties juist zijn.

Patent

 • Een Patent is een meervoudige weddenschap van enkelvoudige weddenschappen. Het bevat 3 selecties van 3 enkelvoudige weddenschappen, 3 dubbele- en 1 drievoudige-. Met deze weddenschap moet slechts één selectie winnen om winst te boeken.

Yankee

 • Een Yankee bestaat uit 11 weddenschappen – 6 dubbele, 4 drievoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.

Lucky 15

 • Een Lucky 15 bestaat uit 15 weddenschappen – 4 enkelvoudige, 6 dubbele, 4 drievoudige en 1 viervoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.

Canadian

 • Een Canadian bestaat uit 26 weddenschappen – 10 dubbele, 10 drievoudige, 5 viervoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.

Lucky 31

 • Een Lucky 31 bestaat uit 31 weddenschappen – 5 enkelvoudige, 10 dubbele, 10 drievoudige, 5 viervoudige en 1 vijfvoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.

Heinz

 • Een Heinz bestaat uit 57 weddenschappen – 15 dubbele, 20 drievoudige, 15 viervoudige, 6 vijfvoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.

Lucky 63

 • Een Lucky 63 bestaat uit 63 weddenschappen – 6 enkelvoudige, 15 dubbele, 20 drievoudige, 15 viervoudige en 6 vijfvoudige en 1 zesvoudige. Slechts één selectie moet winnen om winst te boeken.

Super Heinz

 • Een Super Heinz bestaat uit 120 weddenschappen met 7 selecties – 21 dubbele, 35 drievoudige, 35 viervoudige, 21 vijfvoudige, 7 zesvoudige en 1 zevenvoudige. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.

Goliath

 • Een Goliath bestaat uit 247 weddenschappen – 28 dubbele, 56 drievoudige, 70 viervoudige, 56 vijfvoudige, 28 zesvoudige, 8 zevenvoudige en 1 accumulator. Een minimum van twee selecties moeten winnen om winst te boeken.

Straight Forecast

 • Een “straight forecast” (ook wel gekend als “forecast”) is een weddenschap waar de klant kan kiezen uit twee selecties die deelnemen aan hetzelfde evenement, die als 1e en 2e moeten eindigen in de gekozen volgorde.

Combination Forecast

Een “combination forecast” is een weddenschap waar de klant kan kiezen uit drie of meer selecties in één evenement, waarvan twee selecties als 1 en 2e moeten eindigen in willekeurige volgorde. Een Combination Forecast is een serie van Straight Forecast weddenschappen waarvoor meerdere inzetten moeten ingezet worden naargelang het aantal selecties. Veelvoorkomende combinaties zijn:

 • 3 selecties = 6 weddenschappen
 • 4 selecties = 12 weddenschappen
 • 5 selecties = 20 weddenschappen
 • 6 selecties = 30 weddenschappen

Reverse Forecast

 • Als u een “reverse forecast” plaatst voorspelt u wie als eerste en tweede eindigt in een race (in willekeurige volgorde). Uw inzet wordt verdubbeld omdat u 2 Straight Forecast weddenschappen plaatst.

Tricast

 • Een “Tricast” weddenschap is een weddenschap waarin de klant de eerste, tweede en derde plaats juist voorspelt. Het aantal weddenschappen is afhankelijk van het aantal selecties. Een tricast is beschikbaar op handicap races met 8 of meer deelnemers in gelijk welke paardenrace.

Combination Tricast

Een “Combination Tricast” is een weddenschap waar de klant een aantal selecties in een Tricast race kan uitkiezen, waarvan 3 selecties als 1e, 2e en 3e moeten eindigen (in willekeurige volgorde). Een Combination Tricast is een serie van Straight Tricast weddenschappen en daarom wordt uw inzet meerdere keren ingezet afhankelijk van het aantal selecties dat u inzet. Veelvoorkomende combinaties zijn:

 • 3 selecties = 6 weddenschappen
 • 4 selecties = 24 weddenschappen
 • 5 selecties = 60 weddenschappen
 • 6 selecties = 120 weddenschappen

Laatst bijgewerkt: 09/03/2016 op 09:00 GMT.

Algemene Regels

1. Betway stelt de maximum limiet voor uitbetalen in per Klant en per sport naar eigen inzicht. Het is de verantwoordelijkheid van de Klant om ervoor te zorgen zich bewust te zijn van elke limiet, voor het plaatsen van een weddenschap. Bij accumulators of meervoudige weddenschappen wordt voor de maximum uitbetalings-limiet de laagste limiet gehanteerd.

2. Dead-Heats: Wanneer een Dead-Heat zich voordoet, worden winnaars uitbetaald op een “split-stakes”-basis. (vb. Wanneer twee paarden dead-heat eindigen, en dus beide winnen, krijgt de winnaar de helft van de inzet als winst.)

3. Vanzelfsprekende Fout RegelAlle winstkansen, lijnen en handicaps zijn onderworpen aan schommelingen en zijn enkel blijvend wanneer de weddenschap wordt geaccepteerd. Wanneer een vanzelfsprekende fout of een systeemfout resulteert in een foute prijs, lijn of handicap in een weddenschap, of in een deel van een weddenschap bij een meervoudige weddenschap of Parley, wordt de weddenschap ongeldig verklaard. Wanneer de fout tijdig wordt opgemerkt zal de Operator een redelijke inspanning leveren om de klant te contacteren en de klant de kans geven om de weddenschap volgens correcte winstkans/lijn/handicap te plaatsen. Als dit niet mogelijk is wegens tijdgebrek of een andere reden, kan een te veel betaald bedrag van uw account worden teruggevorderd door Betway. Betway heeft ook het recht om uw acccount op de juiste manier aan te passen en daarmee de fout te corrigeren. Dergelijke fouten kunnen, maar niet uitsluitend, een verkeerde prijs, een late weddenschap of incorrecte vereffening zijn.

4. Weddenschappen op evenementen die reeds van start zijn gegaan zullen ongeldig worden verklaard, tenzij het om een "live-wedden"-evenement gaat.

5. Indien een wedstrijd/event niet doorgaat op zijn oorspronkelijke aanvangsdatum of verplaatst wordt naar een andere datum, dan blijven de weddenschappen geldig voor die nieuwe datum. Indien blijkt dat de wedstrijd/event uiteindelijk niet afgewerkt zal worden, dan worden alle selecties ongeldig verklaard. Deze regel is van toepassing op iedere sportmarkt met uitzondering van honkbal (zie regel 6), tennis (zie algemene voorwaarden ‘Tennis’) en toernooigebonden of niet-reguliere voetbalwedstrijden (zie algemene voorwaarden ‘Voetbal’). Gelieve ook regel 7 aangaande de combi- en systeemweddenschappen door te nemen. Met betrekking tot Verhoogde Combi’s: indien de wedstrijden of events uitgesteld of geannuleerd worden en daardoor niet binnen de 24 uur na het geplande aanvangsuur kunnen plaatsnemen, dan wordt de Verhoogde Combi ongeldig verklaard.

6. Indien een honkbalwedstrijd uitgesteld wordt, dan is bovenstaande regel (regel 5) niet van toepassing en worden alle selecties op de uitgestelde wedstrijd ongeldig verklaard zodra het uitstel officieel bevestigd wordt.

7. Indien er sprake is van een ongeldige selectie binnen een combi- of systeemweddenschap, dan wordt die individuele selectie ongeldig verklaard en blijft de weddenschap geldig voor de resterende selecties. Ter illustratie: een drievoudige combi die één ongeldige selectie bevat, wordt geïnterpreteerd als een tweevoudige combi. Eenzelfde benadering is van toepassing op combi- en systeemweddenschappen.

8. De officiële uitslag is finaal voor afhandelings-doeleinden, behalve wanneer specifieke regels daarmee in strijd zijn. De podium-positie in Motorsport Racing, de medaille-ceremonie in Atletiek en gelijksoortige officiële ceremonies of presentaties in andere sporten, worden ook als het officiële resultaat beschouwd.

9. Wanneer een Wedstrijd opgegeven wordt ten gevolge van blessure, slecht weer, publieksoverlast, etc. zijn alle weddenschappen die reeds voor de opgave werden afgehandeld, geldig. Bijvoorbeeld: Wanneer een voetbalwedstrijd in de tweede helft opgegeven wordt, zijn alle weddenschappen i.v.m. de eerste helft geldig. Bovendien, wanneer reeds een goal werd gescoord, is de eerste doelpuntenmaker geldig, maar de andere doelpuntenmakers niet. Voor tennis: Wanneer een speler in de 3de set met blessure uit de wedstrijd stapt, gelden alle weddenschappen uit de 1ste en 2de set wel.

10. Meervoudige weddenschappen die verschillende selecties binnen hetzelfde evenement combineren, worden niet geaccepteerd wanneer het resultaat van de ene selectie de andere beïnvloedt of door de andere beïnvloed wordt.

11. Betway behoudt zich het recht om elke weddenschap, of delen van de weddenschap, te weigeren en om dubbelzinnige weddenschappen ongeldig te verklaren. Zonder reden zullen weddenschappen niet ongeldig worden verklaard.

12. Betway behoudt zich het recht om elke weddenschap te annuleren van klanten die weddenschappen plaatsen op evenementen waarop ze zelf enige vorm van invloed uitoefenen, zijnde als deelnemer, scheidsrechter, coach, etc.

13. Voor even/oneven markten telt ‘geen doelpunten/punten’ als even, tenzij anders aangegeven.

14.Collusie

 • Meerdere weddenschappen kunnen als één beschouwd worden, wanneer een klant meerdere exemplaren van dezelfde weddenschap plaatst. Als dit gebeurt, kunnen alle weddenschappen ongeldig worden verklaard, behalve de eerste. Meerdere weddenschappen die dezelfde enkelvoudige selectie bevatten, kunnen als één beschouwd worden. Als dit gebeurt, kunnen alle weddenschappen ongeldig worden verklaard, behalve de eerste. Een voorbeeld kan zijn wanneer 1 bepaalde selectie herhaaldelijk opgenomen wordt in een Meervoudige weddenschap, met daarin andere ‘short-priced’-selecties.
 • Wanneer er bewijs is dat eenzelfde klant of syndicaat een serie weddenschappen plaatst die dezelfde (of zeer gelijkaardige) selecties bevatten, behoudt de Operator zich het recht voor om deze weddenschappen ongeldig te verklaren.

15. Het gebruik van een ‘banker’-selectie of selecties die online limieten omzeilen, is niet toegestaan. De Operator behoudt zich het recht voor om elke weddenschap die een enkelvoudige weddenschap combineert met andere selecties (geplaatst met als doel de online limieten van de Operator te omzeilen) ongeldig te verklaren. Wanneer dit het geval is, kunnen alle weddenschappen ongeldig worden verklaard, behalve de eerste.

16. Betway is niet verantwoordelijk voor enige fouten met betrekking tot de bekendmaking, tijden, plaatsen of resultaten die worden vrijgegeven op deze website, ondanks alle inspanningen om hun nauwkeurigheid te proberen verzekeren. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om deze informatie bij publicatie te controleren.

17. Betway behoudt zich het recht om een betaling te weerhouden en om weddenschappen ongeldig te verklaren wanneer er bewijs is van volgende ontwikkelingen: (i) de integriteit van het evenement werd in vraag gesteld, (ii) wedstrijdmanipulatie werd gepleegd. Bewijs kan gebaseerd zijn op de grootte, het volume of de patronen van op de Operators’ geplaatste weddenschappen, op een of alle kanalen van de Operator.

18. Betway aanvaardt slechts één account per persoon. Accounts die later geopend worden met dezelfde postcode/persoonlijke gegevens/IP-adres die gelinkt zijn aan een reeds bestaand account kunnen onmiddellijk gesloten worden en weddenschappen zullen, naar eigen goeddunken, ongeldig verklaard worden. Betway behoudt zich het recht voor om mogelijke winsten gemaakt op deze weddenschappen terug te vorderen.

19. Regel 4 / of “Tattersalls Regel 4©” voor sporten die van toepassing zijn

Winstkansen op het moment van terugtrekking* en bedrag dat in € (of equivalent) wordt afgetrokken van de winst:

*Moment van terugtrekking = het moment waarop Betway de niet-deelnemer (non runner) terugtrekt uit de wedmarkt (niet het moment waarop de selectie teruggetrokken wordt uit de wedstrijd).

Regel 4 verminderingstabel

Winstkansen non-Runner bij terugtrekking Bedrag afgetrokken van winst
1/9 of lager 90c van €1*
2/11 tot 2/17 85c van €1*
1/4 tot 1/5 80c van €1*
3/10 tot 2/7 75c van €1*
2/5 tot 1/3 70c van €1*
8/15 tot 4/9 65c van €1*
8/13 tot 4/7 60c van €1*
4/5 tot 4/6 55c van €1*
20/21 tot 5/6 50c van €1*
Evs tot 6/5 45c van €1*
5/4 tot 6/4 40c van €1*
13/8 tot 7/4 35c van €1*
15/8 tot 9/4 30c van €1*
5/2 tot 3/1 25c van €1*
10/3 tot 4/1 20c van €1*
9/2 tot 11/2 15c van €1*
6/1 tot 9/1 10c van €1*
10/1 tot 14/1 5c van €1*
Hoger dan 14/1 Geen vermindering

*Valuta-equivalent

Laatst bijgewerkt: 09/06/2017 op 08:30 GMT

Live In-Running Wedregels

1. Alle score-, timing-, corner-, etc. –informatie is enkel en alleen bedoeld voor weergave doeleinden en wordt niet gebruikt als basis van afhandelingen. De Operator neemt geen verantwoordelijkheid op voor de correctheid van deze informatie.

2. Wanneer we reden hebben om aan te nemen dat een weddenschap werd geplaatst nadat de uitkomst van het evenement bekend was, of wanneer de geselecteerde deelnemer of team een materieel voordeel heeft gekregen (een score, uitsluiting, …), behoudt de Operator het recht om de weddenschap ongeldig te maken, zowel bij winst als bij verlies.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Voorwaarden en Bepalingen:

Toegang tot Betway Live Video

1. De Betway livestream is enkel beschikbaar voor klanten met een Betway account, onderhevig aan de voorwaarden en bepalingen hieronder beschreven.

2. Klanten in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Hong Kong, Singapore en Zuid-Afrika kunnen niet live kijken naar races.

3. De Betway livestream is beschikbaar van race tot race, indien u minstens een enkelvoudige weddenschap van €2 plaatst of een enkelvoudige each-way weddenschap van €1 plaatst (totale inzet: €2) op de race die u graag zou bekijken. In het geval van meervoudige weddenschappen moet een equivalente inzet van €2 geplaatst worden om een bijkomende race te bekijken.

4. Lange termijn- en speciale weddenschappen komen niet in aanmerking.

Toegang tot UNAS Live Video

1. De UNAS livestream is enkel beschikbaar voor klanten met een Betway account, onderhevig aan de voorwaarden en bepalingen hieronder beschreven.

2. De UNAS livestream is enkel beschikbaar voor klanten die in Duitsland of België wonen.

3. Om in aanmerking te komen voor de UNAS livestream, moeten klanten:

 • Actieve/open weddenschappen plaatsen (op gelijk welk evenement) die afgehandeld worden binnen de 5 dagen na de start van de livestream. OF
 • Een positieve cash balans hebben (bonus geld telt niet mee).

Waarschuwing Livestream Vertraging

1. HOEWEL DE INHOUD OP BETWAY LIVE VIDEO AANGEKONDIGD WORDT ALS “LIVE”, MOET U ZICH ERVAN BEWUST ZIJN DAT DE BETWAY LIVESTREAM ALTIJD EEN BEETJE VERTRAGING KAN OPLOPEN. De exacte vertraging hangt af van verschillende factoren, maar in het algemeen loopt de livestream tussen de 2 en 5 seconden achter op het actuele evenement. Het kan echter gebeuren dat de vertraging langer is dan 5 seconden.

2. ALS U WEDDENSCHAPPEN PLAATST, GEBASEERD OP DE BETWAY LIVESTREAM, DOET U DIT VOLLEDIG OP EIGEN RISICO. Betway is niet aansprakelijk voor mogelijk verlies dat u geleden hebt doordat u zich gebaseerd hebt op de Betway Live Video voor het plaatsen van weddenschappen.

Uitsluiting van Aansprakelijkheid

1. Betway sluit hierbij uitdrukkelijk elke vertegenwoordiging of garantie uit, expliciet of impliciet, dat Betway Live Video aan uw verwachtingen zal voldoen, dat Betway Live Video altijd ononderbroken, op tijd en zonder fouten zal werken, dat Betway Live Video beschikbaar zal zijn tijdens bepaalde gespecifieerde uren (aangekondigd of niet) of dat Betway Live Video zal samenwerken met bepaalde software of hardware.

2. Betway is niet aansprakelijk voor mogelijk direct of indirect verlies, inclusief het verlies van winst, data, business of goodwill, opgelopen door uw gebruik of afhankelijkheid van Betway Live Video. Betway zal niet aansprakelijk zijn voor de capaciteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of het werken van Betway Live Video.

Wijzigingen aan de Betway Live Video Inhoud

1. Alle inhoud op Betway Live Video is onderhevig aan verandering en Betway kan, naar eigen wil, inhoud op Betway Live aanpassen, schorsen, vervangen of verwijderen zonder u hiervan op voorhand op de hoogte te brengen.

2. Betway behoudt zich het recht om de Betway Live Video diensten aan te passen, uit te stellen of op te zeggen zonder u hiervan op voorhand op de hoogte te brengen.

Intellectuele Eigendomsrechten

1. Betway Live Video is enkel voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. U mag de inhoud op Betway Live Video niet kopiëren, opslaan, aanpassen of verdelen (of een derde partij hierbij bijstaan) en u mag een derde partij geen toegang verschaffen tot de inhoud van Betway Live Video.

2. U mag geen geld vragen voor het bekijken van Betway Live Video of het doorverkopen, noch mag u Betway Live Video in het openbaar aan een publiek tonen (zelfs als u hiervoor geen geld vraagt), noch mag u een derde partij hierbij bijstaan.

Algemeen

1. Betway behoudt zich het recht om, naar eigen wil en met regelmaat, deze voorwaarden en bepalingen aan te passen. Indien we belangrijke aanpassingen maken aan deze voorwaarden en bepalingen zullen we de nodige stappen nemen om u hiervan op de hoogte te brengen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden en bepalingen van tijd tot tijd te bekijken om er zeker van te zijn dat u ermee akkoord gaat. Indien u verder gebruik blijft maken van Betway Live Video, wordt dit gezien als een aanvaarding van bepaalde wijzigingen aan de voorwaarden en bepalingen.

2. Deze voorwaarden en bepalingen worden beheerd door Engelse wetgeving en in geval van een dispuut zal deze behandeld worden door het Engelse gerechtshof.

3. Betway behoudt zich het recht voor om, in de toekomst, toelages, abonnementen, kosten of voorwaarden te introduceren m.b.t. de toegang tot Betway Live video. U zal hiervan op de hoogte gebracht worden voordat deze kosten of voorwaarden in werking worden gesteld.

4. Betway kan, naar eigen wil, de toegang van elke klant tot de Betway livestream weigeren.

5. Door Betway Live Video te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden en bepalingen.

Systeemvereisten

Web (Gebaseerd op de vereisten voor Adobe Flash Player):

Windows

 • 2.33GHz of snellere x86-verenigbare processor, of Intel® Atom™ 1.6GHz of snellere processor voor netbooks
 • 32- en 64-bit: Microsoft® Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7, Windows 8.x
 • Internet Explorer 8.0 of ouder, meest recente versies van Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera
 • 512MB RAM (1GB RAM aanbevolen voor netbooks); 128MB grafisch geheugen

Mac OS

 • Intel Core™ Duo 1.83GHz of snellere processor
 • Mac OS X v10.6, of ouder
 • Meest recente versies van Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera
 • 512MB RAM; 128MB grafisch geheugen

Linux

 • 2.33GHz of snellere x86-verenigbare processor, of Intel Atom 1.6GHz of snellere processor voor netbooks
 • Red Hat® Enterprise Linux® (RHEL) 5.6 of recenter (32 bit en 64 bit), openSUSE® 11.3 of recenter (32 bit en 64 bit), of Ubuntu 10.04 of recenter (32 bit en 64 bit)
 • Meest recente versies van Firefox of Google Chrome
 • 512MB RAM; 128MB grafisch geheugen

Opmerking: Flash Player 20.0 is de meest recente ondersteunde Flash Player versie voor Linux. Adobe zal blijven beveiligingsupdates geven.

Mobiel (HTTP Geleverde Streams, Niet RTMP):

Android (native mediaondersteuning)

 • Ondersteuning van HLS stream in de standaardbrowser of Chrome vanaf Android 4.1(met mogelijk kleine problemen).

iOS (native mediaondersteuning)

 • Volledige HLS ondersteuning. HLS streams kunnen bekeken worden via Safari zonder dat u hiervoor een app. van een derde partij nodig hebt.

Laatst bijgewerkt: 09/03/2016 op 07:00 GMT.

American Football

1. Extra tijd telt mee bij alle markten, tenzij anders aangegeven. Waar aangeboden, worden “Win/Gelijkspel/Win”- en “Eerste helft - Eindscore”-markten afgehandeld naar het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd en telt Extra tijd niet mee.

2. Voor Speler Match-Up Weddenschappen, moeten alle aangehaalde spelers deelnemen aan minimum één down (NFL) om te gelden. Voor Player Props, gelden alle weddenschappen waarbij een speler deelneemt in één down.

3. Wanneer een twee-speler-evenement onbeslist eindigt, in een gelijkspel of met het exacte aantal gequoteerde punten, en er vooraf geen mogelijkheid was om op gelijkspel in te zetten, dan is het eindresultaat een ‘push’. Als dit gebeurt, wordt de inzet voor een enkelvoudige weddenschap terugbetaald. Voor systeemweddenschappen wordt de selectie gezien als een non-runner en wordt de weddenschap afgehandeld naargelang de openstaande selecties.

4. Voor Wedstrijdhelft en - Quarter Wedden moet de gehele wedstrijdhelft of –quarter afgemaakt worden voordat een weddenschap geldig is.

5. De wedstrijden moeten volledig worden afgewerkt voordat alle props, totale punten en speciale markten gelden. Wanneer de wedstrijd niet volledig wordt afgemaakt, wordt uw inzet terugbetaald, tenzij de extra speeltijd geen invloed kan hebben op het resultaat.

6. Conference Winnaar Markten worden afgehandeld naargelang de winnaar van de de Conference Finale in de play-offs.

7. Weddenschappen geplaatst op teams die de divisie zullen winnen worden afgehandeld op basis van de officiële resultaten.

8. Bij 1ste Offensieve Spel, telt een quarterback sack (tackle) als een pas-actie.

9. Bij de volgende Markten moet jouw speler actief zijn/meespelen om de weddenschap te doen gelden: Eerste/Laatste en Willekeurige Touchdown Maker. ([D/ST] duidt op Defensie/Speciale Teams).

10. Gestaakte of Uitgestelde wedstrijden worden ongeldig verklaard tenzij ze opnieuw gepland worden in dezelfde NFL weekplanning (Donderdag – Woensdag lokale stadiumtijd), behalve die weddenschappen die reeds beslist werden op het moment van staking of uitstelling.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Atletiek

Atletiek regels

1. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat dat onmiddellijk bekendgemaakt wordt door de International Association of Athletics Federation (IAAF), ongeacht een eerdere navraag.

2. Indien een evenement op de baan of op het veld afgelast wordt voor gelijk welke reden die voor aanvang van het evenement bekendgemaakt wordt, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

3. De totale medaillespiegel zal bepaald worden door de resultaten die officieel gepubliceerd worden door de IAAF. Diskwalificaties of wijzigingen die hierna volgen zijn niet inbegrepen.

4. Dead heat regels zijn van toepassing.

5. Uitgestelde wedstrijd/wedstrijden die verplaatst worden naar een ander moment – als een wedstrijd uitgesteld of verplaatst wordt binnen de 48 uur na de originele starttijd dan blijven alle weddenschappen geldig. Weddenschappen worden ongeldig verklaard als ze verplaatst worden en niet plaatsvinden binnen de 48 uur tenzij het evenement deel uitmaakt van een kampioenschap met meerdere evenementen en plaatsvindt voor de sluitingsceremonie.

Individuele/team evenementen

1. Eindwinnaar weddenschappen blijven gelden zelfs als een selectie niet deelneemt.

2. Weddenschappen geplaatst op bereikt de finale/wint een medialle/wedden zonder blijven gelden zelfs als een selectie niet deelneemt.

3. Atleten vs. Het Veld – alle genoemde atleten moeten starten anders gelden de weddenschappen niet. “Het Veld” omvat alle andere niet-genoemde deelnemers.

4. Head to Head – Beide deelnemers/teams moeten starten anders gelden de weddenschappen niet. Als één van beide deelnemers niet start dan worden alle respectievelijke weddenschappen ongeldig verklaard.

5. Groepswedden – enkel de vermelde atleten tellen mee bij het afhandelen van de weddenschap. In het geval dat één of meerdere van de vermelde atleten niet deelneemt zal de volledige markt ongeldig verklaard worden.

Speciale acties

1. Laatste cijfer, Volgorde wedden, verbreekt wereldrecord – genoemde atleten moeten starten anders gelden de weddenschappen niet.

2. Weddenschappen geplaatst op de laatste cijfers van de prestatie van de atleet worden afgehandeld op basis van de officiële resultaten. Bv: in het geval dat een winnaar de 200m wint in 19,96 seconden, dan telt 6 als winnaar bij het afhandelen. In het geval dat een atleet in het verspringen wint met 8,32m, dan telt 2 als winnaar bij het afhandelen.

3. Volgorde wedden wordt afgehandeld op het officiële resultaat. In het geval dat atleten vernoemd werden maar niet deelnemen, worden weddenschappen ongeldig verklaard.

4. De genoemde deelnemer moet starten, anders gelden de weddenschappen niet.

5. In het geval dat een atleet gediskwalificeerd (DQ) wordt, dan wordt deze gezien als deelnemer die aan de wedstrijd gestart is.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Australian Rules/AFL - Regels

Algemene regels

1. Alle wedstrijdmarkten zijn inclusief verlengingen, indien deze gespeeld worden, tenzij anders vermeld.

2. Reguliere speeltijd moet volledig gespeeld worden anders gelden weddenschappen niet, tenzij anders vermeld.

3. Als de duur van een wedstrijd gewijzigd wordt door het bestuursorgaan voor aanvang van de wedstrijd, dan zal de aangepaste duur van de wedstrijd als de officiële reguliere speeltijd beschouwd worden. Alle weddenschappen zijn geldig zolang deze nieuwe reguliere speeltijd volledig gespeeld wordt.

4. Als de plaats waar de wedstrijd gespeeld wordt, gewijzigd wordt, dan zullen weddenschappen die al geplaatst werden geldig blijven zolang de thuisploeg dezelfde blijft. Als de thuis- en uitploeg van een wedstrijd omgewisseld worden dan zullen weddenschappen geplaatst op de originele thuis- en/of uitploeg ongeldig verklaard worden.

Wedstrijd wedden

Als een wedstrijd eindigt in een gelijkspel, inclusief extra tijd, dan zullen inzetten teruggestort worden tenzij er winstkansen aangeboden worden voor het gelijkspel. Weddenschappen worden enkel afgehandeld op basis van het officiële AFL resultaat.

Kwart/Helft wedden

Voor alle weddenschappen geplaatst op kwart/helft: in het geval dat een specifiek(e) kwart/helft niet voltooid wordt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden, tenzij de specifieke uitkomst van de markt al vastligt. Als er extra tijd wordt gespeeld in een wedstrijd dan wordt dit meegerekend bij het afhandelen van de weddenschap (dit wordt beschouwd als een vervolg van het 4e kwart of de 2e helft).

Dubbel resultaat

Voorspel de uitkomst van een specifieke match na de eerste helft en na het einde van de wedstrijd, inclusief verlengingen indien deze gespeeld worden.

Team dat als eerste scoort

De markt omvat elke manier van scoren, bv: goal/behind voor afhandelingsdoeleinden.

Team dat de eerste goal scoort

De markt omvat alleen goals voor afhandelingsdoeleinden.

Eerste Doelpuntenmaker/Laatste Doelpuntenmaker/Scoort een Goal/Speler scoort 2, 3 of meer doelpunten

Weddenschappen geplaatst op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd worden ongeldig verklaard. Als uw speler een niet-gebruikte substitute is of het veld betreedt als een toegewezen substitute(permanente vervanger) nadat een goal gescoord werd dan zullen weddenschappen geplaatst op deze speler als Eerste Doelpuntenmaker ongeldig verklaard worden. Als uw speler het veld betreedt als toegewezen substitute voordat een eerste goal gescoord wordt, dan zal uw weddenschap geldig blijven. Als uw speler één van de interchange spelers (tijdelijke vervanger) is dan blijven uw weddenschappen geldig. Alle spelers die het veld betreden zullen beschouwd worden als deelnemers voor weddenschappen geplaatst op “Laatste Doelpuntenmaker”, “Scoort een Goal”, en “Speler scoort 2, 3 of meer doelpunten”.

Beste speler op het veld/Man van de match

Het afhandelen gebeurt op basis van de speler die door de jury als medaillewinnaar beschouwd wordt in een specifieke wedstrijd. Weddenschappen geplaatst op spelers die het veld niet betreden zullen ongeldig verklaard worden. Dead heat regels zijn van toepassing.

Pronostiek (winstmarge en speler die eerste goal scoort)

Het afhandelen van pronostiek markten gebeurt op basis van de eerste goal die gescoord wordt en niet de eerste score. Als uw speler het veld betreedt nadat een goal gescoord werd, of niet deelneemt aan de wedstrijd voordat een goal gescoord werd, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden. Als een wedstrijd gestaakt wordt nadat een goal gescoord werd, dan zullen alle weddenschappen afgehandeld worden als enkelvoudige weddenschappen op basis van de eerste doelpuntenmaker aan geschikte winstkansen.

Seizoenswedden

Met uitzondering van de winnaar van de Premiership, zullen seizoensmarkten op de AFL enkel aangeboden worden op het reguliere seizoen gebaseerd op de officiële AFL ranglijst. Als teams op gelijke hoogte staan in bepaalde markten, dan zal het team dat het beste percentage heeft als winnaar beschouwd worden (of het slechtste percentage in het geval van de Wooden Spoon).

Meeste aantal verloren wedstrijden (regulier seizoen)

Afgehandeld op basis van het team dat het meeste aantal keren verloren heeft tijdens het reguliere seizoen. In het geval dat twee of meer teams hetzelfde aantal wedstrijden verloren hebben, zal de winnaar bepaald worden als het team met het slechtste voor-en-tegen verschil. Regulier seizoen moet volledig voltooid worden anders gelden weddenschappen niet. Straffen of verzoeken na het einde van het seizoen die de volgorde van de competitie kunnen veranderen zullen niet meetellen bij het afhandelen.

International Rules Series Weddenschappen worden enkel afgehandeld op het officiële GAA/AFL resultaat.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Badminton/Squash

Algemene regels

Statistieken bekendgemaakt door de officiële score(s) aanbieder of de officiële website van de betreffende competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om weddenschappen af te handelen. In het geval dat statistieken van een officiële score(s) aanbieder of officiële website niet beschikbaar is/zijn of als er duidelijk bewijs is dat de officiële score aanbieder of officiële website niet correct is, dan zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om de weddenschap af te handelen. In het geval dat er geen consistent, onafhankelijk bewijs voor handen is, of in het geval dat het bewijs tegenstrijdig is, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van onze eigen statistieken.

Wedstrijd wedden

1. In het geval dat een wedstrijd gestart maar niet voltooid wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij dat een speler na aanvang van de wedstrijd gediskwalificeerd wordt. In dat geval zullen de speler en het team die/dat doorgaat naar de volgende ronde of aan wie de overwinning toegekend wordt, beschouwd worden als winnaar bij het afhandelen van weddenschappen.

2. In het geval dat een statutair aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden waarop men kan wedden, dan zal de speler/het team die/dat doorgaat naar de volgende ronde of aan wie de overwinning toegekend wordt, beschouwd worden als winnaar bij het afhandelen van weddenschappen.

3. In het geval dat één van de aangeduide spelers gewijzigd wordt voor de start van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

Eindwinnaar wedden

1. Eindwinnaar wedden wordt beschouwd als: allen nemen deel of niet.

2. Waar van toepassing zal de podiumpresentatie de afhandeling van weddenschappen bepalen.

3. Latere diskwalificaties en/of verzoeken zullen geen invloed hebben op weddenschappen.

Handicap wedden / wedstrijd totalen

1. In het geval dat iemand opgeeft of gediskwalificeerd wordt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij de uitkomst al vastligt.

2. In het geval dat een statutair aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden waarop men kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

Puntentotaal speler / puntentotaal wedstrijd

In het geval dat iemand opgeeft of gediskwalificeerd wordt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden tenzij de uitkomst al vastligt, of indien er geen enkele mogelijke manier is dat de set en/of wedstrijd op een normale manier uitgespeeld kan worden zonder dat het resultaat van die markt onvoorwaardelijk bepaald wordt.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Bandy

Alle markten zijn gebaseerd op reguliere tijd voor afhandelingsdoeleinden (extra tijd wordt niet meegerekend).

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Honkbal

1. Alle wedstrijden moeten aanvatten op hun oorspronkelijk geplande locale datum. Indien een wedstrijd verplaatst wordt naar een andere dag of nog voor aanvang van de wedstrijd geannuleerd wordt, dan worden alle selecties ongeldig verklaard. Als er sprake is van een ongeldige selectie binnen een combi of systeemweddenschap, dan wordt die individuele selectie ongeldig verklaard en blijft de weddenschap geldig voor alle resterende selecties. Ter illustratie: indien je een combi van drie selecties plaatst waarvan één selectie ongeldig blijkt, dan wordt dit door ons geïnterpreteerd als een combi van twee selecties. Eenzelfde benadering is van toepassing op alle combi- en systeemweddenschappen.

2. Amerikaanse and Nationale League winndende markten worden afgerekend op de winnaar van de twee league Championship series in de play-offs.

Regels die gelden voor de wedstrijd:

1. Pitchers die vermeld worden op de lijst moeten starten bij een weddenschap die voorspelt welke twee pitchers er zullen starten. Bij iedere verandering die gemaakt wordt tellen weddenschappen niet mee. Inzetten op “Eén specifieke pitcher” en “Vermelde pitchers moeten starten”, die geplaatst worden wanneer de gekozen pitcher op de originele lijst vermeld wordt, gelden niet als de gekozen pitcher vervangen wordt en dan opnieuw op de lijst wordt geplaatst.

2. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op de hoogte te zijn van alle relevante veranderingen.

3. Als Extra innings gespeeld worden, tellen ze mee in alle markten tenzij Inning of Periodespecifiek .

4 ½ innings regel:

Als een wedstrijd stilgelegd of uitgesteld wordt, worden winnaars en verliezers van weddenschappen officieel gemaakt na minstens 5 volledig gespeelde innings, tenzij de thuisploeg aan de leiding staat na 4 ½ innings. Als een wedstrijd stilgelegd of uitgesteld wordt, dan wordt de winnaar bepaald door de score na de laatste volledige inning (tenzij de thuisploeg scoort en gelijkspeelt, of aan de leiding staat in de tweede helft van de inning. In dat geval wordt de winnaar bepaald door de score op het moment dat de wedstrijd stilgelegd wordt). Uitgestelde wedstrijden worden niet overgedragen.

6½ innings regel:

1. Totale en run-line weddenschappen (voor 7 innings wedstrijden) – De wedstrijd moet minstens 7 volledige innings tellen (of 6½ innings als het team dat het tweede aan slag is leidt) vooraleer de weddenschap geldig is. In het geval dat een Mercy regel van toepassing is, dan zullen alle weddenschappen blijven gelden op basis van de score op dat moment.

8 ½ innings regel:

Totale- en run-line (handicap) weddenschappen – De wedstrijd moet minstens 9 volledige innings tellen (8 ½ innings als de thuisploeg aan de leiding staat) voordat weddenschappen geldig zijn. Uitgestelde wedstrijden worden niet overgedragen. Winnaars in American en National League markten worden afgehandeld naargelang de winnaar van de twee League Championship Series in de play-offs.

Side- and Prop Betting:

Wanneer een wedstrijd wordt geschorst, worden winnaar en verliezers erkend na tenminste 5 wedstrijd-innings, of vier en halve innings (Zie 4 ½ innings regel) wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is. Wanneer een wedstrijd wordt geschorst, wordt de winnaar bepaald uit de score van de vorige, volledige inning. (Tenzij de thuisploeg scoort en gelijkmaakt of de leiding neemt in de laatste helft van de inning. In dat geval wordt de winnaar bepaald uit de score op het moment dat de wedstrijd geschorst wordt.) Inzet wordt terugbetaald wanneer de thuisploeg gelijkspeelt en de wedstrijd daarna wordt geschorst.

Totals Betting:

Bij het wedden op Total Runs, moet de wedstrijd tot 9 innings gespeeld worden voordat de weddenschap geldt (Zie 8 ½ innings regel acht en half wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is), tenzij het Wedstrijdtotaal reeds overschreden is. Wanneer de score het gequoteerde aantal reeds overschrijdt, worden weddenschappen op de ‘Over’ beschouwd als winnaars en weddenschappen op de ‘Onder’ als verliezers. Dit impliceert ook daar waar het natuurlijke resultaat van de wedstrijd de uitslag van de totale quota zou hebben bepaald (vb. de MLB wedstrijd wordt door de scheidsrechter vroegtijdig beëindigd of geschorst bij 5-5). Weddenschappen op 10 of 10.5 ‘Over’ worden beschouwd als winnaars en 10 of 10.5 ‘Onder’ als verliezers, omdat elke natuurlijke uitslag van de wedstrijd minstens 11 runs zou hebben.

Team Totaal:

Onderworpen aan de 8,5-innings-regel, BEHALVE daar waar het team totaal het gequoteerde totaal reeds overschrijdt. (wanneer het team totaal het gequoteerde totaal overschrijdt, worden weddenschappen over de ‘Over’ afgehandeld als winnaars en weddenschappen op de ‘Onder’ als verliezers.)

Run Line (Handicap) Wedden:

Bij het wedden op Run Lines (Handicaps) moet de wedstrijd tot 9 innings worden gespeeld (8 ½ wanneer de thuisploeg aan de winnende hand is) voordat weddenschappen gelden.

Individuele Innings Weddenschappen:

De volledige innings moeten worden afgemaakt voordat weddenschappen gelden, tenzij extra tijd geen veranderingen meer teweeg zouden kunnen brengen.

Winstmarges:

Onderhevig aan de 8 ½ innings regel. Afhandeling is inclusief extra innings voor de MLB. Als een MLB wedstrijd eindigt in een gelijkspel wanneer een wedstrijd afgelast/uitgesteld wordt, worden weddenschappen ongeldig verklaard.

Eerste x aantal innings weddenschappen:

Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat nadat de eerste x aantal innings gespeeld zijn. De volledige innings of periode moet gespeeld worden anders gelden weddenschappen niet tenzij extra speeltijd het resultaat niet kan beïnvloeden.

Scoort als eerste weddenschappen:

Het eerste team dat het vereiste aantal runs bereikt zal afgehandeld worden als winnaar. Weddenschappen op geen van beide vereisen de 8½ innings regel om afgehandeld te worden als winnaars.

Team dat als eerste scoort wint de wedstrijd:

8½ innings regel van toepassing.

Scoort als laatste

8½ innings regel van toepassing.

Speler en pitcher weddenschappen:

1. Winnende weddenschappen moeten de prestatie van de speler/pitchers tijdens de wedstrijd voorspellen. Match-up weddenschappen gelden maar als beide spelers in de officiële startopstelling vermeld worden.

2. Weddenschappen gelden als er 8 ½ innings gespeeld worden. In het geval dat een pitcher gewijzigd wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden (geen actie).

3. Weddenschappen geplaatst op totaal aantal honken worden berekend door alle hits/treffers die een speler maakt mee te rekenen: single = 1 honk, double = 2, triple = 3, home run = 4. Enkel deze hits/treffers gelden.

Regels die gelden tijdens de wedstrijd:

1. Alle weddenschappen die tijdens de wedstrijd geplaatst worden zijn geldig ongeacht welke pitchers starten.

2. Bij alle markten gelden extra innings tenzij vermeld als individueel-of periode- specifiek

3. Money line weddenschappen zijn onderhevig aan de 4 ½ Innings regel.

4. Totale / Run line weddenschappen zijn onderhevig aan de 8 ½ Innings regel.

5. Bij 9 Innings markten tellen extra Innings niet en deze zijn onderhevig aan de 8 ½ innings regel.

6. Inviduele Innings / Periodespecifiek: weddenschappen zijn pas geldig als de volledige Inning of periode gespeeld wordt, tenzij extra spel het resultaat niet kon beïnvloeden.

Enkel voor MLB Play-off Games:

Voor alle geschorste MLB play-off wedstrijden die worden (verder) gespeeld binnen 72 uur na schorsing, gelden alle geplaatste weddenschappen (worden afgehandeld na afronding van de wedstrijd). Wanneer de wedstrijd niet binnen de 72 uur na schorsing wordt (verder) gespeeld, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard, behalve wanneer de afhandeling van de weddenschap reeds bepaald is.

Non-MLB Baseball (inclusief Minor League Baseball):

8½ innings regel zijn van toepassing. Ondanks dat een Mercy Rule uitgesproken kan worden, zullen alle weddenschappen geldig zijn op de score op de tijd. Voor 7 innings spellen die gespeeld worden als onderdeel van een doubleheader, is de 6 ½ inning regel van toepassing.

Prop bets:

1. Reguliere Seizoen Reeksweddenschappen: Weddenschappen op de Reguliere MLB Seizoensreeks worden geplaatst op het resultaat van de eerste drie wedstrijden die in elke Reeks gespeeld worden. Pitchers worden niet vermeld op de lijst; alle inzetten zijn geldig ongeacht welke pitchers starten. Geen enkel team kan spelen tegen een andere tegenstander tussen de geplande wedstrijden door.

2. Er kunnen enkel weddenschappen geplaatst worden op de eerste drie gespeelde wedstrijden.

3. Weddenschappen gelden als er tenminste twee wedstrijden gespeeld worden. Als twee van de drie eerste wedstrijden uitgesteld of geannuleerd worden, zijn alle weddenschappen ongeldig.

4. Wedstrijden die stilgelegd worden zullen meetellen voor de rangschikking als de wedstrijd officieel verklaard wordt als reglementaire wedstrijd (4 ½ innings regel).

Reguliere Seizoensoverwinningen:

Inzetten gelden pas als alle 162 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld worden tenzij het eindresultaat al bepaald is.

Grand Salami:

De Honkbal Grand Salami wordt bepaald op het totale aantal runs gescoord in alle MLB wedstrijden die op die dag gespeeld worden (lokale tijd). Pitchers worden niet vermeld op de lijst. Voor alle geplande wedstrijden geldt de 8 ½ Innings regel. Als een wedstrijd geannuleerd of gestopt wordt voor 8 ½ Innings gespeeld werden, dan worden alle inzetten op de Grand Salami geannuleerd.

Afhandeling van weddenschappen:

Alle weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële score die vrijgegeven wordt door de officiële bron van de league.

Laatst bijgewerkt: 09/06/2017 op 10:00 CEST

Basketbal

Basketbal uit de VS (NBA/WNBA/NCAA/WNCAA)

1. Alle wedstrijden moeten starten op de lokale geplande tijd vooraleer weddenschappen gelden. Als de plaats waar de wedstrijd plaatsvindt gewijzigd wordt, dan blijven weddenschappen die reeds geplaatst werden gelden zolang de oorspronkelijke thuisploeg nog altijd als thuisploeg beschouwd wordt. Als een wedstrijd uitgesteld wordt naar een andere dag, of geannuleerd wordt voor de start van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

2. Extra tijd komt in aanmerking voor alle markten tenzij anders vermeld.

3. Win/Gelijk/Win en Dubbele Kans markten worden afgerekend op het resultaat van een wedstrijd aan het einde van de reguliere speeltijd, exclusief de extra tijd.

NBA

Reguliere speeltijd is 48 minuten. Er moeten minstens 43 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op NBA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 43 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

WNBA

Reguliere speeltijd is 40 minuten. Er moeten minstens 35 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op WNBA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 35 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

NCAA

Reguliere speeltijd is 40 minuten. Er moeten minstens 35 minuten gespeeld worden vooraleer weddenschappen geplaatst op NCAA wedstrijden gelden. Als een wedstrijd afgelast wordt voor gelijk welke reden voor er 35 minuten gespeeld werden, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden behalve de markten die onvoorwaardelijk bepaald werden. Als een officieel resultaat bekendgemaakt wordt, dan gelden alle weddenschappen.

Regels die gelden voor de wedstrijd, inclusief wedstrijd props:

1. “Onbeslist” regels zijn van toepassing op 2-way markten tenzij anders vermeld hieronder. Inzetten op enkelvoudige weddenschappen worden teruggestort en in het geval van meervoudige weddenschappen/parleys zal de selectie beschouwd worden als een “niet-deelname” (non-runner).

2. Wedstrijdwinnaar of “Money Line” – voorspel welk team de wedstrijd zal winnen. Extra tijd telt mee.

3. Handicap wedden of “puntenspreiding” – voorspel welk team de wedstrijd zal winnen nadat een handicap werd toegepast op de werkelijke score. Extra tijd telt mee.

4. Totaal aantal wedstrijd punten – voorspel of het totaal aantal punten gescoord in de wedstrijd hoger of lager dan een specifiek getal zal zijn. Inclusief extra tijd.

Speler Match-Ups/Prestaties

1. U kan inzetten op de prestatie van een genoemde speler in verschillende categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, vrije worpen. “Onbeslist” regels zijn van toepassing.

2. Relevante spelers moeten de teamoutfit dragen en het veld betreden vooraleer weddenschappen gelden. Extra tijd telt mee voor speler props tenzij anders vermeld.

3. Prestaties van individuele spelers worden gematcht voor weddenschapsdoeleinden in een speler match-up. Handicaps kunnen gebruikt en toegepast worden op de werkelijke score van iedere speler om het resultaat te bepalen. “Onbeslist” regels zijn van toepassing.

4. Dubbel/Dubbel: de speler moet 10 of meer behalen in twee van de volgende vijf statistische categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, steals.

5. Treble/Dubbel: de speler moet 10 of meer behalen in drie van de volgende vijf statistische categorieën: punten, rebounds, assists, blocks, steals.

Weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd

Als een wedstrijd uitgesteld of geannuleerd wordt na de start, dan blijven alle weddenschappen geplaatst op de wedstrijd en tweede helft geldig zolang het resultaat al bepaald werd of als er 5 minuten of minder van de geplande tijd overblijft op het moment van het uitstellen/afgelasten, anders worden weddenschappen ongeldig verklaard.

Helft weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd

De eerste helft moet voltooid zijn vooraleer weddenschappen geldig zijn. Als een wedstrijd uitgesteld of geannuleerd wordt na de start, moeten er 5 minuten of minder over zijn van de geplande tijd vooraleer weddenschappen geldig zijn, tenzij de afhandeling van de weddenschappen al bepaald is.

Kwart weddenschappen geplaatst tijdens de wedstrijd

Het kwart moet voltooid zijn vooraleer weddenschappen geldig zijn, tenzij de afhandeling van de weddenschappen al bepaald is.

Toekomstige speciale aanbiedingen/Toernooi props

1. Regulier NBA seizoen overwinningen/match-ups – team moet minstens 80 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld hebben vooraleer weddenschappen gelden tenzij het overgebleven aantal wedstrijden van het seizoen geen invloed kunnen hebben op het resultaat.

2. Wint divisie – NBA tie-break regels zijn van toepassing.

3. Wint de conference – het team dat doorgaat naar het NBA Championship wordt beschouwd als winnaar van de conference.

4. De afhandeling van alle markten wordt bepaald door de officiële ranglijst en statistieken verschaft door het bestuursorgaan van het toernooi, bv. NBA, WNBA, NCAA.

Eindwinnaar, divisie, conference en regionaal wedden

Alle weddenschappen gelden ongeacht relocatie of naamswijziging van het team of duur van het seizoen.

Series wedden

Weddenschappen worden ongeldig verklaard als het vastgelegde aantal wedstrijden (conform de respectievelijke besturende organisaties) niet allemaal gespeeld worden of gewijzigd worden.

Afhandeling van inzetten

Statistieken verschaft door de officiële score provider gepubliceerd op de officiële website van de relevante competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om inzetten af te handelen. Wanneer statistieken van een officiële score provider of website niet beschikbaar zijn of wanneer er significant bewijs is dat de officiële score provider of website niet correct is, zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om de weddenschap af te handelen.

In het geval dat consistent en onafhankelijk bewijs niet voor handen is of in het geval van significant tegenstrijdig bewijs, zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van onze eigen statistieken.

Alle andere basketbal

1. Extra tijd wordt meegerekend op alle markten tenzij anders aangegeven.

2. Win/Gelijkspel/Winst en Dubbele Kans markten worden afgehandeld naargelang het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd. Extra tijd wordt hier niet meegerekend.

3. Voor Speler Match-up weddenschappen moeten alle aangeduide spelers deelnemen aan de wedstrijd voordat de weddenschap geldt.

4. Wanneer een twee-speler-evenement onbeslist eindigt, in een gelijkspel of met het exacte aantal gequoteerde punten, en er vooraf geen mogelijkheid was om op gelijkspel in te zetten, dan is het eindresultaat een ‘push’. Als dit gebeurt, wordt de inzet voor een enkelvoudige weddenschap terugbetaald. Voor systeemweddenschappen wordt de selectie gezien als een non-runner en wordt de weddenschap afgehandeld naargelang de openstaande selecties.

5. Voor Wedstrijdhelften -Quarter Wedden moet de gehele wedstrijdhelft of –quarter afgemaakt worden voordat een weddenschap geldig is.

6. De wedstrijd moet volledig worden uitgespeeld voordat alle props, totale punten en speciale markten gelden. Wanneer de wedstrijd niet volledig gespeeld wordt, worden weddenschappen terugbetaald behalve voor die markten die zonder voorbehouden worden bepaald.

7. Extra tijd geldt voor alle speler props tenzij anders vermeld.

Laatst bijgewerkt: 16/02/2017 op 15:20 GMT.

Strandvoetbal

1. Alle Win/Gelijkspel/Win-, Over/Onder Goallijnen-, Handicaps- en Spreidingsmarkten worden afgehandeld aan het einde van de drie spelperioden. Extra tijd en strafschoppenreeksen worden niet meegerekend.

2. Alle andere voetbalregels zijn van toepassing.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Beachvolleybal

In het geval dat de genoemde spelers in een wedstrijd gewijzigd worden voor de wedstrijd begint dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard. In het geval dat een wedstrijd begint maar niet voltooid wordt, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard behalve voor markten waar het resultaat al bepaald is.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Bowls

Eindwinnaar wedden

Alle eindwinnaar weddenschappen blijven gelden zelfs als een selectie niet deelneemt.

Wedstrijd wedden

1. Een wedstrijd moet binnen de 48 uur van de originele geplande starttijd gespeeld worden, anders gelden weddenschappen niet.

2. Als een wedstrijd om de een of andere reden niet plaatsvindt (bv. een speler raakt geblesseerd en moet opgeven), dan zullen alle weddenschappen die voor de wedstrijd geplaatst werden ongeldig verklaard worden en worden alle inzetten teruggekeerd.

3. In het geval dat een wedstrijd begint, maar niet voltooid wordt dan zal de speler die doorgaat naar de volgende ronde als winnaar beschouwd worden.

4. In het geval dat een wedstrijd begint, maar niet voltooid wordt, dan zullen de volgende markten ongeldig verklaard worden, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd:

 • Wedstrijd handicap
 • Totaal aantal punten (2-way)
 • Totaal aantal sets
 • Totaal aantal punten oneven/even
 • Totaal aantal spelerspunten (2-way)
 • Set wedden / Correcte set score

Set/Ronde wedden

In het geval dat een set/ronde begint maar niet voltooid wordt, dan zullen de volgende markten ongeldig verklaard worden, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd:

 • Set handicap
 • Totaal aantal punten (2-way)
 • Totaal aantal sets/ends
 • Totaal aantal punten oneven/even
 • Totaal aantal spelerspunten (2-way)
 • Set wedden/Correcte set score

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT

Boksen

Afhandeling van weddenschappen

1. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het officiële resultaat dat bekendgemaakt wordt in de ring. Latere wijzigingen en verzoeken hebben geen invloed op de afhandeling (tenzij de wijziging gemaakt werd door een menselijk fout wanneer het resultaat bekendgemaakt werd).

2. Speler neemt niet deel aan een ronde – Als een bokser niet in staat is om deel te nemen aan de volgende ronde, zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de tegenstander die in de vorige ronde de wedstrijd gewonnen heeft.

3. Totaal aantal geplande rondes wordt gewijzigd – Alle eindwinnaar weddenschappen geplaatst op de wedstrijd en weddenschappen geplaatst op geannuleerde/uitgestelde gevechten worden ongeldig verklaard.

Gestaakte gevechten

1. Alle weddenschappen geplaatst op gevechten die gestaakt worden vooraleer ze voltooid werden, worden ongeldig verklaard, tenzij anders vermeld of tenzij dat de weddenschap al afgehandeld werd.

2. Alle weddenschappen worden ongeldig verklaard in het geval dat een bokser vervangen wordt.

Uitgestelde/Opnieuw georganiseerde gevechten

In het geval dat een gevecht uitgesteld, opnieuw georganiseerd of verplaatst wordt naar een andere locatie, dan zullen alle weddenschappen 14 dagen geldig blijven, beginnend vanaf de originele startdatum.

Wedstrijd prijzen

1. Winnende weddenschappen moeten voorspellen welke bokser het gevecht wint.

2. Voor afhandelingsdoeleinden starten gevechten nadat de bel gaat voor het begin van de eerste ronde. Voor deze weddenschap worden winstkansen aangeboden op het ‘gelijkspel’. Indien de wedstrijd eindigt in een gelijkspel, zullen alle weddenschappen op één van beide boksers afgehandeld worden als verliezend.

Ronde prijzen / Groep ronde prijzen

1. Winnende weddenschappen moeten de ronde of een groep rondes voorspellen waarin het gevecht zal eindigen.

2. Als het aantal rondes in een wedstrijd verminderd wordt met meer dan twee dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard. Als het aantal rondes in een partij verminderd wordt met twee of minder dan twee dan zullen enkel weddenschappen die geplaatst worden op de rondes die niet gevochten worden ongeldig verklaard worden tenzij anders aangevraagd voor het begin van het gevecht. In het geval dat de hoofden tegen elkaar botsen of er onder de gordel gebokst wordt waardoor de scorekaarten van de jury gebruikt moeten worden om de winnaar te bepalen voor dat het aantal geplande rondes afgewerkt wordt, dan zal de bokser die als winnaar beschouwd wordt gewonnen hebben door spelonderbreking op het moment dat de wedstrijd onderbroken werd. Voor weddenschappen geplaatst op “Wint op punten” moet het volledige aantal rondes voltooid worden vooraleer deze weddenschappen gelden. Als een van de boksers de ring niet meer instapt nadat de bel weerklonken heeft, dan wordt het gevecht gezien als geëindigd in de vorige ronde.

3. Als een gevecht gestopt wordt voor het volledige aantal rondes voltooid werd, of als een bokser gediskwalificeerd wordt en een beslissing gemaakt wordt op basis van punten, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op de ronde waarin het gevecht gestopt werd.

Hoe wordt het gevecht gewonnen prijzen / Wijze van overwinning

1. Winnende weddenschappen moeten de wijze waarop het gevecht gewonnen zal worden voorspellen.

2. KO, TKO of DQ – Knock-out (KO): wanneer de bokser niet rechtstaat nadat er tot 10 geteld wordt. Technische knock-out (TKO): wanneer een bokser drie keer neergeslagen wordt in dezelfde ronde en daardoor KO wordt verklaard (“three knockdown rule”) of als de scheidsrechter het gevecht stopt. Diskwalificatie (DQ): wanneer een bokser een overtreding begaat en daardoor de wedstrijd verliest.

3. Beslissing of technische beslissing – Beslissing gebeurt op basis van de scorekaarten van de jury. Technische beslissing: het gevecht kan niet verdergezet worden voor gelijk welke reden behalve KO/TKO of diskwalificatie. Ongeacht het afgesproken aantal rondes voltooid werd of niet, in het geval van een technische beslissing zullen weddenschappen ofwel afgehandeld worden als een bokser die wint door een technische beslissing ofwel als een technisch gelijkspel, aangezien er geen KO/TKO of DQ plaatsgevonden heeft.

Wedstrijd wedden (3-way)

Afgehandeld op de officiële regels van de scheidsrechter. Er zullen winstkansen op een gelijkspel aangeboden worden.

Wedstrijd wedden (2-way)

Afgehandeld op basis van de officiële regels van de scheidsrechter. Alle weddenschappen worden ongeldig verklaard in het geval van een gelijkspel.

Totaal aantal rondes

1. Voor afhandelingsdoeleinden, wanneer een halve ronde vermeld wordt dan geldt het punt aan de helft van de ronde als het punt waar minder dan/meer dan bepaald wordt. Bv: in een ronde van 3 minuten valt dit punt op 1 minuut en 30 seconden.

2. Gevecht eindigt in een gelijkspel of beslissing o.b.v. punten – in het geval dat het gevecht minder lang duurt dan de geplande duur dan zullen alle weddenschappen afgehandeld worden als “Gevecht eindigt niet in een gelijkspel of beslissing o.b.v. punten”.

3. Als het aantal rondes van een gevecht gewijzigd wordt nadat hiervoor een markt gecreëerd werd dan zullen alle weddenschappen geldig blijven tenzij het nieuwe aantal rondes resulteert in winstkansen die hoger zijn dan het totaal aantal rondes dat gevochten wordt.

Totaal aantal minuten

Winnende weddenschappen moeten de tijdsperiode (bv. 6-10 minuten) voorspellen waarin de totale duur van het gevecht vermeld wordt.

Gevechten - speciale weddenschappen

Knock-outs

Voor weddenschappen geplaatst op knockdowns moet een bokser fysiek neergeslagen worden door zijn tegenstander en de knockdown moet officieel geteld worden door de scheidsrechter. Of de bokser wordt neergeslagen en de scheidsrechter is van mening dat de bokser niet verder kan boksen en stopt het gevecht zonder dat er geteld wordt.

Even/oneven ronde wedden

Als het gevecht gewonnen wordt door een gelijkspel of door een beslissing op basis van punten, dan worden weddenschappen afgehandeld als verliezende weddenschappen.

Doeltreffende slagen

Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het officiële resultaat.

Totalen scorekaart jury

1. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële scorekaarten van de jury, die vlakbij de ring zit, aangekondigd door de scheidsrechter nadat de rondes voltooid zijn.

2. Als het gevecht niet gewonnen wordt door een gelijkspel of door een beslissing op basis van punten dan zullen alle weddenschappen ongeldig veklaard worden.

Wint een wereldtitel

Interimtitels tellen niet mee.

Eindwinnaar toernooi – regels

1. In het geval van een non-runner behouden wij ons het recht voor om een regel 4 aanpassing toe te passen op weddenschappen geplaatst op Eindwinnaar markten zoals “Super Six”, “Prizefighter”, etc.

2. Reserves kunnen toegevoegd worden.

3. Een klant die wedt op een non-runner zal zijn inzet teruggestort krijgen indien de bokser opgeeft voordat hij deelneemt aan de wedstrijd.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Cricket

Algemene Cricket Regels (voor alle vormen van het spel):

1. Wanneer de plaats van de wedstrijd wordt gewijzigd, gelden alle geplaatste weddenschappen, behalve wanneer thuis- en uitploeg worden gewisseld. Enkel in dit laatste geval worden weddenschappen ongeldig verklaard.

2. Wanneer een wedstrijd wordt geannuleerd, worden weddenschappen ongeldig verklaard, tenzij de wedstrijd binnen de 24 uur wordt gespeeld/hervat.

3. Tenzij er kan worden ingezet op een gelijkspel, zullen bij een gelijkspel alle weddenschappen ongeldig worden verklaard.

4. Wanneer een wedstrijd wordt geschorst omwille van externe omstandigheden (behalve slecht weer), worden alle weddenschappen ongeldig verklaard, tenzij de afhandeling reeds werd gemaakt.

5. Wanneer een inning eindigt tijdens een over, zal die over als afgerond beschouwd worden.

6. Totale Runs Volgende Over: Extras en Penalties worden meegerekend. De hele over moet worden afgewerkt voordat weddenschappen gelden.

7. Sessie Runs: Het totale aantal aan runs gescoord in de geselecteerde sessie (bijvoorbeeld Lunch tot Tea) beslist het resultaat van deze markt. Een minimum van 20 overs moeten plaatsvinden in een sessie om weddenschappen te laten gelden. Extra’s en penalty runs zitten hier bij ingegrepen.

8. Volgende Wicket Methode: Wanneer er geen wickets meer vallen in de inning, worden weddenschappen ongeldig verklaard. Het aftreden van de man aan slag telt niet als een wicket.

9. Runs in Volgende Wicket: Minstens 1 bal moet omver worden geworpen. Wanneer er geen verdere wickets vallen in die inning, wordt de weddenschap ongeldig verklaard, tenzij de afhandeling reeds werd gemaakt.

10. Hoogste Openings-Partnerschap: Weddenschappen zijn geldig wanneer beide openings-partnerschappen zijn afgerond en een uitslag werd vastgesteld. Een Openings-Partnerschap is de score bij de val van de eerste wicket.

11. Man van de Wedstrijd: Weddenschappen worden afgehandeld op het officiële resultaat, zoals bekendgemaakt door de belangrijkste televisieprovider.

12. Top Slagman/Bowler: Weddenschappen geplaatst op spelers die niet bij de startende 11 spelers behoren, worden ongeldig gemaakt. Elke speler bij de startende 11, maar die niet aan slag komt als Top Slagman (voor Slagman) of als Top Bowler (voor bowlers), zal worden gezien als verliezend. Dead heat regels gelden in geval van gelijkspel.

13. Volgende Man/Slagman Uit: Wanneer een speler met blessure naar de kant moet, worden weddenschappen ongeldig verklaard.

14. Runs/Wickets in een specifiek aantal overs: Het exacte aantal overs moet worden gebowled¸ voordat een weddenschap geldig is.

15. Een inning wordt beschouwd als afgerond wanneer een team volledig out is, het team het einde van de inning aangeeft of de wedstrijd gewonnen werd.

16. Elke weddenschap waarin afhandeling heeft plaatsgevonden wordt als geldig beschouwd.

Testwedstrijden/Eerste Klasse 4 of 5 Dag-Wedstrijden

1. Wedstrijden Wedden/Gelijkspel Inzet Terug/Dubbele Kans: Weddenschappen worden afgehandeld naar de officiële resultaten wanneer er minstens één bal werd gebowled.

2. In het geval van gelijkspel gelden dead heat regels en worden weddenschappen op gelijkspel gezien als verliezend.

3. Declaratie wordt beschouwd als het einde van een inning.

4. Top Slagman: Tenzij anderzijds aangegeven, gelden enkele 1ste Inning Runs. Bij gelijkspel moet een minimum van 50 overs gebowled worden.

5. Slagman Runs: Tenzij aangegeven, tellen enkel 1ste inning runs mee.

6. Slagman Wedstrijd Weddenschappen: Beide spelers moeten de crease bereiken

7. Slagman zal 50/100 scoren: Weddenschappen worden als geldig beschouwd wanneer de slagman 1 bal heeft gevangen, en zijn score telt alleen wanneer hij aan het einde van de innings niet out is.

8. Speler Wickets Wedstrijd: Weddenschappen gelden wanneer een speler 1 bal bowlt. Tenzij anders vermeld, geldt enkel de 1ste inning.

9. 100 in een Wedstrijd: Bij gelijkspel moet een minimum van 200 overs gebowled worden.

10. 100 in de Inning:Een minimum van 50 overs moet worden gebowled, tenzij de inning werd besloten.

11. Totaal Sixes Wedstrijd/Meeste Sixes Wedstrijd: Bij gelijkspel moet een minimum van 200 overs gebowled worden. De uitkomst is gebaseerd op alle prestaties waarvoor de slagman 6 runs krijgt.

12. Leiding Eerste Inning: Beide teams moeten hun 1ste inning hebben afgewerkt, voordat geplaatste weddenschappen gelden.

Twenty20

1. Matchwinnaar wordt bepaald naargelang het officiële resultaat. Duckworth/Lewis Resultaten en Super Overs tellen mee.

2. Wanneer de officiële uitslag een gelijkspel is, en er geen winst bij gelijkspel werd bepaald, worden alle Matchwinnaar weddenschappen als ongeldig beschouwd.

3. Top Slagman: Innings moeten worden afgewerkt; 20 overs worden gebowld; of een team moet volledig out zijn.

4. Slagman Wedstrijd Weddenschappen: Beide spelers moeten de crease bereiken.

5. Slagman zal 50/100 scoren: Weddenschappen worden als geldig beschouwd wanneer de slagman 1 bal heeft gevangen. Innings moeten worden afgewerkt; 20 overs worden gebowld; of een team moet volledig out zijn.

6. Speler Wickets Wedstrijd: Weddenschappen worden als geldig beschouwd wanneer de slagman 1 bal heeft gevangen. Innings moeten worden afgewerkt; 20 overs worden gebowld; of een team moet volledig out zijn.

7. Totaal of Meeste Sixes/Fours/Wides/Maidens/Run Outs/Ducks/Stumpings/Verloren Wickets/Extras van de wedstrijd: beide innings moeten voltooid worden met elk 20 overs (tenzij het team volledig uitgeschakeld (“all out”) is). Voor afhandelingsdoeleinden, wordt het resultaat voor “Meeste aantal Sixes of Fours in de wedstrijd” gebaseerd op alle worpen waar 4 runs worden toegeschreven aan de batsman.

Eén-Dags-Wedstrijden (40 of 50 Overs)

1. Matchwinnaar wordt bepaald naargelang het officiële resultaat. Duckworth/Lewis Resultaten en Super Overs tellen mee.

2. Wanneer de officiële uitslag een gelijkspel is, en er geen winst bij gelijkspel werd bepaald, worden alle Matchwinnaar weddenschappen als ongeldig beschouwd.

3. Top Slagman: Wanneer (slechte) weersomstandigheden de wedstrijden beïnvloeden, moet minstens de helft van de toegewezen overs gebowld worden.

4. Slagman Wedstrijd Weddenschappen: Beide spelers moeten de crease bereiken.

5. Slagman zal 50/100 scoren: Weddenschappen worden als geldig beschouwd wanneer de slagman 1 bal heeft gevangen. Innings moeten worden afgewerkt; 20 overs worden gebowld; of een team moet volledig out zijn.

6. 50/100 in een Wedstrijd: Wanneer (slechte) weersomstandigheden de wedstrijden beïnvloeden, moet minstens het aantal toegewezen overs – 10 gebowld worden, of een team moet volledig outzijn.

7. Speler Wickets Wedstrijd: Weddenschappen zijn geldig bij slechte weersomstandigheden wanneer een speler 1 bal bowlt. Minstens het aantal toegewezen overs – 10 moet gebowld worden, of een team moet volledig out zijn.

8. Totaal of Meeste Sixes/Fours/Wides/Maidens/Run Outs/Ducks/Stumpings/Verloren Wickets/Extras van de wedstrijd: beide innings moeten voltooid worden met de volledig toegewezen 40 of 50 overs (tenzij het team volledig uitgeschakeld (“all out”) is). Voor afhandelingsdoeleinden, wordt het resultaat voor “Meeste aantal Sixes of Fours in de wedstrijd” gebaseerd op alle worpen waar 4 runs worden toegeschreven aan de batsman.

Reeks Wedden

1. Reeks Winnaar: Weddenschappen worden afgehandeld naar het officiële resultaat.

2. Correcte Score Serie: Weddenschappen worden afgehandeld naar het officiële resultaat. Wanneer het vooraf aangegeven aantal wedstrijden in de serie wordt gewijzigd, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

3. Top Slagman/Wicketnemer Reeks: Dead heat regels zijn van toepassing. Elke speler die minstens 1 maal tot de startende 11 behoort, wordt gezien als een deelnemer.

4. Slagman/Bowler Wedstrijd Weddenschap: Elke speler die minstens 1 maal tot de startende 11 behoort, wordt gezien als een deelnemer.

5. Weddenschappen worden gezien als ongeldig wanneer het volledige aantal vooropgestelde wedstrijden niet wordt afgewerkt.

Laatst bijgewerkt: 18/11/2016 op 11:00 op GMT.

Curling

Alle wedstrijden worden afgehandeld op basis van de eindscore, ongeacht het aantal ends dat werd gespeeld. Extra ends worden hierbij ook meegerekend. Deze regel geldt voor Wedstrijd Weddenschappen, Handicaps en Totale Weddenschappen.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Wielrennen

Alle weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat van de podiumpresentatie. Indien er geen podiumpresentatie plaatsvindt, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van het resultaat dat meteen door het officiële bestuursorgaan bekendgemaakt wordt, ongeacht latere navraag.

Wedstrijd & etappewinnaar

1. Alle eindwinnaar of etappewinnaar weddenschappen geplaatst op individuele renners zullen ongeldig verklaard worden indien een renner niet aan de start van een wedstrijd of etappe verschijnt. Weddenschappen blijven wel gelden als de renner opgeeft nadat hij deelgenomen heeft aan de competitie of etappe. We behouden ons het recht voor om regel-4 vermindering toe te passen in het geval van één of meerdere non-runners.

2. Bolletjestrui, Groene Trui, Beste jongere en andere categorieën – weddenschappen op deze categorieën worden afgehandeld op basis van het officiële resultaat dat bekendgemaakt wordt op de laatste dag van een specifieke ronde. Eventuele latere diskwalificaties zullen niet meegeteld worden voor afhandelingsdoeleinden.

3. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de renners die de beste eindpositie behalen. In het geval dat renners binnen dezelfde tijd eindigen in het officiële klassement dan zal de hoger geklasseerde renner als winnaar beschouwd worden. Dead heats worden enkel maar afgehandeld als dead heat als beide renners geclassificeerd worden als aangekomen op dezelfde positie / binnen dezelfde tijd.

Wedstrijd/Groep wedden – Etappe en Algemeen klassement

1. Minstens één van de renners of teams moet de etappe of wedstrijd uitrijden, anders gelden weddenschappen geplaatst op de wedstrijd markt niet.

2. Bovendien moeten alle renners of teams aan de etappe of de wedstrijd starten anders gelden weddenschappen niet.

3. Als beide/alle renners waarop winstkansen aangeboden worden de etappe of wedstrijd niet uitrijden, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard.

4. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de renner die de beste eindpositie behaalt. In het geval dat twee of meer renners op hetzelfde moment over de aankomstlijn rijden, dan geldt de renner die als hoogste geclassificeerd staat als winnaar. Dead heats worden enkel maar zo afgehandeld als beide renners geclassificeerd worden als aangekomen op dezelfde positie / binnen dezelfde tijd.

5. Wanneer weddenschappen aangeboden worden op één renner tegenover het peloton voor een bepaalde etappe of eindwinnaar markt, dan moet de renner in kwestie de wedstrijd starten, anders gelden weddenschappen niet. Indien de renner in kwestie niet start, dan zullen alle weddenschappen ongeldig gemaakt worden.

Evenement – speciale acties

Alle weddenschappen blijven gelden zelfs als een selectie niet deelneemt. Het specifieke evenement moet volledig voltooid worden (het aantal etappes dat vooraf vastgelegd werd), anders worden weddenschappen ongeldig verklaard tenzij het resultaat al bepaald is. Voor speciale acties i.v.m. “aantal renners” moet het vastgelegde aantal teams aan het specifieke evenement starten, anders gelden weddenschappen niet.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Darts

Eindresultaat Wedden:

Alle weddenschappen op deelnemers die om elke mogelijke reden niet blijken deel te nemen, worden gezien als verliezend.

Set/Leg/Handicap/Speciaal Wedden:

Het volledige vereiste aantal sets/legs om een wedstrijd te winnen, moet bereikt worden. Wanneer, om welke reden ook, de winst naar een tegenstander gaat voordat aan het vereiste aantal sets/legs werd voldaan, wordt de Set/Leg/Handicap/Speciaal Weddenschap als ongeldig beschouwd, tenzij een vervolg van de wedstrijd geen invloed meer zou kunnen uitoefenen op het resultaat.

Wedstrijd Wedden:

Van zodra 1 leg wordt afgewerkt, worden alle geplaatste weddenschappen als geldig beschouwd naargelang het officiële resultaat.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Esports

1. All bets will be settled on the official result supplied by the tournament officials.

2. Should the team line-up change once the markets have closed, all bets will stand. This applies to team/personnel changing after the event has begun. If a team starts with its line-up, and then a participant experiences connection errors, if another person stands in for them, all bets placed on that event will stand.

3. Should performance be hindered in any way, we reserve the right to void all bets on that game. For example, if a server change leads to a team’s performance being hindered in such a way that they are not able to play at a competitive level.

4. Un-played or postponed matches not played within 3 hours from the original start time, will be voided. Does not apply for LAN events (see LAN events).

5. If a tournament is not completed, all outright bets will be void.

6. Totals: If the map is not completed, all bets are voided.

7. Correct Score: If the match is not completed, all bets are void.

8. To win a map: If the match is not completed, all bets will be void.

9. Match Betting: Match Betting: If a match is started, but not completed, then all bets will be void, unless the team/player is disqualified, in which case the team/player progressing to the next round will be deemed the winner.

10. Outright Betting: Non-Starter – No Bet. Rule 4 may apply. If a team/player plays at least one map, they will be considered an entrant. If that team later does not complete the tournament, they will be settled as a loser. Each way bets – dead heat rules may apply.

11. A team ‘tapping out’ will be settled as a loss. For example, if a team calls GG before the final objective is achieved.

LAN

1. In the case of LAN events, un-played or postponed matches, not played within 48 hours from the original start time, will be voided.

2. Any change in venue, all bets stand.

Dota 2

1. Map Betting: in the event of a draw, win/win market will be voided.

2. All time based bets are settled on the in-game clock, and does not include the period before creeps spawn.

3. First blood markets are not time sensitive, and will be settled on the first kill of the game.

4. Voor weddenschappen die betrekking hebben op torens (towers), worden alle vernielde torens als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt.

5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op kazernes (barracks), worden alle vernielde kazernes als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt. De “Ranged” en “Melee” kazernes tellen mee als afzonderlijke kazernes waardoor ieder team in totaal zes kazernes ter beschikking heeft.

6. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden (exclusief “First Blood), zijn de officiële uitzending of API game (indien deze beschikbaar is) belangrijk om te bepalen of de dood van een Held meegerekend wordt als een moord. Bijvoorbeeld, ingeval een Held vermoord wordt door een toren of een creep, en dit zonder toedoen van een Held van de tegenpartij, dan kan dit niet geregistreerd worden als moord op de uitzending, waardoor het eveneens niet meetelt als moord met het oog op de afhandeling van de weddenschap.

7. Met betrekking tot weddenschappen op First Blood, moet de uitzending of de officiële API score de moord registreren als First Blood. Waar, bijvoorbeeld, een moord ontkend wordt door een teamgenoot, kan het eventueel niet als First Blood beschouwd worden. Dit ongeacht of het als moord geregistreerd is op de broadcast kill counter. In dat geval wordt het niet beschouwd als First Blood voor het afhandelen van de weddenschap. Om twijfel te vermijden worden alle moordmarkten buiten First Blood afgehandeld zich baserende op de kill counter, maar een moord die geregistreerd is op de kill counter wordt enkel beschouwd als First Blood indien het zo aangekondigd is.

8. Met betrekking tot weddenschappen op Roshans, wordt het team dat de laatste treffer uitdeelt aan Roshan geacht Roshan gedood te hebben (zoals bepaald door de uitzending of spel API indien deze beschikbaar is), ongeacht de speler die de aegis van de onsterfelijkheid opraapt.

9. Voor weddenschappen die betrekking hebben op het volgende team dat een bepaald objectief haalt of het team dat het meeste objectieven behaalt, en waar een “geen” of “gelijk” optie wordt aangeboden en het een winnend resultaat betreft, worden weddenschappen op een van beide teams als verliezend beschouwd. Waar geen zulke selectie wordt aangeboden, worden alle weddenschappen op die markt ongeldig verklaard en inzetten vergoed.

10. Als een team zich overgeeft, zijn de weddenschappen geldig en worden weddenschappen die betrekking hebben op Roshans, kazernes en moorden afgehandeld op basis van de situatie ten tijde van de overgave.

Counter-Strike/CS:GO

1. All bets, unless otherwise specified, are settled based on regulation time (Plus Overtime).

2. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden met een mes, moord via een Molotov of He Granaat, worden alleen moorden die gepleegd worden door de tegenpartij in beschouwing genomen.

3. Weddenschappen die betrekking hebben op moord met een mes, moord via een Molotov en He Grantaat, worden alleen maar tijdens de ronde in beschouwing genomen. Alle weddenschappen met betrekking op moord met een mes, Molotov of He Granaat die na deze ronde plaatsvinden, worden niet in beschouwing genomen.

4. Weddenschappen die betrekking hebben op een bombardement, worden enkel in beschouwing genomen wanneer het bombardement plaatsvindt tijdens de ronde; wanneer het bombardement plaatsneemt na de ronde, dan wordt dit niet in beschouwing genomen.

5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op het aantal van moorden van een specifieke speler, tellen alleen de moorden mee die tijdens die ronde zijn gepleegd; alle moorden die buiten deze ronde plaatsvinden worden niet in beschouwing genomen.

League of Legends

1. Map Betting: in the event of a draw, win/win market will be voided.

2. All time based bets are settled on the in-game clock, and does not include the period before minions/creeps spawn.

3. First blood markets are not time sensitive, and will be settled on the first kill of the game.

4. Voor weddenschappen die betrekking hebben op torens (towers), worden de vernielde torens als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt.

5. Voor weddenschappen die betrekking hebben op inhibitoren, worden alle vernielde inhibitoren als verwoest door de tegenpartij beschouwd, zelfs als de laatste treffer van een creep komt. Voor alle weddenschappen die betrekking hebben op het aantal vernielde inhibitoren, telt ieder van de zes inhibitoren slechts eenmaal mee, zelfs als ze vernield is, herspawnt en daarop opnieuw vernield wordt. Voor weddenschappen die de volgende vernielde inhibitor omvatten, telt iedere vernieling van een inhibitor afzonderlijk mee, zelfs als het herspawnt en voor een tweede opeenvolgende keer vernield wordt.

6. Voor weddenschappen die betrekking hebben op moorden (inclusief “First Blood”, dat in League of Legends synoniem staat voor de eerste moord op de map), zijn de officiële uitzending of API game (indien deze beschikbaar is) belangrijk om te bepalen of de dood van een Held meegerekend wordt als een moord. Bijvoorbeeld, ingeval een Held vermoord wordt door een toren of een creep, en dit zonder toedoen van een Held van de tegenpartij, dan kan dit niet geregistreerd worden als moord op de uitzending, waardoor het eveneens niet meetelt als moord met het oog op de afhandeling van de weddenschap.

7. Voor weddenschappen die inhouden dat het volgende team een bepaald objectief haalt of het meeste van de vooropgestelde objectieven behaalt, en waar een “geen” of “gelijk” optie wordt aangeboden en er sprake is van een winnend resultaat, dan worden die weddenschappen op een van beide teams als verliezend beschouwd. Waar geen zulke selectie wordt aangeboden, worden alle weddenschappen op die markt ongeldig verklaard en inzetten vergoed.

8. Als een team zich overgeeft, blijven de weddenschappen geldig. Weddenschappen die betrekking hebben op draken, barons en moorden, baseren zich voor hun finale afhandeling op de situatie ten tijde van de overgave.

Starcraft 2

No draw market will be available in the win/draw/win; as such, bets placed on the win/win market, will be voided in the eventuality of a draw.

Last updated: 16/11/2016 at 13:00 GMT.

Veldhockey

1. Wanneer een evenement geschorst of uitgesteld wordt, blijven weddenschappen gelden als het evenement binnen de 36 uur, op dezelfde plaats, wordt gespeeld. Wordt het op een andere plaats gespeeld, wordt de weddenschap ongeldig gemaakt en de inzet terugbetaald.

2. Alle winstkansen van een wedstrijd zijn gebaseerd op het resultaat na 70 minuten wedstrijd, tenzij anders aangegeven. Weddenschappen worden afgehandeld naargelang de score na deze 70 minuten, inclusief blessuretijd. Extra tijd of strafschoppenreeksen worden niet meegerekend.

3. Elke hockeywedstrijd die wordt afgebroken voordat de 70 minuten zijn afgerond, worden als ongeldig verklaard, tenzij de wedstrijd de volgende dag gespeeld wordt, of wanneer bij het moment van schorsing de uitslag van de wedstrijd reeds bekend is, dan blijft de weddenschap wel geldig.

4. Wanneer de locatie van de wedstrijd wijzigt, worden weddenschappen als ongeldig verklaard.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Floorball

Weddenschappen zijn enkel geldig op wedstrijden die op de vooraf geplande datum van start gaan. Wanneer een wedstrijd wordt geschorst of uitgesteld voor deze vooraf geplande datum, of wanneer de wedstrijd niet volledig wordt beëindigd, worden weddenschappen op deze wedstrijd als ongeldig verklaard.

Tenzij anders vermeld door Betway, zullen alle wedstrijden afgehandeld worden op basis van het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Voetbal

1. Tenzij anders aangegeven, worden alle weddenschappen op voetbalwedstrijden afgehandeld na 90 minuten speeltijd, inclusief blessuretijd. Wedstrijden die specifiek onder de ‘Jeugd’-noemer vallen (wedstrijden tussen teams met spelers, man of vrouw, die allemaal jonger zijn dan 23 jaar duren soms slechts 80 minuten). Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zich bewust te zijn van deze regels voordat hij/zij een weddenschap plaatst. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt voor het laatste fluitsignaal, zijn alleen die weddenschappen geldig, die kunnen afgehandeld worden voor het moment dat de wedstrijd wordt gestaakt. Alle andere weddenschappen worden ongeldig verklaard. Alle andere weddenschappen worden geannuleerd, tenzij het aantal resterende minuten van de wedstrijd voltooid wordt binnen de 24 uur voor competitiewedstrijden en binnen de 72 uur voor bekerwedstrijden.

2. Wanneer een reguliere seizoens-wedstrijd niet wordt gespeeld of wordt uitgesteld op de geplande datum, voor elke mogelijke reden, dan blijven alle weddenschappen de volgende 24 uur geldig. Wanneer de (hervatting van de) wedstrijd niet plaatsvindt op de dag na de vooraf geplande datum, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

3. Lange termijn markten binnen een wedstrijd blijven geldig, bijvoorbeeld wanneer teams zich moeten kwalificeren na een gelijkspel.

4. Om te kwalificeren moeten weddenschappen afgehandeld worden naar de officiële uitslag van het evenement op de dag zelf, en niet op een navolgende beslissing van een relevant bestuursorgaan.

5. Om binnen het reglement te vallen zal de afhandeling van weddenschappen gebaseerd zijn op het klassement aan het einde van het seizoen, en niet op een navolgende beslissing van een relevant bestuursorgaan.

Top Doelpuntenmaker:

1. In de League Top Doelpuntenmaker markten zijn play-off wedstrijden inbegrepen. Dead Heat regels gelden.

2. Op alle wedstrijden worden zowel enkelvoudige- als meervoudige weddenschappen geaccepteerd.

3. Wanneer er ‘Eindwinnaar-‘ of ‘Om te Kwalificeren’-prijzen aangeboden worden voor een wedstrijd zullen deze de prijs aangeven per team om naar de volgende ronde door te gaan of om het toernooi/de cup te winnen, dit inclusief extra tijd of strafschoppenreeksen. Wanneer er zowel Wedstrijdprijzen en Eindwinnaar-prijzen worden aangeboden op een wedstrijd, wordt hieronder begrepen dat de weddenschappen gelden voor wedstrijdprijzen, tenzij er specifiek om Eindwinnaar- of ‘Om te Kwalificeren’-prijzen wordt gevraagd.

4. Weddenschappen worden geaccepteerd vóór de werkelijke tijd van aftrap. Wanneer een weddenschap onopzettelijk wordt geaccepteerd, ook nog na het moment van aftrap, wordt de weddenschap als non-runner (ongeldig) verklaard.

Doelpuntenmaker Markten:

Doelpuntenmaker geschillen: In geval van dispuut over wie een goal heeft gescoord, wordt de afhandeling gemaakt op basis van het resultaat dat bekendgemaakt wordt door een officieel bestuursorgaan, bv. UEFA voor de Champions League, FIFA voor WK-kwalificatiewedstrijden.

Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker:

Een mogelijkheid wordt aangeboden om te kiezen voor “Geen Doelpuntenmaker” in een wedstrijd. Eigen doelpunten worden niet meegerekend en in het geval dat het eerste/volgende doelpunt een eigen doelpunt is, wordt de volgende doelpuntenmaker, beschouwd als de eerste doelpuntenmaker. Weddenschappen op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd zullen als ongeldig beschouwd worden. Voor eerste/volgende doelpuntenmaker, zullen weddenschappen op spelers die niet spelen voordat het eerste doelpunt valt, als ongeldig beschouwd worden. De Operator tracht alle spelers van het team te quoteren, echter, wanneer het eerste/laatste/volgende doelpunt wordt gescoord door een speler die niet op de lijst staat, telt deze speler toch als winnaar. Voor weddenschappen op de Laatste Doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat, ongeacht ze tijdens het moment van het laatste doelpunt op het veld staan of niet.

Willekeurige Doelpuntenmaker:

Deze weddenschap voorspelt of een bepaalde speler van één van de teams zal scoren tijdens de wedstrijd, op een willekeurig moment. Weddenschappen gelden tot het laatste fluitsignaal, Extra Tijd en Strafschoppenreeksen niet meegerekend. Eigen doelpunten worden niet meegerekend. Meervoudige weddenschappen op willekeurige doelpuntenmaker- weddenschappen zijn toegestaan. Voor weddenschappen op Willekeurige Doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat.

Eerste Doelpuntenmaker Verzekering:

Wanneer een Eerste Doelpuntenmaker Verzekering aangeboden wordt, worden winnende weddenschappen uitbetaald aan de prijs weergegeven voor de geselecteerde speler, indien deze het eerste doelpunt maakt binnen de 90 minuten. Bij alle volgende doelpunten die de geselecteerde speler maakt tijdens 90 minuten spelen (exclusief eigen doelpunten), wordt de weddenschap afgehandeld als een verliezende weddenschap, waarbij de inzet teruggestort wordt. Deze is onderhevig aan de maximale terugstorting op dat moment.

Doelpuntenmaker Head to Head (H2H):

Beide spelers moeten de wedstrijd starten voordat de weddenschap geldt.

Scorecast:

Deze weddenschap voorspelt tegelijk wie de eerste goal scoort en wat de eindscore zal zijn. Aangezien deze twee weddenschappen in deze dubbel gelijkaardig zijn, wordt voor de Scorecast een specifieke, aantrekkelijke winstkans aangeboden. In het geval dat de gekozen speler niet speelt voordat de eerste goal valt, wordt de weddenschap omgezet naar een enkelvoudige weddenschap waarbij de eindscore nog steeds kan winnen. Eigen doelpunten worden niet meegerekend en in het geval dat het eerste doelpunt een eigen doelpunt is, wordt voor de Scorecast gekeken naar de volgende doelpuntenmaker. Wanneer er enkel eigen doelpunten gemaakt worden in de wedstrijd, of wanneer de wedstrijd eindigt in 0-0, worden weddenschappen op alle spelers als doelpuntenmaker als verliezend beschouwd.

Rugnummers:

1. Deze weddenschap voorspelt of de som van de rugnummers van alle doelpuntenmakers over, tussen of onder een bepaald aantal zal zijn. Eigen doelpunten worden meegeteld. In geval van dispuut over wie een goal heeft gescoord, wordt de afhandeling gemaakt op basis van de uitspraak gemaakt door het officiële bestuursorgaan aan het einde van de wedstrijd. In deze markt wordt enkel rekening gehouden met de reguliere speeltijd (90 min + blessuretijd), niet met extra tijd of strafschoppenreeksen.

2. Wanneer er geen team als thuisploeg wordt bepaald, bv. Wedstrijden op neutraal terrein, dan wordt het linkse team tijdens de wedstrijdopvolging vooropgesteld als thuisploeg en het rechtse team als uitploeg.

Correcte Score:

We bieden zoveel mogelijk score-uitkomsten aan als we noodzakelijk achten. Wanneer de uiteindelijke wedstrijdscore geen optie was die we aanboden, geldt deze uiteindelijke wedstrijdscore toch als winnaar.

Totaal Goal Minuten – Som Goal Minuten:

Alle goals die in de blessuretijd van de eerste helft vallen, tellen voor 45 minuten, en alle goals in de blessuretijd van de tweede helft tellen voor 90 minuten. Voorbeeld: Liverpool (2) – Arsenal (1). Goals werden gescoord in de 21’, 65’ en 83’ minuut en het Totaal Goal Minuten is daarom 169 minuten. Dit werkelijke totaal wordt daarna vergeleken met de gequoteerde spreiding van uw aantal Totaal Goal Minuten.

Score op gelijk welk moment

winnende weddenschappen moeten de score op gelijk welk moment tijdens de wedstrijd voorspellen.

Tijdsperiode markten:

1. om het afhandelen van de weddenschappen vlotter te laten verlopen, zal volgende tabel gebruikt worden om de tijdsperiode te bepalen waarin een goal als gescoord beschouwd wordt.

Tijdsband Verstreken tijd op de match klok (mm:ss)
1 -15 min. 00:01 – 15:00
16 – 30 min. 15:01 – 30:00
31 – 45 min. 30:01 – 45:00 (goals gescoord tijdens de blessure tijd van de eerste helft gelden ook in deze tijdsband)
46 – 60 min. 45:01 – 60:00
61 – 75 min. 60:01 – 75:00
76 – 90 min. 75:01 – 90:00 (goals gescoord tijdens de blessure tijd van de tweede helft gelden ook in deze tijdsband)

2. De regeling zal gebaseerd worden op de opgenomen goal tijden van de officiële website van de competitie in kwestie of in het geval dat deze gegevens niet publiek verkrijgbaar zijn, van de gegevens verstreken door onze gegevens providers.

3. Own goals worden beschouwd als goal voor de andere ploeg. (B.V. Indien de uitploeg een own goal scoort wanneer de match klok op 25:15 staat, zal deze goal beschouwd worden als een goal van de thuisploeg op 25:15)

Tijd van de goal/ thuisploeg tijd van eerste goal/ uitploeg tijd van eerste goal/ Tijd van laatste goal/ thuisploeg tijd van laatste goal/ uitploeg tijd van laatste goal

Winnende inzetten moeten de tijdsband voorspellen waarin de eerste goal/ thuisploeg eerste goal/ uitploeg eerste goal/ laatste goal/ laatste thuisploeg goal/ laatste uitploeg goal worden gescoord.

Goals gescoord tussen minuten

Winnende inzetten moeten voorspellen of een goal al dan niet gescoord wordt binnen de tijdsband geïndiceerd in de markt titel (bv. Een inzet op de ‘Ja’ selectie in de ‘Goal gescoord tussen 61 – 75e min. Markt zal verwerkt worden als een winnaar als de goal gescoord word door ofwel de thuis of uitploeg tijdens de 61 – 75e min. Tijdsband).

Win/gelijkspel/win tussen minuten

Winnende inzetten moeten het resultaat (1/X/1) voorspellen, gebaseerd op het aantal goals gescoord door eender welke ploeg tijdens een gespecifieerde tijdsband (bv. Als de score op het einde van de eerste helft 2 – 1 is, in het voordeel van de thuisploeg, en geen goal wordt gescoord tijdens de 46 – 60 min. Tijdsband in de tweede helft, is het resultaat van een ‘Win/gelijkspel/win tussen 46 – 60 min ‘X’).

Goal gescoord voor minuten (opgenomen)

1. Winnende inzetten moeten voorspellen of een goal al dan niet gescoord zal worden voor de geïndiceerde minuten in de markt titel vervallen (bv. Een inzet op de ‘Ja’ selectie op ‘Goal gescoord voor de 30e minuut (opgenomen)’ zal verwerkt worden als winnende indien eender welke ploeg een goal scoort voor 30:00 verstreken is op de match klok).

2. De regeling zal gebaseerd worden op de opgenomen goal tijden van de officiële website van de competitie in kwestie of in het geval dat deze gegevens niet publiek verkrijgbaar zijn, van de gegevens verstreken door onze gegevens providers.

Corners:

Een Corners-weddenschap voorspelt of het totale aantal corners in een wedstrijd onder, exact, of over een specifiek aantal zal zijn. Enkel getrapte corners worden meegerekend. Corners die werden gegeven, maar niet getrapt worden, (bv.: een corner die toegekend werd maar de scheidsrechter fluit de eerste helft af vooraleer de hoekschop genomen wordt), tellen niet mee.

Eerste Corner:

Een eerste corner-weddenschap voorspelt welk team de eerste corner van de wedstrijd zal trappen. Wanneer er geen corners worden genomen, worden alle weddenschappen als verliezend beschouwd.

Meeste Corners:

Deze weddenschap voorspelt welk team aan het einde van de wedstrijd de meeste corners zal getrapt hebben (gebaseerd op de handicap, wanneer van toepassing). Een handicap is van toepassing op totale som van de corners van elk team, om te bepalen welk team de handicap wint.

Wedden op het aantal kaarten:

Gele kaarten tellen mee voor 1 punt en rood (of tweede keer geel) voor 2 punten. Voor twee gele kaarten worden 2 punten aangerekend, en niet 3 (hetzelfde als rood). Eén speler kan daarom niet meer dan 3 kaarten krijgen. Spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd of leden van het leidend personeel die een rode kaart krijgen tellen niet mee voor deze weddenschap. Spelers die van het veld gestuurd worden nadat de wedstrijd afgefloten werd, tellen niet mee voor deze weddenschap.

Wedstrijd Handicap:

een specifiek aantal goals wordt toegekend als “handicap” aan een van de teams. Dat cijfer wordt dan toegevoegd aan het aantal goals dat het team gescoord heeft aan het einde van de wedstrijd. Deze weddenschap voorspelt welk team de wedstrijd wint nadat de handicap toegevoegd werd aan het eindresultaat.

Totaal aantal Goals:

Deze weddenschap voorspelt of een wedstrijd, of groep wedstrijden, onder, tussen of over een bepaald aantal goals zal produceren. Wanneer een wedstrijd geschorst of afgelast wordt, zullen 2,5 doelpunten aan de wedstrijd worden toegekend. Wanneer meer dan 1/3 van de wedstrijd geschorst of afgelast wordt, zullen alle weddenschappen ongeldig worden verklaard.

Tijd van Eerste Goal/Kaart:

Zoals beslist door het officiële bestuursorgaan, worden alle goals/kaarten naar de volgende minuut afgerond.

Blessuretijd Minuten:

Zoals bepaald door de Fourth Officials Board.

Team dat Beide Helften Wint:

Om deze weddenschap te winnen moet het gekozen team in beide helften meer goals scoren dan zijn tegenstander.

Team dat Volgende Goal Scoort:

Eigen doelpunten worden meegerekend en het team dat het doelpunt toegekend krijgt, wordt beschouwd als winnaar.

Wijze van Volgende Goal:

1. Directe Vrije Trap – Goal moet worden gescoord uit een directe vrije trap.

2. Directe Vrije Trap, Penalty of Eigen Doelpunt, tellen niet mee als “schot” voor deze markt.

3. In het geval onenigheid over hoe een doelpunt werd gescoord, is de beslissing van de Operator finaal.

Even/Oneven:

In een Even/Oneven weddenschap telt 0 gemaakte doelpunten als even.

Beide Teams Zullen Scoren:

Selecteert u ‘Ja’, dan wedt u dat beide teams zullen scoren in een bepaalde wedstrijd. Selecteert u ‘Nee’, dan zal volgens u minstens 1 van de teams (of beide teams) niet scoren.

Lange Termijn Wedden:

Het afgeronde competitie-klassement beslist wie de uiteindelijke winnaar van seizoens-weddenschappen is. Wanneer een team niet al haar vooraf bepaalde wedstrijden speelt, worden alle wedstrijd weddenschappen en ‘totale punten team’- weddenschappen geannuleerd. Een eindwinnaar zal in dit geval als verliezend worden beschouwd.

Lange Termijn Degradatie Wedden:

Deze weddenschap voorspelt de teams die aan het einde van de competitie in degradatie-positie eindigen, zoals beslist door het relevante bestuursorgaan van de competitie voor het begin van het

Land dat Verste Doorgaat:

Als teams in dezelfde ronde worden uitgeschakeld, dan zullen dead heat regels gelden.

Wie wint de rest van de wedstrijd:

voor deze markt wordt de score van de wedstrijd gezien als 0-0 vanaf dit punt. Bijvoorbeeld: als de huidige score 2-1 is en de wedstrijd eindigt op 2-2 dan wordt deze wedstrijd afgehandeld als de uitploeg die wint met 0-1.

Volgende manager die zijn functie verlaat:

Deze weddenschap is enkel gebaseerd op het huidige seizoen. De weddenschap geldt tot het moment wanneer de laatste wedstrijd van de vooraf bepaalde reeks wedstrijden gespeeld wordt. Wanneer geen enkele manager zijn functie verlaat voor het einde van de vooraf bepaalde reeks wedstrijden, wint de “Geen Manager Verlaat zijn Functie”-optie.

 • Wel geldig als ‘Verlaten van de Functie’ voor het einde van het seizoen: a) Gardening Leave (tijdelijke schorsing), b) Manager krijgt een andere positie binnen de club, behalve Permanente Manager.
 • Niet geldig als ‘Verlaten van de Functie’ voor het einde van het seizoen: a) Er wordt bekendgemaakt dat de manager zijn functie zal verlaten, na het einde van het seizoen, maar hij blijft in functie tot de laatste speeldag van het seizoen.

Volgende permanente manager:

in het geval dat een toezichthouder/interim coach 10 of meer competitieve wedstrijden voltooit, wordt hij beschouwd als de volgende permanente manager. Een sportdirecteur telt niet mee voor deze markt – in geval van zulke hiërarchie zal de coach van het eerste team beschouwd worden als de volgende permanente manager. We zullen er alles aan doen zodat u op alle potentiële nieuwe managers kan wedden op onze website. Andere namen zullen beschikbaar zijn op aanvraag. Indien de nieuwe toegekende manager niet vermeld wordt, dan zullen alle weddenschappen geldig blijven.

Wat zal er als volgende gebeuren?

Af en toe bieden we markten aan zoals “Wat zal er dit weekend als volgende gebeuren?” of “Wat zal er vandaag als volgende gebeuren?”. Deze markten worden afgehandeld op basis van wat er als eerste gebeurt in real time – niet op basis van de minuten in de wedstrijd.

Aziatische Handicap:

1. Een Aziatische Handicap is een weddenschap waarbij een handicap aan de wedstrijd wordt toegekend om de winstkans evenrediger te maken. Handicap prijzen variëren van Scratch (0 of Level Ball) tot elk mogelijk aantal doelpunten dat nodig is om de winstkans in ‘evenwicht’ te brengen en om elk van beide teams een relatief vergelijkbare prijs toe te kennen. De Handicap Lijn gaat van Scratch omhoog of omlaag per Kwartbal (1/4) – dus + of – ¼, ½, ¾, 1, 1 ¼, 1 ½, enz. om dominantie van het ene team op het andere aan te geven.

2. Een Favoriet voor de wedstrijd zal een negatieve handicap krijgen, met een (-) symbool en zal met meerdere goals verschil moeten winnen dan de handicap om als winnaar beschouwd te worden. De Underdog krijgt een positieve handicap toegewezen (+), die aan de eindscore zal worden toegekend.

3. Hele bal en halve bal handicaps: Een handicap wordt opgeteld aan de eindscore van de wedstrijd en het team dat na de handicap het meeste doelpunten heeft gescoord, wordt als winnaar beschouwd. Wanneer het aantal doelpunten na de handicap gelijk is, wordt de inzet terugbetaald.

4. Split Bal HandicapBij een Split Bal Handicap ligt het niveau tussen de Favoriet en de Underdog tussen een halve en hele bal. De handicap wordt aangeboden als 0 : 1/4. Op die manier wordt uw inzet gelijk verdeeld tussen de hele bal- en halve bal handicap.

Mythische Matchen:

De Win/Gelijkspel/Win weddenschappen in Mythische Matchen zijn opgemaakt uit denkbeeldige matchen tussen twee teams in een reeks wedstrijden, enkel voor weddenschapsdoeleinden. Het team dat de meeste doelpunten scoort in de daadwerkelijke wedstrijd, wordt als winnaar beschouwd. Weddenschappen worden afgehandeld als gelijkspel wanneer beide teams hetzelfde aantal goals scoren. Beide daadwerkelijke wedstrijden moeten worden gespeeld voor weddenschappen geldig worden verklaard. Alle voetbalregels zijn van toepassing.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT

Zaalvoetbal

1. Alle wedstrijden worden afgehandeld op basis van de reguliere eindscore. Extra tijd en Strafschoppenreeksen worden niet meegerekend.

2. Weddenschappen op geschorste of uitgestelde wedstrijden worden als ongeldig beschouwd.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Gaelic Sporten

1. Als de afgesproken locatie gewijzigd wordt, blijven weddenschappen gelden zolang de wedstrijd plaatsvindt in de oorspronkelijke provincie. Als de wedstrijd gespeeld wordt op een locatie in de provincie van de tegenstander, zal de wedstrijd ongeldig verklaard worden.

2. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van het resultaat van de wedstrijd van de dag, zonder dat er rekening gehouden wordt met beslissingen die na de wedstrijd genomen worden.

3. Alle weddenschappen geplaatst op uitgestelde wedstrijden blijven gelden zolang de wedstrijd gespeeld wordt binnen de 48 uur na de originele geplande starttijd.

4. Wanneer een wedstrijd uitgesteld wordt en niet gespeeld wordt binnen de 48 uur na de originele geplande starttijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

5. Indien een wedstrijd gestaakt wordt voor het einde, dan zullen alle markten die aangeboden worden op deze wedstrijd ongeldig verklaard worden, tenzij een definitief resultaat voor die markt al vastgesteld werd voor het moment dat de wedstrijd gestaakt wordt.

Wedstrijd wedden

alle weddenschappen worden afgehandeld op 60/70 minuten speeltijd respectievelijk aan de winstkansen die aangeboden worden. Met 60/70 minuten wordt bedoeld: de speeltijd inclusief de tijd die door de wedstrijdofficials toegevoegd wordt voor o.a. onderbrekingen. Extra tijd wordt niet meegerekend.

Doelpuntenmaker markten

1. in het geval van een dispuut over het toekennen van een doelpunt, dan zal het afhandelen gebeuren op basis van het resultaat dat bekendgemaakt wordt door GAA na het einde van de wedstrijd. Indien het resultaat later gewijzigd wordt, dan telt dit niet mee voor afhandelingsdoeleinden.

2. Own goals tellen niet mee bij het afhandelen van weddenschappen geplaatst op de Eerste/Laatste doelpuntenmaker.

3. Weddenschappen geplaatst op de Eerste Doelpuntenmaker zullen ongeldig verklaard worden als de speler niet deelneemt aan de wedstrijd of als hij het veld betreedt nadat de eerste goal gescoord werd.

4. Weddenschappen geplaatst op de “Scoort op gelijk welk moment”-markt zullen ongeldig verklaard worden als de speler niet deelneemt aan de wedstrijd. Weddenschappen blijven gelden als de speler wel deelneemt aan de wedstrijd.

Totaal aantal wedstrijd punten

alle weddenschappen worden afgehandeld op het eindresultaat aan het einde van de reguliere tijd (inclusief blessuretijd). Extra tijd telt niet mee.

Spelerspunten

1. weddenschappen worden afgehandeld op de totale score van een specifieke speler (inclusief goals). Extra tijd telt niet mee. Weddenschappen worden ongeldig verklaard indien de speler niet aan de wedstrijd start.

2. Voetballer en “Hurler of the Year”-markten zullen afgehandeld worden op basis van de officiële award winnaars bekendgemaakt door de GAA/GPA.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT

Golf

Eindwinnaar Wedden:

1. Non-Starter- regels gelden (Regel 4.) Wanneer een speler de bal klaarlegt, neemt hij deel aan de wedstrijd. Wanneer deze speler zich later terugtrekt uit de wedstrijd, worden weddenschappen op deze speler beschouwd als verliezend. Play-offs beslissen wie weddenschappen wint. Alle Each Way weddenschappen-, en dead heat-regels gelden.

2. Wanneer een wedstrijd beïnvloed wordt door slecht weer, of voor elke mogelijke reden ingekort wordt, zal de weddenschap worden afgehandeld naar het officiële einde, ongeacht het aantal gespeelde rondes.

3. Wanneer een weddenschap wordt geplaatst, en er geen bijkomende speeltijd is, of deze bijkomende speeltijd geen invloed heeft op het officiële resultaat, worden deze weddenschappen als ongeldig verklaard.

Toernooi Wedstrijd Weddenschappen:

1. Er wordt de mogelijkheid aangeboden om in te zetten op gelijkspel, en in het geval van gelijkspel worden weddenschappen op alle deelnemers als verliezend beschouwd. Play-offs beslissen wie de weddenschappen wint. Wanneer een van de deelnemers de selectie mist, wordt de speler met de minste punten als winnaar beschouwd. Wanneer beide spelers de selectie missen, wordt de speler met de laagste score als winnaar beschouwd.

2. Wanneer een speler gediskwalificeerd wordt, ofwel voor het einde van twee rondes of nadat beide spelers de selectie hebben behaald, wordt de andere speler als winnaar beschouwd. Wanneer een speler gediskwalificeerd wordt, na het behalen van de selectie, terwijl de andere speler de selectie heeft gemist, wordt de gediskwalificeerde spelers als winnaar beschouwd.

3. Bij slecht weer, wanneer het aantal te spelen holes verkleint, worden weddenschappen als geldig verklaard wanneer er 36 holes of meer gespeeld worden.

Top Nationaliteit:

Non-Starter - Geen Weddenschap. Regel 4 vermindering kan van toepassing zijn. Play-offs beslissen wie wint, dead heat regels gelden voor ‘win en plaats’-weddenschappen.

Toernooi Groep Weddenschappen:

1. Non-Starter - Geen Weddenschap. Regel 4 kan van toepassing zijn. Play-offs beslissen wie de weddenschappen wint. Dead heat regels gelden. Weddenschappen op spelers die aan het einde van het toernooi de hoogst-geklasseerde rank behalen, zullen als winnaars worden beschouwd.

2. In het geval dat de 2 bal, 3 bal of groep verschillend is dan weergegeven door de Operator, worden weddenschappen op de behaalde posities van onze oorspronkelijke paren wel als geldig beschouwd.

18 hole 3 bal wedden:

Wanneer een speler niet aan een ronde start wordt de 3 bal als ongeldig verklaard. Dead heat regels gelden. Eenmaal de spelers de ronde zijn gestart, worden ze allen als ‘deelnemers’ beschouwd.

18 hole 2 bal wedden:

1. Er wordt de mogelijkheid aangeboden om in te zetten op gelijkspel. Eenmaal beide spelers de ronde zijn gestart, worden ze als ‘deelnemers’ beschouwd. Wanneer één van beide deelnemers zich uit de wedstrijd terugtrekt, wordt zijn tegenstanders als winnaar beschouwd wanneer deze speler de ronde volledig uitspeelt.

2. In een wedstrijd met twee deelnemers, wanneer de mogelijkheid aangeboden wordt om in te zetten op gelijkspel, worden weddenschappen op beide spelers als verliezend beschouwd. Wanneer er geen mogelijkheid wordt aangeboden om in te zetten op gelijkspel, en de wedstrijd eindigt in gelijkspel, zullen alle weddenschappen geannuleerd worden.

3. Wanneer in een team-competitie bv. Ryder Cup, een wedstrijd niet uitgespeeld wordt en de deelnemers besluiten niet verder te spelen, dan worden weddenschappen afgehandeld naar de officiële uitslag die door het relevante bestuursorgaan wordt vrijgegeven.

Eindpositie:

Wanneer de officiële einduitslag een gelijkspel is, bv. Wanneer 3 spelers de 7de plaats in de eindrankschikking delen, wordt hun eindpositie, voor weddenschapsdoeleinden, de 7de plaats.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Windhondenrennen Regels

Algemene Windhondenrennen Regels:

Alle voorwaarden vermeld in deze sectie verwijzen enkel naar Windhondenrennen en hebben voorrang op elke andere regel of voorwaarde.

Straight Forecasts

1. Onderhevig aan de volgende regels, aanvaarden we enkelvoudige, dubbele en driedubbele Forecasts als deel van onze normale manier van zaken doen. Forecasts accumulators die foutief aanvaard werden, die niet voldoen aan dit format en de bepalingen hierboven, zullen afgehandeld worden als driedubbele Forecasts. De inzet zal evenredig gesplitst worden over het aantal driedubbele Forecasts dat beschikbaar is.

2. Forecast weddenschappen worden afgehandeld op basis van de resultaten die bekendgemaakt worden door de CSF of BAGS/BEGS F/C. Een bonus verkregen op dubbele of driedubbele Forecasts wordt toegevoegd aan de totale berekende winst. “Leg by leg” bonussen tellen niet mee.

3. Forecast weddenschappen zijn ongeldig wanneer minder dan drie deelnemers deelnemen aan het evenement of als je een ongenoemde favoriet (“unnamed favourite”) selecteert.

4. Als voor welke reden dan ook geen CSF of BAGS/BEGS Forecast voor handen is, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van de NSL Straight Forecast Chart.

5. In het geval van non-runners (niet-deelnemers) wordt de weddenschap als volgt afgehandeld:

6. In het geval van een non-runner in een Forecast weddenschap met 2 selecties: de weddenschap verandert in een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van de enige overblijvende selectie.

7. In het geval van een non-runner in een Forecast weddenschap met 3 selecties: de weddenschap verandert in een Reverse Forecast weddenschap gebaseerd op de 2 overblijvende selecties. In het geval van twee non-runners dan verandert de weddenschap in een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van de enige overblijvende selectie.

8. In races waar de windhond alleen eindigt en er geen Forecast dividend uitbetaald wordt, zullen alle Forecast weddenschappen die voorspeld hebben dat die windhond als eerste eindigt afgehandeld worden als een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van de winnende windhond. Alle andere Forecast weddenschappen in de race zullen als verliezend gelden.

9. In het geval dat twee of meer windhonden in een “dead-heat” eindigen voor de eerste of tweede plaats dan worden aparte dividenden uitbetaald aan iedere kwalificerende Forecast.

Tricasts

1. Tricast weddenschappen, waarin selecties als eerste, tweede of derde moeten eindigen in de juiste volgorde in specifieke races worden enkel geaccepteerd als enkelvoudige weddenschappen. Inzetten op een dubbele, driedubbele Tricasts etc. die foutief aanvaard werden zullen gelijkmatig verdeeld worden over enkelvoudige tricasts voor elke Tricast race.

2. Tricasts geplaatst op paardenraces en windhondenrennen (BAGS/BEGS) worden alleen aanvaard voor races waarvoor een Tricast dividend verklaard wordt door de computer. Tricasts die aanvaard worden voor races waar geen Tricast dividend voor uitbetaald wordt zullen afgehandeld worden als straight forecasts door de computer op de selecties waarvan voorspeld werd dat ze als eerste en tweede zullen eindigen, de selectie voor de derde plaats wordt buiten beschouwing gelaten.

3. Als een Tricast geplaatst wordt op een ongenoemde favoriet (“unnamed favourite”) dan wordt die selectie afgehandeld als een non-runner.

4. Tricasts worden afgehandeld op basis van de officiële computer resultaten.

5. In het geval van een non-runner zal de weddenschap als volgt afgehandeld worden:

6. Als een selectie niet deelneemt dan wordt de weddenschap afgehandeld als een Straight Forecast op basis van het Forecast dividend uitgekeerd door de computer.

7. In het geval van twee non-runners dan wordt de weddenschap afgehandeld als een enkelvoudige weddenschap op basis van de startprijs van de overblijvende selectie.

8. In het geval dat twee of meer windhonden in een dead-heat eindigen voor de eerste, tweede of derde plaats dan zullen aparte dividenden verklaard worden en uitbetaald worden voor elke kwalificerende tricast.

Opgaves / Reserves:

1. Alle Windhondenrennen weddenschappen worden geplaatst op de genoemde Windhond (niet op het nummer van het starthok).

2. Als een Windhond niet start (Non-Runner) dan gelden de Regel 4 Voorwaarden (zie hieronder).

3. Als een Windhond teruggetrokken wordt uit de race en vervangen wordt door een reserve, dan geldt de Regel 4 voor de orginele Markt en wordt een nieuwe Markt gecreëerd.

Uitgestelde Windhondenrennen Races:

1. Weddenschappen geplaatst op een race die ongeldig verklaard wordt en uitgesteld wordt naar een later moment op dezelfde dag, blijven geldig en worden afgehandeld aan de Startprijs.

2. In het geval dat een race niet uitgesteld wordt naar een later moment op dezelfde dag, worden alle selecties in de race gezien als non-runners.

Windhondenrennen Specials:

In het geval dat een windhond gezien wordt als non-runner, dan worden wedstrijdweddenschappen en speciale weddenschappen ongeldig verklaard.

Showprijzen:

Als er Showprijzen beschikbaar zijn, worden die rechtstreeks doorgegeven via het stadium / de Renbaan. Je kan de huidige Showprijs in je weddenschap opnemen als er 3 of meer runners zijn. Als een Windhond uit de race teruggetrokken wordt, zijn geen verdere Showprijzen beschikbaar totdat een nieuwe markt gecreëerd wordt.

Aanvaarding van weddenschappen:

1. Betway behoudt zich het recht voor om de Showprijzen van de Renbaan aan te passen.

2. Betway behoudt zich het recht voor om op dagelijkse basis geen Windhondenrennen aan te bieden vanop bepaalde Renbanen.

Lange Termijn Weddenschappen:

1. Standaard Lange termijn Paardenraces regels gelden, met de volgende toevoeging:

2. Als een reservewindhond opnieuw geïntroduceerd wordt in de competitie, blijven alle weddenschappen “allen nemen deel of niet”. Als de geïntroduceerde windhond wint of zich kwalificeert in deze race, blijven alle weddenschappen geldig.

Starthok Challenge:

1. Tijdens geselecteerde meetings bieden we ook prijzen aan voor welk starthok de meeste races wint.

2. Starthok weddenschappen worden niet beïnvloeddoor reserves, lege starthokken of ongeldige races.

3. Als een race eindigt in een dead heat, wint elk starthok de helft van de winst, als de race eindigt in een 3-way dead heat, krijgt elk starthok een derde van de winst, etc.In het geval dat een race niet start, worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

4. Als twee of meer starthokken evenveel keer winnen, gelden dead heat regels.

Winnende Afstanden:

1. Deze weddenschappen zijn voorspellingen op de totale winstmarges (afstand tussen eerste en tweede plaats) van elke race tijdens een bepaalde meeting, meestal uitgezonden op televisie.

2. Voor races gewonnen met minder dan een lengte verschil, worden volgende criteria gebruikt:

 • Dead Heat = 0
 • Half hoofd = 0.1 lengtes
 • Hoofd = 0.2 lengtes
 • Nek = 0.3 lengtes
 • 1/4 lengte = 0.25 lengtes
 • ½ lengtes = 0.5 lengtes
 • ¾ lengtes = 0.75 lengtes

3. De maximale winstmarge is 10 lengtes.

4. Indien er twee of meer “walk-overs” plaatsvinden in een meeting of als races gestaakt worden of ongeldig verklaard worden, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden met een standaard afstand van 2 lengtes.

Wedstrijd Wedden:

1. Voorspel welke windhond de beste eindpositie behaalt.

2. Als een windhond de ronde niet uitloopt zal de andere windhond als winnaar uitgeroepen worden. Als beide windhonden de race niet uitlopen, gelden weddenschappen niet.

Each Way Weddenschappen:

1. Each Way weddenschappen bestaan uit twee inzetten: één voor het winst-gedeelte, en één voor het plaats-gedeelte. Als jouw selectie als eerste eindigt, dan is zowel het het winst- als plaats-gedeelte van de weddenschap succesvol. Weddenschappen worden afgehandeld om te winnen tenzij each way duidelijk vermeld werd. Het plaats-gedeelte van each way weddenschappen op windhondenrennen wordt afgehandeld volgens de volgende plaats onderverdeling:

2-4 runners Enkel Winst
5-7 runners 1/4 winstkansen, 1,2
8+ runners 1/5 winstkansen, 1,2,3

2. Als er onvoldoende windhonden de finish bereiken (minder dan de plaats onderverdeling hierboven), dan worden enkel de runners die officieel op een plaats geëindigdzijn als succesvolle selecties gezien, en worden weddenschappen op de windhonden die de eindmeet niet bereikt hebben als verliezende weddenschappen gezien.

3. Als u een each way weddenschap plaatst voor een race of evenement dat enkel een winst-gedeelte heeft, wordt de volledige inzet gebruikt voor het winst-gedeelte.

Regel 4 / “Tattersalls Rule 4(c)”:

1. Prijs op het moment van terugtrekking* en afgetrokken bedrag in € (of equivalent) van de winsten:

*Tijd van Terugtrekking = Wanneer Betway de niet-starter terugtrekt van de Betway Weddenschap Markt (Niet het moment waarop de windhond door zijn trainer wordt teruggetrokken).

Regel 4 Deductie tabel

Non-Renner Prijs bij Terugtrekken Bedrag Afgetrokken van de Winsten
1/9 of lager 90c in de €1
2/11 tot 2/17 85c in de €1
1/4 tot 1/5 80c in de €1
3/10 tot 2/7 75c in de €1
2/5 tot 1/3 70c in de €1
8/15 tot 4/9 65c in de €1
8/13 tot 4/7 60c in de €1
4/5 tot 4/6 55c in de €1
20/21 tot 5/6 50c in de €1
Evs tot 6/5 45c in de €1
5/4 tot 6/4 40c in de €1
13/8 tot 7/4 35c in de €1
15/8 tot 9/4 30c in de €1
5/2 tot 3/1 25c in de €1
10/3 tot 4/1 20c in de €1
9/2 tot 11/2 15c in de €1
6/1 tot 9/1 10c in de €1
10/1 tot 14/1 5c in de €1
Boven 14/1 Geen deductie

Laatst bijgewerkt:09/03/2016 om 09:00 GMT.

Handbal

1. Tenzij anders aangegeven, worden alle weddenschappen op wedstrijden afgehandeld na de reguliere speeltijd, exclusief extra tijd.

2. Een wedstrijd die niet gespeeld of uitgesteld wordt, zal worden afgehandeld als ‘non-runner’, tenzij de wedstrijd wordt hervat/gespeeld binnen een tijdspanne van 48 uur na de origineel geplande tijd. Wanneer de wedstrijdlocatie van een wedstrijd wijzigt, worden alle wedstrijden geplaatst op de originele wedstrijdlocatie als ongeldig beschouwd en wordt inzet terugbetaald.

3. Specifiek voor een competitie die gebruikmaakt van een Mercy Rule: in het geval dat zo’n regel gebruikt wordt tijdens de wedstrijd dan zullen alle weddenschappen blijven gelden op basis van de score op dat moment.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Paardenraces

Please note we do not accept horse racing bets from customers who reside in Germany.

Let erop dat wij geen weddenschappen aanvaarden op US Paardenraces van gebruikers die resideren in Canada.

Alle informatie gerelateerd aan trainers, jockeys, vorm en toestand van de renbaan wordt enkel weergegeven en de Operator is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie of wijzigingen die aan deze informatie aangebracht worden.

Straight Forecasts

1. Onderhevig aan de volgende regels, aanvaarden we enkelvoudige, dubbele en driedubbele Forecasts als deel van onze normale manier van zaken doen. Forecasts accumulators die foutief aanvaard werden, die niet voldoen aan dit format en de bepalingen hierboven, zullen afgehandeld worden als driedubbele Forecasts. De inzet zal evenredig gesplitst worden over het aantal driedubbele Forecasts dat beschikbaar is.

2. Forecast weddenschappen worden afgehandeld op basis van de resultaten die bekendgemaakt wordt door de CSF of BAGS/BEGS F/C. Een bonus verkregen op dubbele of driedubbele Forecasts wordt toegevoegd aan de totale berekende winst. “Leg by leg” bonussen tellen niet mee.

3. Forecast weddenschappen zijn ongeldig wanneer minder dan drie deelnemers deelnemen aan het evenement of als je een ongenoemde favoriet (“unnamed favourite”) selecteert.

4. Als voor welke reden dan ook geen CSF of BAGS/BEGS Forecast voor handen is, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van de NSL Straight Forecast Chart.

5. In het geval van non-runners (niet-deelnemers) wordt de weddenschap als volgt afgehandeld:

6. In het geval van een non-runner in een Forecast weddenschap met 2 selecties: de weddenschap verandert in een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van de enige overblijvende selectie.

7. In het geval van een non-runner in een Forecast weddenschap met 3 selecties: de weddenschap verandert in een Reverse Forecast weddenschap gebaseerd op de 2 overblijvende selecties. In het geval van twee non-runners dan verandert de weddenschap in een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van de enige overblijvende selectie.

8. In races waar het paard alleen eindigt en er geen Forecast dividend uitbetaald wordt, zullen alle Forecast weddenschappen die voorspeld hebben dat dat paard als eerste eindigt afgehandeld worden als een enkelvoudige weddenschap gebaseerd op de startprijs van het winnende paard. Alle andere Forecast weddenschappen in de race zullen als verliezend gelden.

9. In het geval dat twee of meer paarden in een “dead-heat” eindigen voor de eerste of tweede plaats dan worden aparte dividenden uitbetaald aan iedere kwalificerende Forecast.

US Paardenraces – alle voorziende dividenden worden voorzien door de Persassociatie.

Tricasts

1. Tricast weddenschappen, waarin selecties als eerste, tweede of derde moeten eindigen in de juiste volgorde in specifieke races worden enkel geaccepteerd als enkelvoudige weddenschappen. Inzetten op een dubbele, driedubbele Tricasts etc. die foutief aanvaard werden zullen gelijkmatig verdeeld worden over enkelvoudige tricasts voor elke Tricast race.

2. Tricasts geplaatst op paardenraces en windhondenrennen (BAGS/BEGS) worden alleen aanvaard voor races waarvoor een Tricast dividend verklaard wordt door de computer. Tricasts die aanvaard worden voor races waar geen Tricast dividend voor uitbetaald wordt zullen afgehandeld worden als straight forecasts door de computer op de selecties waarvan voorspeld werd dat ze als eerste en tweede zullen eindigen, de selectie voor de derde plaats wordt buiten beschouwing gelaten.

3. Als een Tricast geplaatst wordt op een ongenoemde favoriet (“unnamed favourite”) dan wordt die selectie afgehandeld als een non-runner.

4. Tricasts worden afgehandeld op basis van de officiële computer resultaten.

5. In het geval van een non-runner zal de weddenschap als volgt afgehandeld worden:

6. Als een selectie niet deelneemt dan wordt de weddenschap afgehandeld als een Straight Forecast op basis van het Forecast dividend uitgekeerd door de computer.

7. In het geval van twee non-runners dan wordt de weddenschap afgehandeld als een enkelvoudige weddenschap op basis van de startprijs van de overblijvende selectie.

8. In het geval dat twee of meer paarden in een dead-heat eindigen voor de eerste, tweede of derde plaats dan zullen aparte dividenden verklaard worden en uitbetaald worden voor elke kwalificerende tricast.

US Paardenraces– alle tricast dividenden worden voorzien door de Persassociatie.

Opgaves / Uitgestelde races of ontmoetingen:

1. Weddenschappen worden ongeldig verklaard als:

 • De race, om welke reden ook, opgegeven wordt.
 • De race, om welke reden ook, ongeldig wordt verklaard.
 • 1 van de race of toetredingsvoorwaarden, om welke reden ook, gewijzigd wordt.

2. Gelieve ook de specifieke regels m.b.t. Lange Termijn weddenschappen te raadplegen (onderaan), die hierin opgenomen worden als relevant en bindend.

US Paardenraces – Indien het baanoppervlak verandert (Turf naar Alle Weersomstandigheden/Modder) dan zijn alle weddenschappen geldig

Re-Run Races

Indien een race op dezelfde dag opnieuw gelopen wordt, dan blijven de geplaatste weddenschappen van kracht (onderhevig aan standaard Rule 4 deducties); zelfs als het nummer van de hekken of de renafstand gewijzigd wordt.

Lange Termijn weddenschappen:

1. Lange Termijn weddenschappen worden geaccepteerd tot en met de dag voor het evenement plaatsvindt, op basis van ‘allen nemen deel’, ‘starten of niet’ en ‘ingeschreven of niet’.

2. Selecties die niet deelnemen aan de race of het evenement worden als verliezers beschouwd bij alle weddenschappen die geplaatst werden voor de officiële “Final Declaration”.

3. Lange Termijn weddenschappen worden geplaatst aan genoteerde prijzen op paarden, voordat de race geclassificeerd wordt als “Dag van Evenement”. (“Dag van Evenement” is een term die gebruikt wordt om de tijd te beschrijven waarop ’s nachts beslissingen gemaakt kunnen worden).

4. Alle weddenschappen die geplaatst worden na de nachtelijke bekendmakingsfase worden verwerkt naar gelang onze Vroege Prijzen/Dag van Race regels (bv. Geld Terug als er niet gestart wordt, maar dit is onderhevig aan Regel 4 Vermindering).

5. Als op het moment van toetreding, opgave of tijdens de beslissingsfase in een Lange Termijn weddenschap verkeerde winstkansen op de website getoond worden, dan zullen weddenschappen hierop ongeldig verklaard worden.

6. In overeenstemming met de principes die door de Tattersalls Commettee’s Rules of Racing bepaald werden, zullen Lange Termijn weddenschappen ongeldig zijn in volgende omstandigheden (anders blijven de weddenschappen behouden):

7. Als een paardenrace afgelast wordt en verplaatst wordt naar een andere renbaan of als de race gereden wordt op een andere ondergrond.

8. *Als een paardenrace uitgesteld wordt maar gereden wordt op dezelfde renbaan en op dezelfde ondergrond dan blijven alle Lange Termijn weddenschappen behouden. Maar als de race opnieuw begint of terugkeert naar een vorige opgave-/beslissingsfase, dan zullen we toestaan dat Lange Termijn weddenschappen met wederzijdse toestemming geannuleerd kunnen worden. Klanten moeten ons contacteren als ze weddenschappen ongeldig willen laten verklaren.

9. Als een paard balloted out of geëlimineerd wordt door de Jockey Club regels, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard.

10. Wanneer dezelfde selectie twee of meer races/evenementen zal winnen waarvan minimum 1 van de evenementen een Lange Termijn weddenschap is, zijn speciale winstkansen van toepassing. Als niets weergegeven wordt, dan blijft de eerste selectie op de wedcoupon behouden en worden alle andere ongeldig verklaard.

Andere op aanvraag:

Als een paard niet weergegeven wordt op onze lijst gelieve dan de Helpdesk van de Operator te contacteren om te vragen naar jouw selectie. Andere paarden kunnen nog toegevoegd worden aan Lange Termijn lijsten aangezien de Runners/starters nog niet definitief zijn (voor de laatste Beslissingsfase).

Dead-Heats:

Als een Dead-heat plaatsvindt dan worden winnaars uitbetaald op een “split-stake” basis (bv. Als 2 paarden dead-heat verklaard worden, dan wordt de helft van de inzet betaald als winnend).

Each Way Weddenschappen:

1. In een Each Way weddenschap gaat de helft van de inzet van de selectie naar het winst gedeelte, en de andere helft naar het plaats gedeelte.

2. Het plaats gedeelte van de weddenschap zal betaald worden op een fractie van de winnende prijs.

3. In alle races wordt het aantal runners het aantal dat onder de startorders komt.

4. Each way accumulator weddenschappen worden verwerkt als win-to-winplace-to-place.

5. In elke race met minder dan 5 starters, zullen each way weddenschappen gezien worden als “all-to-win” aangezien er geen plaatsen beschikbaar zijn.

6. Bij accumulatieve inzetten wordt de weddenschap teruggedraaid naar normale plaats winstkansen volgens het aantal runners in elke race.

7. Plaats weddenschappen worden niet aanvaard tenzij een minstens even groot bedrag geïnvesteerd wordt in winnen.

8. Waar er meer “plaats geld” is dan “win geld” in each way weddenschappen, wordt het extra gedeelte van de weddenschap ongeldig verklaard, zowel bij winst als bij verlies.

Plaats termen voor Each Way weddenschappen:

Alleen winnen Alle races 2-4 runners
¼ odds 1,2 Alle races 5-7 runners
1/5 odds 1,2,3 Alle races 8-11 runners
1/5 odds 1,2,3 Niet-handicaps 12 of meer runners
¼ odds, 1,2,3 Handicaps 12 – 15 runners
¼ odds 1,2,3,4 Handicaps 16 of meer runners

1.Als Each Way termen niet correct gepubliceerd werden op de website, zal de Operator overeenkomstig de weddenschappen verwerken

2. De Operator behoudt zich het recht voor om weddenschappen Alleen Winnen te verklaren op bepaalde races naar eigen wil.

Vroege Prijs Races:

1. Elke dag bieden we Vroege Prijzen aan op een bepaalde selectie paardenraces.

2. Vroege Prijzen zijn onderhevig aan Tattersalls Regel 4 deducties. Als een paard teruggetrokken wordt, niet volgens de regels in een Vroege Prijs race, dan zal uw inzet op deze selectie terugbetaald worden. Weddenschappen op runners in de race zijn onderhevig aan een regel 4 deductie, gebaseerd op de laatste Vroege Prijs beschikbaar op het moment dat het paard teruggetrokken werd (zie Regel 4).

Alle weddenschappen geplaatst op paardenraces uit het VK en Ierland zullen afgehandeld worden op basis van ‘First Past the Post’ (FPP) EN het officiële resultaat.

1. First Past the Post: het onmiddellijke resultaat nadat de race voltooid werd (uitzonderingen zijn van toepassing, gelieve de relevante sectie hieronder te bekijken).

2. Officieel resultaat: wordt bekendgemaakt bij het “wegen” op de dag zelf, na mogelijke navraag van een wedstrijdofficial en/of nadat men mogelijke bezwaren overwogen heeft. Als er wijzigingen gemaakt worden aan het resultaat nadat het officiële resultaat bekendgemaakt werd, zal de afhandeling van de weddenschappen niet gewijzigd worden.

Uitzonderingen op FPP

1. Deze aanbieding is enkel geldig voor winnende enkelvoudige en meervoudige weddenschappen en het winnend gedeelte van een Each-Way weddenschap.

2. Enkel weddenschappen geplaatst op paardenraces uit het VK & Ierland komen in aanmerking. Weddenschappen geplaatst op paardenraces die niet in het VK of Ierland plaatsvinden worden afgehandeld op het resultaat dat officieel bekendgemaakt wordt door de jury en bevestigd wordt door de bekendmaking van de ‘weging’. Als er wijzigingen gemaakt worden aan het resultaat nadat het officiële resultaat bekendgemaakt werd, zal de afhandeling van de weddenschappen niet gewijzigd worden.

3. FPP is enkel van toepassing op de race-winnaar markt, andere markten komen niet in aanmerking.

4. Beste winstkansen gegarandeerd geldt niet voor winnaars die na navraag van de organisatie tot winnaar uitgeroepen worden.

5. FPP is niet van toepassing wanneer een selectie het verkeerde gewicht draagt of als de jockey de weging niet uitgevoerd heeft.

6. FPP is niet van toepassing op een selectie die op de verkeerde baan loopt.

7. FPP is niet van toepassing op lange termijn weddenschappen.

8. FPP is niet van toepassing op Forecasts of Tricasts.

9. FPP is niet van toepassing op races die geannuleerd worden.

10. FPP is niet van toepassing wanneer een selectie foutief wordt aangekondigd als winnaar door de jury.

11. FPP is niet van toepassing op een weddenschap die geplaatst wordt op een race met slechts twee deelnemers.

Wedstrijd weddenschappen:

1. Weddenschappen worden verwerkt op basis van de officiële resultaten.

2. Als een selectie niet start, worden de weddenschappen ongeldig verklaard.

3. Dead heat regels zijn van toepassing.

4. Één van de twee selecties in elke wedstrijd weddenschap moet de wedstrijd uitrijden, anders zal de weddenschap ongeldig verklaard worden.

Weigering van Weddenschappen

1. De Operator behoudt zich het recht voor om een Paardenrace Weddenschap te weigeren zonder hiervoor een reden te geven.

2. In deze uitzonderlijke omstandigheden zullen we de Klant hierover informeren (hiervoor gebruiken we de contactinformatie die terug te vinden is op zijn of haar account) voor de eerste Race van de weddenschap plaatsvindt.

Reserves

1. Sommige races bevatten reserves waarop, in onze Vroege Prijzen, kan ingezet worden.

2. Wanneer er niet op een reserve kan worden ingezet, dan telt deze reserve niet mee bij de verwerking van de weddenschap.

3. Wanneer er op 1 of meerdere reserves kan worden ingezet, dan wordt de eindpositie van deze reserves gebruikt bij de verwerking van de weddenschap.

4. De prijs van Reserves die starten kan opwegen tegen Regel 4, toepasbaar op de niet-starters.

Rule 4’s / a.k.a “Tattersalls Rule 4(c)”

1. Prijs op het moment van terugtrekking* en bedrag afgetrokken in € (of equivalent) van de winsten:

*Tijd van Terugtrekking = Wanneer de Operator de niet-starter terugtrekt van de Weddenschap Markt (Niet het moment waarop het Paard door zijn trainer wordt teruggetrokken).

Non-Renner Prijs bij Terugtrekken Bedrag Afgetrokken van de Winsten
1/9 of lager 90c in de €1
2/11 tot 2/17 85c in de €1
1/4 tot 1/5 80c in de €1
3/10 tot 2/7 75c in de €1
2/5 tot 1/3 70c in de €1
8/15 tot 4/9 65c in de €1
8/13 tot 4/7 60c in de €1
4/5 tot 4/6 55c in de €1
20/21 tot 5/6 50c in de €1
Evs tot 6/5 45c in de €1
5/4 tot 6/4 40c in de €1
13/8 tot 7/4 35c in de €1
15/8 tot 9/4 30c in de €1
5/2 tot 3/1 25c in de €1
10/3 tot 4/1 20c in de €1
9/2 tot 11/2 15c in de €1
6/1 tot 9/1 10c in de €1
10/1 tot 14/1 5c in de €1
Boven 14/1 Geen deductie

Toon prijzen / a.k.a Board prijzen:

De Operator behoudt zich het recht om de prijzen aan te passen ook als deze dan verschillen van de Renbaan Show prijzen.

SP weddenschappen

De Operator zal de Industrie SP terugbetalen op alle weddenschappen die als “SP” of “Favoriet” worden gemarkeerd.

Walkover / Ongeldige Races

Alle weddenschappen op races die als “walkover” (enige deelnemer) of “ongeldig” verklaard worden, zullen niet geldig zijn, zowel bij winst als verlies.

Terugtrekkingen / Non Runners

1. Als een paard aan de start verschijnt maar weigert te racen, dan wordt dit geclassificeerd als een verliezende weddenschap. Dit is inclusief situaties waarin het paard in de stal blijft, als het aan de start blijft staan of als het vele lengtes verliest.

2. Bij alle paardenraces waar een runner wordt teruggetrokken of als niet gestart beschouwd wordt – en daarom als Non-Runner (geen deelname) gezien wordt door de starter – zullen inzetten op deze selectie terugbetaald worden (behalve bij Lange Termijn weddenschappen).

3. Weddenschappen op de overblijvende runners van de race, geplaatst aan Vroege Prijzen of aan Showprijzen voor de terugtrekking, zullen onderhevig zijn aan een deductie. Dit is conform de TattersallsRegel 4 (zie hierboven) en is afhankelijk van de Non-Runners (geen deelname) prijs op het moment van terugtrekking.

Winnende Afstanden

1. Een voorspelling op het totaal aantal winstmarges (afstand tussen eerste en tweede plaats) van elke race tijdens een bepaalde ontmoeting.

2. Voor races gewonnen met minder dan een lengte verschil, worden volgende criteria gebruikt:

 • Neus – 0.05 lengtes
 • Half hoofd – 0.1 lengtes
 • Hoofd – 0.2 lengtes
 • Nek – 0.3 lengtes
 • ½ lengtes – 0.5 lengtes
 • ¾ lengtes – 0.75 lengte

3. De maximale winstmarge in een National Hunt race is 30 lengtes.

4. Bij een walkover (enige deelnemer) zal de afstand 12 lengtes zijn in een National Hunt race.

5. De maximale winstmarge in een Flat race is 12 lengtes.

6. Bij een walkover (enige deelnemer) zal de afstand 5 lengtes zijn in een Flat race.

Paardenrace Acties

Hoeveel winnende favorieten – selecteer het aantal winnende favorieten voor de startprijs tijdens één treffen. Verenigde of co-favorieten zullen betaald worden zoals het laagste race kaartnummer.

Jockeys die een dubbel rijden – als jouw geselecteerde jockey 2 races of meer wint, dan spreken we van een gewonnen weddenschap. Iedere niet-deelnemer zal beschouwd worden als een verliezer, spares tellen niet mee.

Welke jockey zal de meeste winnaarsrondes rijden – selecteer een jockey die meer rondes wint dan één van zijn uitdagers. De uitkomst van de wedstrijd wordt beoordeeld als een gelijkspel als beide jockeys evenveel rondes winnen of geen van beide een ronde wint. Iedere niet-deelnemer zal beschouwd worden als een verliezer, spares tellen niet mee.

Jockeys rijden een Tripel – als jouw geselecteerde jockey 3 races of meer wint, dan spreken we van een gewonnen weddenschap. Iedere niet-deelnemer zal beschouwd worden als een verliezer, spares tellen niet mee.

Verhoogde Tripel Winst – een Verhoogde Tripel Winst is één weddenschap die bestaat uit drie selecties aan verhoogde winstkansen, alle selecties moeten winnen. Alle weddenschappen zullen ongeldig verklaard worden, tenzij het resultaat reeds bekend is.

Verhoogde Dubbele Plaats – een Verhoogde Dubbele Plaats is één weddenschap die bestaat uit twee selecties aan verhoogde winstkansen, alle selecties moeten geplaatst worden. Alle weddenschappen zullen ongeldig verklaard worden, tenzij het resultaat reeds bekend is.

Verhoogde Dubbele Winst – een Verhoogde Dubbele Winst is één weddenschap die bestaat uit twee selecties aan verhoogde winstkansen, alle selecties moeten winnen. Alle weddenschappen zullen ongeldig verklaard worden, tenzij het resultaat reeds bekend is.

Trainers die trainen voor een dubbel – als jouw geselecteerde trainer 2 races of meer wint, dan spreken we van een gewonnen weddenschap. Iedere niet-deelnemer zal beschouwd worden als een verliezer.

Trainers die trainen voor een tripel – als jouw geselecteerde trainer 3 races of meer wint dan spreken we van een gewonnen weddenschap. Iedere niet-deelnemer zal beschouwd worden als een verliezer.

Alle Startprijs favorieten eindigen bij de eerste twee – Combi: alle startprijs favorieten moeten bij de eerste twee eindigen waarbij de standaard paardenraces voorwaarden indachtig gehouden worden.Gezamenlijke of Co favorieten worden uitbetaald als het laagste racekaart nummer.

Paardenrennen boosts en Verhoogde Winst/Plaats Prijzen

Een Rule 4 kan op ieder van deze markten toegepast worden (zie bovenstaande tabel).

Als er sprake is van meerdere selecties, wordt de Rule 4 dienovereenkomstig afgeschreven op de vaste activa. Een Even Money Rule 4 wordt toegepast @ de koers van 15% aan een Verhoogde Winst Tripel.

Indien een paard dat vermeld wordt in een boost of op een Verhoogde Winst/Plaats markt een Niet-Renner is, dan wordt de hele weddenschap ongeldig verklaard.

Lucky 15 / 31 / 63 Weddenschappen:

1. Deze meervoudige weddenschap is inclusief enkele weddenschappen en gaat tot 4,5 of 6 selecties. De bonussen en troostprijzen voor deze weddenschappen worden gegeven op Day of Race Horse Racing weddenschappen.

2. Als deze weddenschap wordt aanvaard voor een andere sport, zal deze verwerkt worden zonder bonussen of troostprijzen.

3. In het geval van een each-way weddenschap, is de bonus of troostprijs enkel toepasbaar op het Winst gedeelte van de Each Way weddenschap. Weddenschappen met non-runners (geen deelname) of ongeldige selecties zullen niet in aanmerking komen voor bonussen of troostprijzen.

4. Bonussen en troostprijzen worden afgesteld a.d.h.v. Regel 4 deducties.

Bonussen

Lucky 15

 • 4 Enkelvoudige
 • 6 Dubbels
 • 4 Drievoudig
 • 1 Viervoudig

10% zal toegevoegd worden aan uw Winst als alle 4 de selecties winnen. Dit is van toepassing op het Winstgedeelte enkel als het een Each-Way weddenschap is.

Lucky 31

 • 5 Enkelvoudige
 • 10 Dubbels
 • 10 Drievoudig
 • 5 Viervoudig
 • 1 Vijfvoudig

20% zal toegevoegd worden aan uw Winst als alle 5 de selecties winnen. Dit is van toepassing op het Winstgedeelte enkel als het een Each-Way weddenschap is.

Lucky 63

 • 6 Enkelvoudige
 • 15 Dubbels
 • 20 Drievoudig
 • 15 Viervoudig
 • 6 Vijfvoudig
 • 1 Zesvoudig

25% zal toegevoegd worden aan uw Winst als alle 6 de selecties winnen. Dit is van toepassing op het Winstgedeelte enkel als het een Each-Way weddenschap is.

Troostprijzen:

Voor alle Lucky Bets wordt de winst verwerkt aan “dubbele winstkansen” als enkel 1 winnaar geselecteerd is. Dit is van toepassing op het Winstgedeelte enkel als het een Each-Way weddenschap is.

Gratis Weddenschappen

1. tellen niet mee voor bonussen of troostprijzen. Enkel weddenschappen gemaakt met echt geld.

2. Weddenschappen die in aanmerking komen zullen verwerkt worden aan de geaccepteerde prijzen. Het extra bedrag zal toegevoegd worden aan je account 24 uur nadat je weddenschap verwerkt wordt.

Laatst bijgewerkt: 01/06/2017 op 08:00 GMT.

IJshockey (geldt niet voor NHL)

Algemene regels:

1. Tenzij anders vermeld zullen alle weddenschappen verwerkt worden op basis van de score aan het einde van de reguliere periode. Extra tijd of strafschoppenreeksen tellen niet mee.

2. Weddenschappen op perioden – De relevante periode moet voltooid zijn voordat weddenschappen in aanmerking komen. Extra tijd of strafschoppenreeksen in de derde periode tellen niet mee.

3. 60 minuten, i.e. Team Totaal, MEER/MINDER - Weddenschappen komen slechts in aanmerking als alle relevante wedstrijden helemaal gespeeld zijn (60 minuten speeltijd), tenzij de uitkomst van de specifieke markt al bepaald is.

4. Periode met hoogste score: voor de wedstrijd – Extra tijd telt niet mee, dead heat regels zijn van toepassing. Als de totalen van alle drie de periodes hetzelfde zijn, zal dit resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

5. Wedstrijd totaal, ONEVEN of EVEN – Als er geen score is, zullen alle weddenschappen resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

6. Team totaal, ONEVEN of EVEN – als je team niet scoort, zullen weddenschappen resulteren in een “push” en zal de inzet terugbetaald worden.

7. In het geval van Speler match up weddenschappen (weddenschappen gerelateerd aan individuele spelers), zullen alle genoemde spelers op een bepaald moment moeten deelnemen aan de wedstrijd, anders komen de weddenschappen niet in aanmerking.

8. Als het resultaat van een 2 runner evenement een gelijkstand is of precies hetzelfde nummer van genoteerde punten is en er geen prijs wordt aangeboden voor dit resultaat, dan resulteert dit in een “push”. Als dit gebeurt, wordt de inzet terugbetaald op enkelvoudige weddenschappen. In het geval van meervoudige weddenschappen zal de selectie gezien worden als een “non-runner” (= deelnemer wordt vermeld maar neemt niet deel) en zal de weddenschap verwerkt worden op basis van overige selecties.

9. In het geval van Type van Eerste 2 Minuten Penalty (straftijd) , bevatten anderen: alle andere niet vermelde penalties, waaronder ook Eerste Penalty is een Double Minor (2 minuten), en inclusief Geen Penalty genomen in de wedstrijd. Dead heat regels zijn van toepassing in het geval dat twee types penalties op hetzelfde moment worden toegekend als de eerste penalty van de wedstrijd.

10. Penalty minuten - In het geval dat de 1e penalty van de wedstrijd op hetzelfde moment toegekend wordt aan beide teams, dan zullen weddenschappen op “Team dat de eerste penalty krijgt” ongeldig verklaard worden.

11. Scoort op gelijk welk moment - weddenschappen geplaatst op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijden worden ongeldig verklaard. Deze weddenschap voorspelt of een bepaalde speler of een bepaald team een goal zal scoren tijdens de wedstrijd. Weddenschappen blijven gelden tot het laatste fluitsignaal en indien er extra tijd gespeeld wordt, dan telt dit niet mee. Indien een wedstrijd, voor welke reden dan ook, gestaakt wordt voor het laatste fluitsignaal, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden ongeacht de gekozen speler gescoord heeft of niet. Own goals tellen niet mee. Elke speler die deelneemt aan de wedstrijd wordt als “runner” gezien voor deze weddenschap.

12. Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker – weddenschappen geplaatst op spelers die niet deelnemen aan de wedstrijd worden ongeldig verklaard. We zullen er alles aan doen om alle spelers van een team te vermelden, maar indien de eerste/laatste/volgende goal gescoord wordt door een speler die niet vermeld wordt in de originele lijst, dan zal deze speler nog altijd gelden als winnaar. Voor Eerste/Laatste/Volgende Doelpuntenmaker weddenschappen zal elke speler die deelneemt aan de wedstrijd gezien worden als “runner” ongeacht hij zich op het ijs bevindt op het moment van de goal of niet.

13. Grand Salami verwijst naar een geschat aantal doelpunten dat gemaakt zal worden in een specifiek aantal wedstrijden die diezelfde dag gespeeld worden. Er kan worden gewed of de daadwerkelijke score boven of onder dit aantal zal liggen. Push regels zijn van toepassing. Weddenschappen komen pas in aanmerking als alle relevante games volledig gespeeld worden (60 minuten), anders worden ze ongeldig verklaard.

14. “2 way” markt - Inclusief extra tijd of strafschoppenreeksen.

Mythische Matchen:

De Winst/Gelijkspel/Winst markt in Mythische Matchen wordt bepaald door fictieve wedstrijden die twee teams spelen, met als doel een weddenschap te creëren. Het team dat het meeste doelpunten maakt in hun werkelijke match wordt als winnaar beschouwd. Weddenschappen zullen verwerkt worden als een gelijkspel als beide ploegen evenveel doelpunten maken. Beide echte wedstrijden moeten voltooid zijn anders zijn de weddenschappen niet geldig. Ijshockey regels zijn van toepassing.

Live wedden

1. Tenzij anders vermeld zullen alle weddenschappen afgehandeld worden op basis van de score aan het einde van de reguliere speeltijd (60 minuten speeltijd).

2. Hoogst scorende periode in play – extra tijd niet inbegrepen, indien 2 of meer periodes dezelfde score hebben, dan zal “gelijkspel” afgehandeld worden als winnaar.

3. Volgende gescoorde goal – extra tijd/strafschoppenreeks niet inbegrepen (enkel reguliere speeltijd)

IjsHockey (NHL)

Aanvaarding Weddenschap

Standaard Las Vegas regels gelden, indien niet hieronder vermeld.

Afhandeling Weddenschap

Een weddenschap wordt pas actief, nadat de ijshockey wedstrijd officieel wordt na 55 minuten speeltijd.

Afgekeurde wedstrijden

Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie) op wedstrijden die afgelopen of gestopt zijn voordat er volledig 55 minuten werd gespeeld, tenzij de weddenschap in een eerder stadium al bevestigd en afgehandeld is en er een officieel resultaat bekend is gemaakt.Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie), indien de wedstrijd plaatsvindt op een veschillende locatie, dan deze bekend gemaakt op de website.

Uitgestelde/Verplaatste Wedstrijden.

Alle wedstrijden moeten starten op de afgesproken datum (lokale tijd) vooraleer weddenschappen gelden. Alle weddenschappen worden afgekeurd (geen actie), indien de wedstrijd plaatsvindt op een verschillende locatie, dan deze bekend gemaakt op de website.

NHL – alle markten :

1. Tenzij anders aangegeven zijn alle weddenschappen inclusief overtime en/of shootouts.

2. In geval dat een wedstrijd wordt beslist door een penalty shootout, zal één goal worden toegevoegd aan de eindscore van het winnende team en de uitslag van de wedstrijd.

3. Op de Volgende markten zijn overtime en/of shootouts uitgesloten van de weddenschap:

 • Win/Gelijkspel/Win
 • Win/Gelijkspel/Win en Totaal aantal Goals 5.5
 • Eerste doelpunt (tweede doelpunt, derde doelpunt etc.)
 • Correcte Score
 • Winst Marge
 • Alle 1e periode markten
 • Alle 2e periode markten
 • Alle 3e periode markten
 • Goals In Alle Drie periodes
 • Periode Met de Meeste Goals
 • Speler tegen Speler/Prestaties/Goalscorers (zie onder)

Speler match-ups/prestaties/goalscorers op gelijk welk moment:

1. Relevante spelers moeten hun spelerstenue dragen en op het ijs verschijnen vooraleer weddenschappen gelden.

2. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de score aan het einde van de reguliere speeltijd (60 minuten speeltijd).

3. Spelerspunten match-ups – spelerspunten verzameld in een wedstrijd verwijzen naar de som van goals en assists.

NHL Dagelijke Props

1. Grand Salami - De Grand Salami heeft betrekking op jouw weddenschappen op het aantal doelpunten dat gescoord wordt in een geselecteerd aantal wedstrijden van die dag. Lijnen worden aangeboden om te bepalen of de score boven/onder deze quote is. Push regels van toepassing. Weddenschappen zijn pas geldig wanneer de wedstrijden de reguliere speeltijd volgen.

2. Thuis/Bezoek – Weddenschappen zijn pas geldig als de wedstrijden de officiële speeltijd volgen, anders worden ze ongeldig verklaard.

3. Laagst/Hoogst Scorende Team – Alle wedstrijden moeten op de voorziene datum afgewerkt worden vooraleer de weddenschap geldig is. In het geval van een tie zijn de dead-heat regels van toepassing.

NHL– toekomstige weddenschappen

1. NHL regulier seizoen punten/overwinningen/match-ups – een team moet tenminste 80 reguliere seizoenswedstrijden gespeeld hebben vooraleer weddenschappen gelden tenzij de specifieke uitkomst van een markt al vastligt.

2. Divisie winnaar – team dat de divisie wint aan het einde van het reguliere seizoen.

3. Conference winnaar – team dat doorgaat naar de Stanley Cup finale zal als winnaar beschouwd worden.

4. Stanley Cup winnaar – team dat de play-offs van de Stanley Cup wint.

5. Eindwinnaar/Conference/Divisie wedden – alle weddenschappen blijven gelden ongeacht verhuizen van het team, wijziging van de naam van het team of duur van het seizoen.

6. Series wedden – weddenschappen worden ongeldig verklaard als het vastgelegde aantal wedstrijden (volgens de respectievelijke bestuursorganen) niet voltooid wordt of gewijzigd wordt.

7. NHL Topscorer Regulier Seizoen (goals + assists) – enkel goals en assists gescoord tijdens het reguliere seizoen binnen de vermelde competitie tellen mee voor deze markt, ongeacht het team (binnen deze competitie) waarvoor deze goals gescoord werden. Het team vermeld naast de speler wordt enkel vermeld ter referentie.De markt wordt afgehandeld op basis van de officiële statistieken vermeld op de website www.nhl.com. Alle eindwinnaar weddenschappen blijven gelden zelfs indien een selectie niet deelneemt. Dead heat regels zijn van toepassing.

8. NHL Awards – alle NHL awards worden afgehandeld op basis van de resultaten vermeld op www.nhl.com

Laatst bijgewerkt: 10/04/2017 op 13:15 GMT.

Motorcross

Algemene Motorcross regels

1. Eindwinnaar Team/Motorcrosser Kampioenschap weddenschap - Weddenschappen geplaatst op deelnemers die uiteindelijk niet deelnemen worden gezien als verliezende weddenschappen. Weddenschappen worden bepaald door het aantal verzamelde punten meteen na de podium presentatie van de laatste race van het seizoen en zal niet beïnvloed worden door latere bekendmakingen.

2. Individuele Race/Ontmoeting weddenschap - Allen nemen deel of niet. In het geval van diskwalificatie zal de podium presentatie meetellen als “het wegen” en zal dit de verwerking van de weddenschappen bepalen. De start van een motorrace wordt gezien als het teken om aan de opwarmingsronde te beginnen. Elke coureur die zich op dat moment in de startopstelling bevindt en die de finish niet haalt, zal geclassificeerd worden als een “runner” en als “niet aangekomen”.

3. Wedstrijd weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die in de beste positie aankomt. Niet allebei de motorcrossers moeten aankomen. Als geen enkele van de motorcrossers aankomt, dan is degene die het meeste rondjes heeft gereden de winnaar. Mochten beide motorcrossers opgeven nadat ze evenveel rondjes gereden hebben, dan zullen alle weddenschappen geannuleerd worden.

4. Kwalificerende wedstrijd weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die de snelste tijd rijdt in de kwalificatieronde. Tijd, penalty's of degradaties in de startopstelling zullen dit resultaat niet beïnvloeden. Als een motorcrosser niet deelneemt aan de kwalificatieronde, worden weddenschappen op die wedstrijd geannuleerd. Als een motocrosser deelneemt, maar geen tijd kan neerzetten dan wordt hij geclassificeerd als “runner” en zullen de weddenschappen behouden blijven.

5. Kwalificeert in Pole Positie - Allen nemen deel of niet. Weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die zich kwalificeert in Pole Positie meteen na het einde van de kwalificatieronde. Latere degradatie of diskwalificatie zal het resultaat niet beïnvloeden.

6. Snelste ronde weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrosser die officieel de snelste ronde van de race heeft gereden.

7. Podium/Punten finish weddenschappen worden verwerkt op basis van de motorcrossers die de race uitrijden op een podium/punten positie, waarbij de podium presentatie telt als “het wegen”. Latere vragen zullen geen invloed hebben op de verwerking van weddenschappen.

8. Alle weddenschappen zullen verwerkt worden op basis van de officiële resultaten.

Formule 1

1. Alle resultaten m.b.t. de Formule 1 weddenschappen worden beheerd door FIA’s officiële rangschikking op het moment van de podium presentatie.

2.Om Te kwalificeren voor Grand Prix weddenschappen zal het reglement van FIA gebruikt worden als criteria om te beslissen of een coureur gekwalificeerd is of niet.

3. De officiële resultaten kunnen bekeken worden de ochtend na de race in de meeste dagelijkse kranten, of op volgende website: www.fia.com.

4. Eerste Autocoureur die Opgeeft - Autocoureur moet 1e formatieronde rijden. Weddenschap wordt afgehandeld op basis van de ronde waarin de coureur opgeeft. Als meer dan één coureur opgeeft tijdens dezelfde ronde, gelden dead-heat regels. Autocoureurs geclassificeerd als DNS (Did Not Start = niet gestart) in de officiële resultaten tellen niet mee.

Wordt een Safety Car gebruikt?

Virtuele Safety Car periodes tellen niet mee. Indien de race begint met een Safety Car, dan worden alle weddenschappen die geplaatst worden op “ja” als winnend afgehandeld. Als de race eindigt met eenSafety Car, maar als die geen tijd gehad heeft om voor de eerste auto te eindigen, dan worden alle weddenschappen die geplaatst worden op “ja” als winnend afgehandeld.

Motorsport

1. Racers die aan de start verschijnen of deelnemen aan de opwarmingsronde worden geclassificeerd als runners/deelnemers aan die wedstrijd.

2. Racers die opgeven in race 2 na race 1 zullen geclassificeerd worden als verliezers bij de verwerking van race 2.

Laatst bijgewerkt: 06/10/2015 op 09:58 GMT

Netbal

1. Alle weddenschappen zijn exclusief extra tijd, indien gespeeld, tenzij anders vermeld.

2. Als de locatie van de wedstrijd gewijzigd wordt, dan zullen weddenschappen die al geplaatst werden geldig blijven zolang de thuisploeg dezelfde blijft. Als de thuis- en uitploeg voor een wedstrijd omgewisseld worden, dan zullen weddenschappen geplaatst op de orginele opstelling ongeldig verklaard worden.

3. Een wedstrijd moet volledig uitgespeeld worden vooraleer weddenschappen geldig blijven, tenzij de afhandeling van weddenschappen al bepaald is.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Olympische spelen (zomer en winter)

Algemene regels

1. Indien een evenement geannuleerd wordt dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

2. Als een deelnemer of team niet aan de start verschijnt van een race of toernooi dan zullen weddenschappen geplaatst op die deelnemer of dat team als verliezend afgehandeld worden. Inzetten zullen niet terugbetaald worden op zulke selecties.

Uiteindelijke medaillespiegel

De uiteindelijke medaillespiegel bekendgemaakt door het bestuursorgaan aan het einde van het evenement zal gebruikt worden bij het afhandelen van weddenschappen geplaatst op hoeveel medailles een deelnemer of land zal winnen. Indien de medaillespiegel later nog aangepast wordt, dan wordt hier geen rekening mee gehouden.

Duel (head to head) wedden

1. Wanneer beide deelnemers de finale bereiken, dan zal de afhandeling gebeuren op basis van hun aankomstposities in de finale.

2. Als beide deelnemers geëlimineerd worden in dezelfde ronde van een competitie voor de finale, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden.

3. Wanneer deelnemers geëlimineerd worden in verschillende ronde van een competitie, dan zal de deelnemer die het verst geëindigd is in de competitie als winnaar beschouwd worden voor afhandelingsdoeleinden. Bijvoorbeeld, wanneer één deelnemer uitgeschakeld wordt in een bepaalde heat en de andere deelnemer uitgeschakeld wordt in de halve finale, dan wordt de deelnemer die de halve finale bereikt als winnaar beschouwd.

Uitgestelde evenementen

Als een evenement/wedstrijd uitgesteld wordt, dan zullen weddenschappen blijven gelden zolang het evenement plaatsvindt voor de sluitingsceremonie. Deze regel vervangt alle andere regels i.v.m. het uitstellen van een wedstrijd van een individuele sport.

Resultaten

1. Alle races/evenementen zullen afgehandeld worden op basis van de medailleceremonie. Latere diskwalificaties tellen niet mee voor afhandelingsdoeleinden. Indien het resultaat van een evenement aangepast wordt na navraag, dan zullen de deelnemers die tijdens de originele medailleceremonie de gouden, zilveren en bronzen medaille gekregen hebben als 1e, 2e en 3e beschouwd worden voor afhandelingsdoeleinden.

2. In het geval dat meer dan één medaille toegekend wordt voor dezelfde plaats, bv. in boksen kunnen er 2 bronzen medialles uitgereikt worden, dan zullen dead heat regels van toepassing zijn.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Pesapallo (Finse honkbal)

1. Alle Weddenschappen geplaatst op Pesapallo worden beoordeeld op basis van het resultaat na de eerste twee rondes/periodes (8 innings).

2. De 2-way markt wordt bepaald na afloop van de verlengingen (e.g. Supervuoropari).

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Poker

Bij een ‘head to head’ -weddenschap moet minstens 1 speler geld inzetten op alle weddenschappen in hun respectievelijke head to head, om geldig verklaard te worden.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Politiek

Partijleider markten

Tenzij anders vermeld zullen deze markten afgehandeld worden op basis van de volgende permanente leider van de partij zoals bepaald door de selectieregels van de partij; tijdelijke of waarnemende leiders tellen niet mee.

Volgende minister/politicus die onstlag neemt/die ontslagen wordt

Dead Heat regels zullen gelden als meerdere mensen op dezelfde dag ontslag nemen, ongeacht de tijd van bekendmaking.

VK - Algemene verkiezingen

Voor alle relevante markten, totaal aantal zetels, meerderheid, etc. telt de voorzitter van het Huis van Afgevaardigen niet mee.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Rugby League/Union

1. Voor eindwinnaar weddenschappen worden alle weddenschappen verwerkt op basis van 80 minuten speeltijd, ook in Cup Finales etc. behalve als een cup- of competitieprijs gegeven of aangevraagd wordt.

2. Die 80 minuten bevatten zowel spelonderbreking als blessuretijd, maar geen extra tijd. Als een wedstrijd gestopt wordt voor het laatste fluitsignaal, worden enkel weddenschappen die tot die tijd verwerkt kunnen worden, aanvaard. Alle andere weddenschappen zullen geannuleerd worden.

3. Winnende weddenschap-marge telt vanaf het begin.

4. Weddenschappen zullen aanvaard worden tot het moment van de daadwerkelijke aftrap. Als een weddenschap, die geplaatst werd na het moment van aftrap, per ongeluk aanvaard werd, zal deze weddenschap als een “non-runner” of ongeldig beschouwd worden. In het geval van “eerste poging scorer weddenschappen”, tellen strafschoppen niet mee. We doen er alles aan om alle spelers van een team weer te geven, maar als de eerste of laatste gemaakt wordt door een speler die niet genoteerd werd op de originele lijst, zal deze speler nog steeds gezien worden als de winnaar.

Divisie en titel weddenschappen:

De eindstand aan het einde van het geplande seizoen zal de rankschikking van de teams bepalen, dit houdt ook puntenaftrek in die de League voor het einde van het seizoen uitvoert. Play-offs die aan het einde van het seizoen gespeeld worden, of penalties die gemaakt worden na het einde van het seizoen, tellen niet mee.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Snooker & Pool

Eindwinnaar weddenschappen

1. Alle weddenschappen geplaatst op deelnemers die uiteindelijk toch niet deelnemen aan de competitie worden gezien als verliezende weddenschappen.

2. Wedstrijd weddenschappenin het geval dat een wedstrijd toegekend wordt aan een speler voordat alle frames/racks gespeeld werden, zullen wedstrijd weddenschappen gebaseerd zijn op de officiële winnaar, als minstens één frame/rack gespeeld is. Als een frame/rack niet uitgespeeld wordt, zullen alle wedstrijd weddenschappen geannuleerd worden.

Frame en Rack weddenschappen:

Het volledige aantal vereiste frames/racks om de match te winnen moet bereikt worden. Als een wedstrijd toegekend wordt aan een speler voordat die gewonnen heeft, dan zullen alle frame/rack weddenschappen en handicap weddenschappen op die match geannuleerd worden, tenzij een verder verloop van het spel het resultaat niet had kunnen beïnvloeden.

Hoogste Break Score:

In het geval dat een match toegekend wordt aan een speler voordat het volledige aantal vereiste frames gespeeld is, dan zullen de hoogste break acties ongeldig verklaard worden, tenzij een verder verloop van het spel het resultaat niet had kunnen beïnvloeden.

Laatst bijgewerkt: 30/05/2014 op 15:00 GMT.

Tafeltennis

Algemene regels

1. Indien van toepassing zal de podiumpresentatie de afhandeling van de weddenschappen bepalen, ongeacht latere diskwalificaties en/of verzoeken.

2. In het geval dat een van de genoemde spelers gewijzigd wordt voor het begin van de wedstrijd dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

3. In het geval dat een wedstrijd gestart wordt maar niet voltooid wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd, of tenzij het uitspelen van de wedstrijd geen onvoorwaardelijke invloed heeft op het resultaat van een specifieke markt.

4. Live wedden wedstrijd markten – de specifieke wedstrijd moet voltooid worden anders gelden weddenschappen niet, tenzij de uitkomst van een specifieke markt al bepaald werd.

5. Live ‘race naar’ markten – weddenschappen worden afgehandeld op de eerste speler die het betreffende aantal punten in een relevante wedstrijd bereikt. In het geval dat geen enkele speler het aantal vereiste punten bereikt (door opgave) dan zullen weddenschappen op die markt ongeldig verklaard worden. Als de relevante wedstrijd niet gespeeld wordt, dan zullen alle race markten voor die wedstrijd ongeldig verklaard worden.

6. Puntentotaal markten worden gebaseerd op het vastgelegde aantal wedstrijden dat gespeeld wordt. In het geval dat het vastgelegde aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden die aangeboden worden waarop u kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

7. Live handicap wedden – markten worden gebaseerd op het vastgelegde aantal wedstrijden dat gespeeld wordt. In het geval dat het vastgelegde aantal wedstrijden gewijzigd wordt of verschilt van de wedstrijden die aangeboden worden waarop u kan wedden, dan worden alle weddenschappen ongeldig verklaard.

8. Afhandeling van inzetten – statistieken geleverd door de officiële score providerof de officiële website van de relevante competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om weddenschappen af te handelen. Wanneer er geen statistieken bekendgemaakt worden door de officiële score provider of officiële website of er significant bewijs is dat de officiële score provider of officiële website incorrect is, dan zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om weddenschappen af te handelen.

9. Indien er geen consistent, onafhankelijk bewijs voor handen is of indien het bewijs tegenstrijdig is, dan worden weddenschappen afgehandeld op basis van onze eigen statistieken.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Tennis

1. Wedstrijd weddenschappen: als een wedstrijd begonnen is, maar niet afgewerkt wordt, zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden, behalve als de speler gediskwalificeerd werd. In dit geval zal de speler die naar de volgende ronde doorgaat gezien worden als de winnaar.

2. Alle weddenschappen blijven behouden, ook als de wedstrijd verplaatst wordt naar een andere dag of een ander moment.

3. Alle weddenschappen blijven behouden, ook als de wedstrijd op een andere locatie plaatsvindt, of als een wedstrijd van buiten naar binnen wordt verplaatst (en omgekeerd).

4. Set weddenschappen / Set scores: alle weddenschappen op een set zullen ongeldig verklaard worden als die set niet afgewerkt wordt.

5. Aantal sets per match: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

6. Totaal aantal games: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

7. Totaal aantal games Oneven/even: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt. Om weddenschappen gemakkelijker te kunnen verwerken wordt 0 (nul) gezien als een even nummer.

8. Totaal aantal games/handicap games: Aan het einde van de wedstrijd worden alle games die elke individuele speler gewonnen heeft opgeteld, en wordt de handicap toegepast om te bepalen wie de handicap winnaar is. Als de waarde van de handicap/de totaal aantal games een rond getal is, en het eindresultaat gelijk is aan dit getal, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden als “push” (onbeslist).

9. Game weddenschappen / Game score: Alle weddenschappen op een game worden ongeldig verklaard als die game niet afgewerkt wordt.

10. Correcte Score: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

11.Eindwinnaar weddenschappen, Kwartfinale weddenschappen, halve finale weddenschappen: alle weddenschappen blijven behouden ook als spelers opgeven of niet deelnemen.

12. Als een Toernooi niet afgerond wordt, zullen alle Eindwinnaar weddenschappen ongeldig verklaard worden.

13. Kies de Finalisten/Bereiken de Finale: een weddenschap geplaatst op een speler die opgeeft voor het begin van het toernooi zal ongeldig verklaard worden.

14. Wint een set/Wint geen Set: alle weddenschappen zullen ongeldig verklaard worden als de match niet afgewerkt wordt tenzij de uitkomst al bepaald is.

15. Meeste Aces: alle weddenschappen worden ongeldig verklaard als de match niet afgewerkt wordt.

16. Toernooi Snelste Service: Speler moet minstens 1 bal serveren tijdens het toernooi anders is de weddenschap niet geldig.

17. Een wedstrijd tie-break wordt gezien als 1 game.

18. Als een wedstrijd bepaald wordt door een Match tie-break, dan wordt deze Match tie-break gezien als derde set.

19. Tie-break in de Eerste Set: als de eerste set niet voltooid wordt dan zullen weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard worden.

20. Meeste dubbele fouten: als een wedstrijd niet voltooid wordt of in het geval van een gelijkspel, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële statistieken bekendgemaakt door het toernooi.

21. Totaal aantal aces/dubbele fouten: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard, tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald werd.

22. Verliest de 1e set en wint de match: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen ongeldig verklaard.

23. Eerste ace/eerste dubbele fout: als geen enkele speler een ace slaat of een dubbele fout maakt dan worden weddenschappen geplaatst op dit resultaat ongeldig verklaard.

24. 1e service break: indien geen enkele service gebroken wordt, dan worden weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard.

25. Set handicap wedden: indien de wedstrijd niet voltooid wordt, dan worden weddenschappen op dit resultaat ongeldig verklaard.

26. 1e set – 1e service game van de spelers: markt aangeboden op een genoemde speler die zijn 1e service game van de wedstrijd behoudt of verliest. Het 1e service game moet voltooid worden anders gelden weddenschappen niet.

27. Wedstrijd specials: genoemde resultaten zijn onderhevig aan standaard tennis regels tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald werd. In het geval van dubbele markt resultaten, zoals speler A wint de wedstrijd met 2-0 en slaat de meeste aces of in het geval van een gelijkspel waar weddenschappen onbeslist zijn, dan zal de wedstrijd special ongeldig verklaard worden.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Drafsport

1. Alle weddenschappen geplaatst op drafsport zullen afgehandeld worden op basis van de resultaten van het officiële bestuursorgaan.

2. De officiële resultaten worden gepubliceerd op www.atg.se (Zweedse drafsport), www.rikstoto.no (Noorse drafsporten op www.hippos.fi (Finse drafsport).

Dead-heats

In het geval van een dead-heat worden winnaars uitbetaald op basis van een “gedeelde inzet” (bv.: als 2 paarden eindigen in een dead-heat dan wordt de helft van de inzet uitbetaald als winnaar).

Regel 4

Racewinnaar wedden: in het geval van een of meerdere non-runners, zullen de winstkansen op de overgebleven paarden onderhevig zijn aan regel 4 vermindering gebaseerd op de laatste winstkansen die beschikbaar waren op het moment dat het paard teruggetrokken werd (zie tabel i.v.m. regel 4 vermindering onder de sectie “paardenraces”).

Drafsport H2H

1. Het paard met de beste eindpositie gebaseerd op het officiële resultaat zal als winnaar beschouwd worden.

2. Inzetten worden terugbetaald als een of beide van de paarden in een head-to-head non-runners zijn, als de race gestaakt wordt of als beide paarden de race niet uitlopen/geen officiële tijd kunnen neerzetten.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

UFC / Martial Arts regels

1. Het resultaat zoals bekendgemaakt aan het einde van het gevecht door de officiële verslaggever zal gebruikt worden voor afhandelingsdoeleinden. Indien het resultaat later gewijzigd wordt, dan wordt hier geen rekening mee gehouden. Als de officiële verslaggever geen resultaat bekendmaakt aan het einde van een gevecht, dan wordt de markt afgehandeld op basis van het resultaat dat weergegeven wordt op de officiële website van de betreffende organisatie.

2. Als een gevecht eindigt in een gelijkspel, dan zal het restulaat van het gevecht als ongeldig beschouwd worden en worden alle inzetten terugbetaald.

3. Als een wedstrijd niet plaatsvindt binnen de 48 uur na de afgesproken datum en tijd, dan zal de weddenschap als ongeldig beschouwd worden en zullen inzetten terugbetaald worden. Indien gevechten worden beschouwd als “Geen Wedstrijd” of “Geen beslissing”, dan zullen de markten afgehandeld worden als ongeldig.

Toekomstige gevechten

Er is één uitzondering op de 48 uur regel hierboven vermeld: gevechten die vallen onder de categorie ‘toekomstige gevechten’. Deze gevechten verschijnen op de website vooraleer de juiste datum bekendgemaakt wordt en zullen nadat er een officiële aankondiging gemaakt wordt geclassificeerd worden onder het correcte evenement en de correcte datum. Deze gevechten worden enkel ongeldig verklaard als één van de boksers of beide boksers het tegen een andere tegenstander moet opnemen. Nadat een gevecht opnieuw geclassificeerd werd, is het gevecht onderhevig aan de 48 uren regel.

Wijziging gemaakt aan het totaal aantal geplande rondes

Alle eindwinaar weddenschappen op de wedstrijd blijven gelden. Ronde per ronde weddenschappen worden ongeldig verklaard.

Ronde wedden

1. Wedden op de ronde waarin het gevecht beslist wordt.

2. Als een gevecht gestopt wordt vooraleer het volledige aantal rondes voltooid werd, of als een bokser gediskwalificeerd wordt en een beslissing op punten wordt toegekend, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de ronde waarin het gevecht gestopt werd.

Totaal aantal rondes

1. Als een gevecht gestopt wordt vooraleer het volledige aantal rondes voltooid werd, of als een bokser gediskwalificeerd wordt en een beslissing op punten wordt toegekend, dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de ronde waarin het gevecht gestopt werd.

2. Voor afhandelingsdoeleinden wanneer een “halve ronde” vermeld wordt, dan zal de helft gedefinieerd worden door 2 minuten 30 seconden van de respectievelijke ronde. Indien een ronde eindigt in exact die tijd dan zullen weddenschappen geplaatst op deze markt ongeldig verklaard worden.

Speler neemt niet deel aan de volgende ronde

Indien een speler niet in staat is deel te nemen aan de volgende ronde dan zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van de tegenstander die in de vorige ronde het gevecht gewonnen heeft.

“Wint voor het einde van het voorziene aantal rondes”

KO, TKO, DQ of Submission tellen als overwinning voor het einde van het voorziene aantal rondes.

UFC Card Speciale acties

1. Enkel de “main card” en “undercard” gevechten tellen mee. Eerdere voorrondes tellen niet mee. Weddenschappen blijven gelden op het aantal gevechten dat gepland werd op de volledige card, hierin zijn alle “main card” en “undercard” gevechten inbegrepen.

2. Weddenschappen blijven gelden zolang het exacte aantal wedstrijden vermeld in de beschrijving van de markt plaatsvindt. Als een speler opgeeft en vervangen wordt, dan blijven weddenschappen gelden. Als een wedstrijd geannuleerd wordt zonder dat er een vervanging voorzien wordt, zodat het aantal wedstrijden dat plaatsvindt gewijzigd wordt, dan zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden.

3. Dead heat regels zijn van toepassing op “Gevecht van de avond”, “Submission van de avond” en “Knock-out van de avond”-markten indien twee of meerdere gevechten of boksers deze awards winnen.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 om 10:00 GMT.

Volleybal

1. Bij teams die samen spelen in een wedstrijd kan op beide worden ingezet.

2. In het geval dat een van de genoemde teams gewijzigd wordt voor de wedstrijd begint, zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden.

3. In het geval dat een wedstrijd gestart wordt, maar niet afgewerkt wordt, zullen alle weddenschappen ongeldig verklaard worden.

4. Bij competities waar een heen- en terugwedstrijd gespeeld wordt, wordt er mogelijk een Golden Set (beslissende set) gespeeld om te beslissen welk team doorgaat naar de volgende ronde (in het geval dat beide teams evenveel wedstrijden gewonnen hebben) zal de Golden Set niet meetellen bij het afhandelen van de weddenschap.

5. “Kwalificeert zich” weddenschappen worden afgehandeld op basis van het team dat doorgaat naar de volgende ronde van een specifieke competitie. Hierbij wordt het resultaat van een mogelijke Golden Set inbegrepen.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Waterpolo

1. Alle weddenschappen zullen verwerkt worden op basis van de officiële resultaten die vrijgegeven worden door de officiële Waterpolo instanties.

2. Tenzij anders vermeld door de Operator, worden alle weddenschappen verwerkt op basis van het resultaat aan het einde van de reguliere speeltijd.

3. Als een match gestopt wordt voor de reguliere speeltijd voltooid wordt, zullen alle weddenschappen op deze wedstrijd ongeldig verklaard worden, behalve op de markten die al duidelijk vastgesteld zijn.

4. Als een wedstrijd uitgesteld wordt en verplaatst wordt naar een ander tijdstip binnen de 24 uur na de originele start van de wedstrijd, dan zullen de weddenschappen behouden blijven.

5. Als de wedstrijd niet meer plaatsvindt op de originele locatie, zullen weddenschappen behouden blijven, tenzij de locatie veranderd is naar de thuisbasis van de tegenstander. Dan worden weddenschappen ongeldig verklaard. (In het geval van internationale wedstrijden: als de wedstrijd nog in hetzelfde land plaatsvindt, dan zullen weddenschappen behouden blijven).

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

Wintersport

1. Onder de noemer “wintersport” vallen volgende sporten: alpineskiën, biathlon, bobsleeën, langlaufen, freestyleskiën, rodelen, Noordse combinatie, schaatsen, skeleton, schansspringen en snowboarden.

2. Eindwinnaar wedden: weddenschappen geplaatst op deelnemers die voor gelijk welke reden dan ook toch niet deelnemen zullen afgehandeld worden als verliezende weddenschappen. Voor eindwinnaar markten gelden dead-heat regels.

3. Indien een evenement uitgesteld wordt, dan blijven weddenschappen enkel gelden als het evenement plaatsvindt op dezelfde locatie binnen de zeven dagen, anders worden weddenschappen ongeldig verklaard.

4. In het geval van het WK en de Olympische Spelen blijven weddenschappen wel gelden op die specifieke discipline, ongeacht de tijd en datum van het evenement gewijzigd werden. Als het evenement gestaakt wordt en niet plaatsvindt, dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden.

5. Als de omstandigheden van een specifiek evenement gewijzigd worden in vergelijking met degene die oorspronkelijk bekendgemaakt werden door het officiële bestuursorgaan dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden, tenzij de weddenschap al afgehandeld werd.

 • Aangepaste officiële afstand – voor langlaufen en biatlon zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden indien de officiële geplande afstand gewijzigd wordt, ze zullen echter wel geldig blijven als het actuele parcours gewijzigd wordt.
 • Minder rondes of volgorde van evenementen – met uitzondering van schansspringen, waar resultaten geldig blijven voor alle markten zolang één ronde volledig afgewerkt werd (inclusief als het evenement/de ronde onderhevig is aan een herstart, exclusief winstmarge – zie regel hieronder).
 • Specifiek voor live schansspringen – als een evenement gestaakt wordt tijdens de 2e ronde, wat betekent dat de resultaten van de 1e ronde de officiële resultaten van het evenement worden, dan zullen weddenschappen geplaatst na het einde van de 1e ronde ongeldig verklaard worden.

6. Weddenschappen worden afgehandeld op basis van de officiële resultaten/ranglijsten van de internationale ski federatie (FIS), de Internationale Schaatsunie (ISU), de Internationale Biatlonunie (IBU), het officieel Internationaal Olympisch Comité of een ander officieel bestuursorgaan dat zulke autoriteit heeft. Echter, in het geval van diskwalificatie zullen de weddenschappen afgehandeld worden op basis van de podiumpresentatie.

7. Afhandeling van weddenschappen – statistieken bekendgemaakt door de officiële score providerof de officiële website van de relevante competitie of wedstrijd zullen gebruikt worden om weddenschappen af te handelen. Wanneer statistieken van een officiële score provider of website niet beschikbaar zijn of wanneer er significant bewijs is dat de officiële score provider of website niet correct is, zullen we onafhankelijk bewijs gebruiken om de weddenschap af te handelen. In het geval dat consistent en onafhankelijk bewijs niet voor handen is of in het geval van significant tegenstrijdig bewijs, zullen weddenschappen afgehandeld worden op basis van onze eigen statistieken.

8. Als er twee identieke races plaatsvinden in dezelfde ontmoeting op verschillende dagen en de eerste race geannuleerd wordt dan zullen weddenschappen geplaatst op het eerste evenement afgehandeld worden op het resultaat van de tweede race.

9. Voor weddenschappen geplaatst op Noordse combinatie: als de resultaten van de voorlopige competitieronde gebruikt worden voor het begin van een langlaufwedstrijd, dan zullen alle weddenschappen geplaatst op het evenement ongeldig verklaard worden.

10. Voor head-to-head wedden: beide deelnemers moeten starten anders worden weddenschappen ongeldig verklaard. Indien een deelnemer start en opgeeft, dan zullen weddenschappen geplaatst op deze deelnemer beschouwd worden als verliezend.

11. Tenminste één van de deelnemers moet de volledige race of het volledige toernooi afmaken vooraleer weddenschappen gelden.

12. Totaal aantal medailles/punten: deelnemer(s) moet(en) het minimale aantal evenementen voltooien vooraleer weddenschappen gelden.

13. 1e Ronde/Sprong/Afdaling – live markten: indien een evenement gestaakt wordt vooraleer de eerste ronde voltooid werd dan worden weddenschappen ongeldig verklaard, tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald is.

14. Als een evenement herbegint tijdens de 1e Ronde/Sprong/Afdaling dan zullen alle weddenschappen geplaatst op live markten aangeboden voor de herstart, ongeldig verklaard worden, tenzij de afhandeling van de weddenschap al bepaald is.

15. Winstmarge – Weddenschappen zullen afgehandeld worden op basis van winnende intervallen/reeksen vermeld door het officiële bestuursorgaan van het evenement. Als de omstandigheden van een specifiek evenement gewijzigd worden in vergelijking met degene die oorspronkelijk vermeld werden door het officiële bestuursorgaan dan zullen weddenschappen ongeldig verklaard worden, bv.: korter parcours/minder rondes of sprongen/volgorde van evenementen wordt gewijzigd.

Laatst bijgewerkt: 25/04/2016 op 10:00 GMT.

REGELS – MAXIMALE WINSTLIMIETEN:

Klanten moeten begrijpen dat:

 1. het mogelijk is weddenschappen te plaatsen die de aangegeven maximale winstlimieten overschrijden;
 2. het de verantwoordelijkheid van de klant is om zich ervan te verzekeren dat hij/zij op de hoogte is van de maximale winstlimieten die toegepast worden op het/de evenement(en) en markt(en) waarop hij/zij een weddenschap plaatst;
 3. wanneer een meervoudige weddenschap geplaatst werd die bestaat uit evenementen met verschillende maximale winstlimieten, dan zal de laagste winstlimiet gelden; en
 4. wanneer weddenschappen geplaatst werden op verschillende dagen, dan zal de maximale winstlimiet bepaald worden op basis van de dag waarop het laatste evenement van elke weddenschap afgelopen is. De limiet zal niet bepaald worden op basis van de dag waarop elke individuele weddenschap geplaatst wordt – een dag begint om 00:00 en eindigt om 23:59 GMT;
 5. maximale winstlimieten worden weergegeven in GPB (£) en een valuta-equivalent zal toegepast worden op de dag van de afhandeling van de weddenschap; en
 6. het maximale bedrag dat een klant per dag kan winnen op alle sporten £500.000 is.

Voetbal (1e rang) – £500.000

 • Engelse Premier League / Championship en Leagues 1 & 2
 • Schotse Premiership / Championship
 • Wedstrijden in het kader van de Beker van Engeland
 • Internationale wedstrijden – UEFA / FIFA / CONCACAF / CONMEBOL erkende competities
 • Champions League & Europa League (Na de groepsfase)
 • Australische A-League
 • Franse Ligue 1
 • Duitse Bundesliga 1
 • Italiaanse Serie A
 • Spaanse La Liga
 • Major League Soccer

Voetbal (2e rang) – £250.000

 • Belgische Jupiler League
 • Deense Ligaen 1
 • Finse Veikkausliiga
 • Franse Ligue 2
 • Duitse Bundesliga 2
 • Nederlandse Eredivisie
 • Italiaanse Serie B
 • Noorse Tippeligaen
 • Portugese Primeira Liga
 • Spaanse Segunda
 • Zweedse Allsvenskan
 • Turkse Süper League

Voetbal (3e rang– £100.000

 • Alle andere voetbalwedstrijden niet vermeld in bovenstaande rangen

Paardenraces

 • £250.000 – races in het VK / Breeders Cup / Prix de l’Arc de Triomphe / Dubai World Cup / Melbourne Cup
 • £100.000 – races in Ierland
 • £50.000 – Alle andere paardenraces

Windhondenrennen

 • £250.000 – Alle races van BAGS/BEGS/Live On Sky
 • £25.000 – Alle andere windhondenrennen races

Tennis

 • £250.000 – ATP/WTA Full Tour: Wedstrijdwinnaar markten + Toernooiwinnaar markten
 • £100.000 – ATP/WTA Full Tour: alle overige markten
 • £100.000 – Alle andere toernooien: Wedstrijdwinnaar markten + Toernooiwinnaar markten
 • £25.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

Darts

 • £250.000 – BDO / PDC / Premier League: Wedstrijdwinnaar markten + Toernooiwinnaar markten
 • £50.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

Snooker

 • £250.000 – World Ranking / Premier League: Wedstrijdwinnaar markten + Toernooiwinnaar markten
 • £50.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

Ijshockey

 • £250.000 – NHL: Money Line/Wedstrijdwinnaar, Handicaps, Totalen
 • £100.000 – Alle andere toernooien: Money Line/Wedstrijdwinnaar-, Handicaps-, Totalen- en Stanley Cup Winnaar markten
 • £50.000 – NHL: alle overige markten
 • £25.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

Basketbal

 • £250.000 – NBA: Money Line/ Wedstrijdwinnaar-, Handicaps-, Totalen- en NBA Championship Winnaar markten
 • £100.000 – Euroleague / Spaanse ACB /NCAAB: Money Line/ Wedstrijdwinnaar-, Handicaps-, Totalenmarkten
 • £50.000 – NBA: alle overige markten
 • £25.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

American Football

 • £250.000 – NFL: Money Line/Wedstrijdwinnaar-, Handicaps-, Totalen- en Super Bowl Winnaar markten
 • £100.000 – NCAAF / CFL: Money Line/Wedstrijdwinnaar-, Handicaps- en Totalenmarkten
 • £50.000 – NFL: alle overige markten
 • £25.000 – Alle andere toernooien: alle overige markten

Honkbal

 • £250.000 – MLB: Money Line/Wedstrijdwinnaar-, Handicaps-, Totalen en World Series Winnaar markten
 • £50.000 – alle overige markten
 • £50.000 – Alle andere competities / toernooien: Money Line/ Wedstrijdwinnaar-, Handicaps- en Totalenmarkten
 • £25.000 – Alle andere competities / toernooien: alle overige markten

Alle andere sporten

 • £250.000 – Golf
 • £100.000 – Boksen, Cricket, e-Sports, Gaelic Sports, Handbal, Motorsport, Rugby League / Union, Volleybal
 • £25.000 – alle overige sporten
 • £25.000 – Alle niet-sportevenementen

Laatst bijgewerkt: 07/01/2016 op 12:00 GMT.

 

 

 

 

 

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play